Arkadaşlarım neden beni umursamıyor?

merhaba arkadaslar.. ben kesinlikle yalnız biri degilim sessizde degilim ama konu şöyle ki.. benim üniden olusan bir kız grubum var ben bu arkadaslarima cok bagliyim ama onlarda aynı bagi nedense bazen hissedemiyorum. bugun basima gelen sey ise su arkadasim ile surekli bulusmak istiyordum orucluyum zor olur benim icin diyordu bugun baska bir arkadasi ile bulustugunu gordum. diger arkadasımın ise eskiden benim hoslandigim cocuk ile bulusup sinemaya gittigini ogrendim onlar arkadas yani aralarında boye bisi yok eminim ama gizlemesi? ve bir olay vardi ikimizin de icinde bulundugu ama benim bulundugumu soylememis bile bugun cocuktan duydum gercekten beni hice mi sayıyorlar? ki bu genel yasadıgım bir durum adam yerine konmamak terimi vardır duyduysanız.. ben onu her zaman yasıyorum. ne kadar ozguvenli ve cevremde olsa laf arasında surekli bir asagılanma yasıyorum. benim insanlara yaptıklarımı insanlar bana yapmıyor. sevilen bir insanım ama bir yandan da böyle. insanlara hic bir zararım yok. neden kendi ailem dahil boyle bir muammele goruyorum sizce hatam ne?
Arkadaşlarım neden beni umursamıyor?