Yürüyen bazı erkeklerin ne istediği belli cinsellik ama 😒♿ yürüyemeyen benim gibi olanların istediği güzel bir ilişki ve o ilişki ile evlenmek yaşıtlarımın elinin altında her zaman bir kız benim kolumun altında yastığım var sadece bomboş bir hayat bu sende ekpss yi kazanamazsam hayatımı başka bir yolla kuracağım ondan sonra da beni reddeden kızlar da bakakalıcak öküzün trene baktığı gibi, sana soruyorum neden bizim duygularımızı anlamıyorlar neden bizim kolumuzun altında her zaman bir kız yok neden cinselliğimiz yok Türkiye de tek adaletsizlik cinayetler falan değil insanlıkta bir adaletsizlikte neden bir kişi cevap versin neden
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında biz erkekler basit canlılarız. Yemini, suyunu ver, ilgiyi, seksi eksik etme, sosyal hayatını kısıtlama, bir de ne istediğin konusunda açık ve net ol, anlaşılmaz olmayı marifet sanma, bir şeye canın sıkıldıysa doğrudan söyle, zihin okumayı bilmiyoruz çünkü. Kadınlar daha karmaşık. Üzerimdeki nasıl olmuş diye sorarsın erkeğe, "hayatım güzel olmuş" der, "yaa benim hoşuma gitsin diye öyle söylüyorsun" dersin, aynı adam "olmamış, değiştir, şunu dene" der, bozulursun. Dışarıda yemek mi yenecek, erkek ne yiyelim der, sen "benim için farketmez, sen seç" dersin, aynı adam kebapçıya götürür, sen "yaaa pizza yemeye gitseydik" dersin. Bir şeylere erkek karar verir, bencil olur, seni düşünmemiş olur, aynı adam gönlün olsun diye kararı sana bırakır, "ay çok pasif erkek" olur, "bir şeye de sen karar ver, ben düşünmeyeyim" dersin. Daha sayayım mı?
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derece ilgi de insanı boğar. Bazen öyle durumlarda hapsolmuş dört duvar arasındaymışız gibi hissedebilir insanlar. Bir de ondan dinlemek lazım olayı. Genelde bu tür durumlarda insanlar sorunları konuşmak yerine görmezden gelmeye çalışır. Sevgiline karşı açık ve net olup bunu onunla konuşman lazım. Kendini anlatıp onu da dinlemen lazım.
06 Yorumla- +1 yıl
saldim şu an 1 gündür konuşmuyoruz anı yaşa deyip duruyor zaten
- +1 yıl
Anı yaşa derken ne anlamda anı yaşa istediğini yapmakta özgürsün onla bunla gezebilirsin anlamında mı yoksa bunları kafaya takma şu an yaşadıklarımıza yoğunlaş mı nereye çeksen gelir bir laf :)))
- +1 yıl
kafaya takma rahat takıl diyor her gün buluşmaya konuşmaya gerek yok diyor zaten her gün buluşmaya gerek yok ama insan bi arar sorar öldün mü kaldın mi diye🤦🏻♀️
- +1 yıl
sen aşırı meraklısın ve aklın onda :))) öyle olunca onun da aklı bende mi diye düşünüyorsun sıkıntı orada :))) kendinize de özel zaman ayırmalısınız. Arkadaşlarınla gez konuş muhabbet et. 7/24 konuşunca en büyük sıkıntı sonrasında konuşacak bir şey dahi bulamıyorsun :D ona o konuda hak veriyorum açıkçası şu ana odaklan ;)))
- +1 yıl
beni önemsemiyor gibi bilmiyorum
- +1 yıl
o yan yanayken ne hissettiğine bağlı
+1 yılkanka karşılıksız sevgi ham meyveye benzer. onun için aynı ritm de atan kalpler anlamlı olur.
18 Yorumla- +1 yıl
okuduğum en iyi yorum..
- +1 yıl
yaa teşekkür ederim :)
- +1 yıl
beni sevmediğinin farkında olduğum biriyle beraberim. ama bırakamıyorum sevdiğim için sana eskiden aşıktım diyor ne yapsam
- +1 yıl
hımm. kanka bir müddet ortalarda sanalda gözükme bir nevi kendini merakta bırak madem eskiden seviyormuş belki etkili olur. yani kalbinde sevgi kırıntısı varsa sen arar.
