ağlamak yalnizliğin en aci kismidir ; hic bitmez , hep aci ateşine kor atar... Peki ya siz? En son veya nezaman başka biri için ağladiniz , birinin yaninda ve yanlizken diyelim neden ağlatildiniz?
Birinin yanında asla ağlamam, ağlamadım. Benim ağladığımı bir annem, bir de babam bilir. Onun dışında neredeyse aylardır ağlamıyordum, geçen ay drama filmi izlerken çok ağlamıştım, hatta o kadar ağladım ki sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ağlamaya utanmak böyle işte...
Ciddi anlamda çok uzun zamandır kimsenin yanında ağlamadım. Genelde böyle bir şey olursa eğer her ne kadar duygusal biri de olsam gizli bir kenara geçer içimi boşaltırım.. Ağlamak zayıflık değildir. Bir rahatlama yöntemidir.
Birinin yanında çok nadir ağlarım anca onlar ben ağlarken bana denk gelirse görebilirler yalnızkense sık sık geceleri ağlarım ama başka biri için çok ağlamam benim başka dertlerim var
Yakın zamanda iş arkilerimin yanında ağladım ailevi bir sebepten sinir oldum bu duruma tabi yalnızkeen de yakın zamanda canım sıkılmıştı müzik eşliğinde ağladım sanırım
Allah kimseyi aglatmasın, en son anne baba kaybında
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Son zamanlarda sadece gözlerim doluyor. yakınlaşacağımız, istediğim özelliklerde olan bir kadına ilk gecemizde sevişmeden sonra yatakta istediklerimi anlatıp sarılarak ağlamak istiyorum
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Beraber bunları ihtiyaç duyduklarımı yaptıkdan sonra benim için iyi olacak. sevgilimde kendini çok değerli hissedecek