Sevgilim maddi olarak beni gerçekten zorluyor ne yapmalıyım?

Kendisi cumhuriyet savcısı, 33 yaşında. Ben de mimarım 27 yaşındayım. Sosyal medyayı güzel kullanıyorum reklam için hediye tatil ve ürünler geliyor. Bende kamu çalışanıyım ortalama 8-10 bin maaş alıyorum erkek arkadaşım da 20 alıyordur. Biz hiçbir cafede tatilde para ödemedik ödetmedim çünkü benim reklam yerlerine götürüyorum. Bugüne dek hiçbir talepte de bulunmadım. Onu düşünüyorum, seviyorum her hafta yemeğini yapar götürürüm maddi manevi bir şey beklemem. O da sadık bana. İkimizi de çok beğenirler güzellik ve zeka yönünden. Evlenmeyi çok istiyordu şimdi seneye almış kendi kafasına göre ağzımı bile açmadım. Normalde tatiller bana hediye oluyor arabayla da o götürüyor. Şimdi yine bir tatilimiz var Abant’ta, arabayı alamam dönüşte ailemin yanına gideceğim dedi sen al arabayı dedi. E arabayı ben alsam tatile de ben götürsem ona ne kalıyor? Nedense aşırı kötü hissettim. Ailemin durumu iyi okey ama ben kendi ayaklarım üzerinde duran biriyim. O sürekli maddi yetersizlikten dem vuruyor zamlardan dolayı. Gelinlik masrafı falan sen reklam olarak ayarlarsın dedi. Seviyorum da ama ders vermem biraz ölçmem lazım. Ne yapmalıyım?
Sevgilim maddi olarak beni gerçekten zorluyor ne yapmalıyım?