- +1 yıl
teşekkür ederim 🌼
- +1 yıl
rica ederim, üzülme hakkında hayırlısı olur inşallah
- +1 yıl
inşallah 🌼
- +1 yıl
teşekkürrrr kanka :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇözemedik ya değişik varlıklar
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınların istediği şeyi sevgi ilgi ve aşk
00 Yorumla Erkekler ağızlarından çıkan her şeyin tersini istiyorlar
51 Yorumla- +1 yıl
ay o kadar doğru kii
+1 yılBu olayın cinsiyeti yoktur genellikle insanoğlunun ilişkiler konusunda istediği şeyler az çok bellidir
10 Yorumla2 çeşit erkek vardır
1: Sevgi aşk ilgi vs gösterir
2 : işi gücü sx ve bel altı vurmak onlar ciddisiz insanlar uzak durmak lazım
Sende öyle bir sezinti hisetiysen uzak dur13 Yorumla- +1 yıl
1. olanlarin nesli tükendi sanirim
- +1 yıl
aslında o tamamen bize bağlı bir durum eğer biz ciddi davranırsak karşımızdaki kardeşim değilse oda ciddi olur ama yok konuşması el kol hareketleri yamuksa sal gitsin. İnsan mutlu olacağı kişi seçer hayatını * birini değil sen bu konuda biraz acele etme ve erkekleri dene zarf at eğer yerse yolla yok yemezse artık gerisi sende
- +1 yıl
sagoll
Eğer ilgiye rağmen memnun değilse sevmiyor ve doyumsuz birisidir. Asla hayır gelmez böyle tiplerden. Kaçırdığın zamana yanarsın
12 Yorumla- +1 yıl
yanıyorum 🥲
+1 yılGünaydın kadın nerde ne zaman ne istediğini bilmeyen bir güzelliktir. bu bir gercek. ben kadını burada ezmiyorum. Yanlış anlamayın. kadin çok farklıdır. ben kadinlar çok seviyorum kadınsız bir yaşam düşünemem. Bu yüzden benim hayatımı güzelleştirmek için etrafım kadin dolu. eşim kardeşlerim ve annem. kadinlar hayatı güzel yapan tek varlıktır. tüm kadinlara sevgilerle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://voca.ro/16XzaZpWKRqK
Olay bu bazı kızlar da sahiplenip müdahaleler etmemizi istemiyor ona11 Yorumla- +1 yıl
doğru
+1 yılKüçük şeylerle mutlu olan biriyim. İlgisini istediğim kişiden alırsam bana yeterli.
02 Yorumla- +1 yıl
erkek arkadaşıma ilginin kralını veriyorum ona yetmiyor memnuniyetsiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli erkek istiyor ama yine de memmun olmuyor. Sevgi ve ilgi gören kızlar bile karşısındakine g"tü kalkar diye ilgi ve sevgi göstermiyor; bencillik ediyor ama yine de karşısındaki erkekten, onu insan yerine koymayarak her şeyi bekliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani aslına bakarsan memnun değilse sürekli bir ilişkide ben o kişinin sevgisine inanmam. Birisi beni sevsin diye sürekli çabalıyorsam zaten beni sevmiyordur. Ha bir şey eksikse yetişkin gibi oturulur konuşulur ama çocuk gibi ne istediği hem belli olmayan hem de doğru iletişim kuramayan biriyse de açıkçası çokta merak etmem bir yerden sonra.
00 YorumlaSeninki öyle diye bu hepsini kapsamazki bu onun ilgiye nekadar doyumlu olduğuna bağlı, Genelde kişiler tarafından daha fazla önemsenen ve tercih edilen yapıya sahip biri tek taraflı ilgiyee dayalı kalmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk! Aşk! Aşk! Sadece aşk... Aşk ile sevilmek ve sevmek istiyoruz. Ama nedense sadece para, mal, mülk,çıkar ve menfaatten başka şey görmüyoruz sizlerden.
