Karşılık yoktu ya genelde bana ilgi duyana ben ilgi duymaya çalıştım ama olmadı ben kendi ilgi duyduğumda karşı taraf bana ilgi duymadı tutturamadık yani hep bir uyuşmazlık olduuu😀
Aynen ya cidden bende de öyle. Yani benim hoşlandıklarım bana öyle yaklaşmadı. Ben de bana aşık olanlarla denedim ama ben hiçbirini sevemedim hep mal canım eksik sorunlu tiplerdi.
Sanırım yeterince sevilmemek. Ne zaman mesaj atsam ya geç cevap alıyordum ya da çok kısa cevaplar. Görüntülü konuşurken konu ilerlemiyordu asla ve ilk mesajı hep ben atıyordum ki normalde tanışmak için ilk bana yazan oydu. İlk mesajı tabiki erkek atacak diye bir kural yok ama hani insan arada merak edilmek istiyor bir mesaj bildirimi görmek istiyor. Hep ben mesaj atıyorum dediğimde aldığım cevap ise seni rahatsız etmek istemedim sen uygun olduğunda yaz diye bekledim oluyor. Böyle denilince de insanın trip de atası gelmiyor. Neyse gereksiz konuştum bi tık. Bu kadar detay vermeme gerek yoktu , sanırım dolmuşum kusura bakmayın 😅
Karşında ki insanı anlayamamak. Sevmek yetmez. Bir takımı seversin, bir eşyanı ya da arabayı seversin. Ama karşındaki insanı anlamadan, onu yüreğinde hissetmeden, onun kalbine dokunmadan sevdim diyemezsin. Anlamadan sevmiş olmazsın. Eksiklik en başta buradadır.
Şimdiye kadar sevgili anlamında bir ilişkim oldu, onda da olmayan tam olarak neydi gerçekten anlamadım. Her şey güzel giderken bir anda ayrılmak istedi. Ayrılma gerekçesi sadece bir yalandı. Flörtüm olmuştu birkaç tane, onlarla olan sorun aramızda uyum olmamasıydı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya yatağa girmediğim için aldatılırdım (kocamla yaşamak istiyorum herşeyi)
Ya da benim erkeklere olan güvensizliğimden kaynaklanırdı hep.
Ve düzgün biriyle olsam bile Ciddi olduklarında bile ciddiye alamıyordum. Başkalarına itip evlenmelerine sebep oldum böylece :)
Bendeydi suç ozaman cahildim aşırı değer verip dünyada tek erkek oymuş gibi havalandirdim hepsini sonra saygı bitti her şey bitti ve anladım ki fazla değer başı yere eğer kimseye kendimizden çok değer vermicez
Bir taraf daha çok sever karşı taraf kırılmasın diye hersey görmezden gelir fazla ilgiden karşı tarafı bunaltır nefes almak için uzaklaştıkça kovalar böyle biter ilişki
İlişkim hiç olmadı çünkü stalk yapan birisi hayatımı mahvetti.. Hala atlatamiyoum.. Canım çok yandı.. Merhamet den yoksun birisi kendisi.. Allah ona onun gibi birini nasip eder inşallah