Bu kadar kin gütmek cok acı değil mi?

3-4 yıla yakın bir ilişkimiz vardı, guzel zamanlar gecırdık, kız arkadasım il dısında olmasına ragmen ayda iki defa yanına gıderdım , o da zaman zaman gelırdı.. Kız arkadasım genellikle ani sinir patlamaları yasıyor , zaman zaman cevresı ıle de tartısma yasayıp kusmeler meydana getırıyordu... ben ona gecen sene pandemı zamanı evlılık teklifi yaptım ama bu öfkesını orada da kustu, hakaretler ettı, onu cok sevdıgım ıcın kendımden feda ederek bır sure sonra yazdım ve barıstık.. zaman gectı ben ona yıne de ıkıncı defa teklifi yapayım dedım hanı telafı amaclı , söz nişan arefesıne geldık alıs verısler basladı.. cıkolata kutusunu bu sekılde yaptırayım dedım o farklı ıstedı ' tamam ' dedım oradan bır tartısma cıktı ' neden ona sordugumu söyledı ' aslında sorulmaz ama onun ıcın o aksam guzel olsun dıye ıstedıgı gıbı olsun dıye dusunmustum.. huyunu bılıyorum yıne bıseylerı begenmez sıkıntı olmaması ıcın takı ıcın set ıstedı ona da ' tamam ' dememe ragmen benı elestırdı... ona evlılık teklfini yapacaktım ama o tartısma anındakı sözleri nedenıyle kafamda soru işaretı olustu... ettıgı hakaretler ve kucumsemeleri yuzunden ben vazgectım... bu sefer de teklif yapmadım dıye demedıgını bırakmadı kalp kırıcı sözler söyledi... bır gun sevgılım canım ıkıncı gun onun ıstedıgı begenmedıgı oldugu ıcın resmen kin guttu... o kadar canımı yaktı ki...
Bu kadar kin gütmek cok acı değil mi?