02 Yorumla- +1 yıl
ben gösterdim ama boşuna
- +1 yıl
Demek ki ya yeterli değil ya da yanlış inssna. Oysa aşk doğru inssn ile her şeyi mükemmelleştirir, ölümsüz kılar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence onlar da ne istediklerini bilmiyor. Sahip olduklarının fazlasını isterler hep…
10 Yorumla
+1 yılOğlak kızını galiba https://www.instagram.com/p/BipntFCAQtc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
00 YorumlaTam olarak yüzü ve vücudu bunun gibi olan garı istiiirem ben 😝
00 YorumlaNe kadar çok yüz verirsen o kadar şimariyorlar hayat işte
12 Yorumla- +1 yıl
doğru
+1 yılVallahi bende geçen bunu düşündüm tam tersi kadının istediği basit. Bu erkek ne zıkkım istiyor..
212 Yorumla- +1 yıl
Zıkkım ÖSKDLWPDPSPDÖOD
- +1 yıl
@cocogirlll 😂😂
- +1 yıl
Erkekler kadınlara laf ederler küçük görürler ama KADINSIZ yapamazlar nokta hepsi de kadına muhtaçtır biz de erkekleri muhtacız
- +1 yıl
Erkeklere muhtacız* onlar da bize
- +1 yıl
Ezik seviyorum ben diyor e kardeşim ezik seven eziktir ayrıca kadınlar kadın olduğu için ezik değiller ezik olsaydık annelik gibi kutsal bir şey kadına verilmezdi
- +1 yıl
Hayır o anlamda demedim. Üreme ve yaşama konusunda
- +1 yıl
Elbette güçlüyüz. Kadın erkeksiz erkek kadınsız yapamaz kiii aşk denen bir şey var
- +1 yıl
Herkesin var
- +1 yıl
İstiyorlar. Ama toplum ataerkil düşüncede sadece bu yüzden uzağız işte
erkekleri anlamayı bırakalı 4 sene oldu. bence deneyin bunu acayip iyi geliyor :) hemcinsimi almak daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerin tek düşündüğü s.. herkesin aklı fikri orada. Orada olmasa evlendiğimizde ilk gece gerdek olur muydu? :)
00 Yorumla
+1 yılErkekler de çoğu konuda kadınları anlayamadığı için kadınların da erkeklerin ne istediğini anlayamamaları bana çok doğal geliyor.
00 Yorumla
+1 yılBiz ne istediğimizi bilmiyoruz kadınlarda ne istediğini bilmez o yüzden memnuniyetsiz varlıklarız
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece zamana göre öncelikler değişince;
O değişiklik zamanlarındaki sancılar sonucu oluşan sorunlar bunlar00 Yorumla
+1 yılNe istediklerini bilmem de beyne ohtiyaclari oldugu besbelli wpwwp
010 Yorumla- +1 yıl
HAHAHAHA EVETT
- +1 yıl
;)
- +1 yıl
Erkeklerde size diyor😂
- +1 yıl
Biliyoz onu zaten hangi cinsiyette dunyaya gozunu actiysan digeri beyinsizdir sana gore pwpwpw
- +1 yıl
Bilmiyorum tutum ve davranışlarınizi bende tuhaf buluyorum:)
- +1 yıl
Bizde oyle iste onu anlatmaya calisiyoz iki saattir derdiniz ne erkekler olarak bi anlatin bilelim ne isyiyonuz espriniz ne tam olarak pwpw
- +1 yıl
Dirdiriniz kısıtlamanız ve samimiyetsizliginiz bide huzurumuzu bozmaniz
- +1 yıl
Bende anlatim bari odunlugunuz hanzolugunuz hic konusmayip duygularinizi ifade etmeyip icinize atmaniz keyif kacirmaniz kisitlamaya calismaniz
- +1 yıl
Lisanini bilmeyen birine kendini anlatıp durursun bir ömür boyu boşuna. ondan kendimizi ifade etmiyoruz zaten anlamayacak beni diye ümidi kesmişizdir.
- +1 yıl
Hep ben haklıyım diyen hep karşıyi suçlayan bir yaratika odunluk hanzoluk yapılıp susulur🙂
Kimisi sevgi kimisi yatak kimisi para kimisi ise sadece orada olduğunuzu bilmek mesele işte hangisi neyi istiyor onu çözmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks, günde 15 saat oyun oynamak, maç, siyaset ve yine seks istiyorlar.
10 Yorumlaerkeklerin istedigi belli anlasilmak sevilmek ilgi huzur vs
00 Yorumla
+1 yılSisin ne istediğinizi çözememenin dışında isteğiniz bitmiyor genelde
00 Yorumla
+1 yılcok belli degilmi soruyu sormaktan bi bikmadiniz be...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bizde onu anlamıyoruz seviyoruz ilgi gösteriyoruz ama yine bı bahane buluyorsunuz biseylere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kızlar için geçerli erkeklerin ki basit ve belli sizinki belli degil
00 Yorumla
+1 yılAende haklısın ama kişiden kişiye değişir her kız aynu kız değil her erkekde aynı erkek değil
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şekilde kadınlar ne ister aşırı merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yıldemek ki hakeden layik olan erkeklere ilgi sevgi vermiyorsunuz ondandir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Çok bir şey istemiyoruz biraz sevgi bekliyoruz hepsi bu
04 Yorumla- +1 yıl
sevgilime sevgi ilgi ask ne varsa veriyorum. beni sal diyor konuşmuyoruz bile 🤦🏻♀️
- +1 yıl
bir saattir senin sevgin normal değil okuyordum ne diyeceğimi bilemedim şimdi fark ettim sevgilin normal değil yazıyor. bencede değil. sana aşık değilim sadece seviyorum diyor. aramasam aramıyor, yazmasam yazmıyor bencede onda sıkıntı var
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadakat
Açık giyinmeme
Az trip
Açık konuşma
Az masraflı olmanız
Tehdit vari konuşulmaması00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel oral yapan, nude deyince hemen atan seks dediğimiz de hemen domalan. Cinsellik peşindeyiz. Yani ne olabilir * * * istiyoruz. Alana kadar da durmicaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece cinsellik bizim gözümüzde sadece cinsel objesiniz , cinsellik olmasa erkekler yüzünüze bakmaz
00 Yorumla
+1 yılAbi kız para desek oda yetmiyor onlarda kendi için dallanıp budaklanıyor habire istiyor istemenin sonu yok aga isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü karadır. Devaamm
00 YorumlaAmacı kiminin bel altı kiminin ise farklı düşünce yaklaşımı
00 Yorumla
+1 yılDaha haklı bir soru yok
32 Yorumla- +1 yıl
kesinliklee
- +1 yıl
Bizi efendi düzgün sadık biriyken sevin diye istiyoruz ama sevmediğiniz için bizde çok eşli çapkın serseri olarak takılıyoruz
Bal bulsak kaymak isteriz
10 Yorumla
+1 yılIstedikleri tek sey cinsel. Kafalari sadece buna çalışıyor maalesef
01 YorumlaŞahsi fikrim şu ki sizinle istediğimiz farklı bir şey yok aynı şeyler SADAKAT VE SEVGI
00 Yorumla
+1 yılHerkes bir değil maalesef. Bana ilgiyle sevgi yeter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilen ve istenileni yerine getirebilen bir kadın ister...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey isterler
01 Yorumla- +1 yıl
doğru
+1 yılİki kelimeli şey istiyorlar
15 Yorumla- +1 yıl
A
- +1 yıl
M
- +1 yıl
Bal kutusu pıtık fıstık dudu şeftali
- +1 yıl
iki harfli olmasın o?
yatakta mutlu olmak kabul edelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta sevgi, saygı, sadakat
00 Yorumla
+1 yılNe istediklerini onlar da bilmiyor 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her cicekten bal almak
00 Yorumla
+1 yılHesap vermek istemeyiz
00 Yorumla
+1 yıl"Hayır olmaz başım ağırıyor" demeyen partner
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tipsiz olursa uzak durmasını istersiniz
00 Yorumlaerkek isterde kadın istemez mı ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. şuna insanlar ne istediğini bilmiyor desek
00 Yorumla
+1 yılRahat bırakın bizi yeter
00 Yorumla
+1 yılzeka merhamet empati ve tutku..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Malum iki harfli şeyi istiyoruz.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar