Birisi bana doğrular hakkındaki gerçekleri yüzüme vurabilir mi?

Merhaba arkadaşlar son 2-3 gündür gerçekten kötü durumdayım. size olaylar hakkında kısaca bilgi vereceğim. doğruları yüzüme vurmaktan lütfen çekinmeyim.

Bir ay önce bu platformdan bir kız ile tanıştım, ilk günlerde bütün odağım oydu ve zaman geçirmekten gerçekten hoşlanıyordum. gerçekten güzel günlerdi..

Ben Ankara da o ise Bursa da yaşıyordu. Bir gün paramı denkleştirdim (Bir çok ödemeleri sarkıtarak) onunla buluşmak için Bursa'ya gittim. beraber dolu dolu 3 gece 4 gün geçirdik. gerçekten beni mutlu ediyordu ve ailemde dahil bütün çevreme o kızı anlattım. duruşu, güven verişi gerçekten güzeldi. buluşmadan sonra Ankara 'ya geri döndüğümde artık eskisi gibi 5-6 saat görüntülü konuşmamız gerektiğini söyledim (Ailevi sorunlar çekiyorum, bir yandan şirketteki sıkıntılarımla beraber düşünmem gereken, sorgulamam gereken çok şey oluyordu ve iyi hissetmediğim sürece aramıyordum) sonrasında bana "İlk günden böyle olsan anlardım, şimdi ne oluyor?" diye soru sordu. ailevi durumlarım hakkında korkutmamak için sadece kendimize de vakit ayırmamız gerektiğini, ona karşı ilgimin değişmediğini açıkladım. Sonrasında ilgi göstermediğim için garip tavırlar sergiledi ya da ben öyle sandım bahane bile olabilir.

bana bencil olduğumu söyledi, ki komiktir bencil olsam o kadar para harcamak için neden Bursa'ya gideyim. Ankara tarafından da birisini bulabilirdim. her neyse ben de öyle deyince gerçekten sinirlendim ve olayın bencillikle alakası olmadığını dile getirdim. biraz da ağır konuştum gerçekten o da aynı şekilde ağır bir şekilde karşılık verdi. daha sonrasından ben "kırdıysam özür dilerim böyle bir amacım yoktu seni seviyorum" diye mesaj yazdığımda "Tamamdır Batuhan" diye mesaj attı. bir ilişki içerisinde tek taraflı olmuyor, onunda özür dileyip, yumuşamasını bekledim. fakat olaylar daha da büyüdü.

Kavga ettiğimiz gece ben uyumazken o 101 Okeyde eşli bir şekilde okey oynuyordu. girdiğimde hiçbir şey yazmadı. karşıdaki adam ben çıkıyorum falan deyince samimi olduğunu düşündüm. o gece bir daha hiç konuşmadık. ertesi sabah onu saat 9-10 gibi uyandırdım. sınavı vardı. uyandığından emin olduktan sonra da bir daha yazmadım. tek kalması gerektiğini düşündüm. dün ise ayrıldık. gün içerisinde yazmadığım ve aramadığım için. dün İnstagramındaki mesajları silmesinden, aradığımda meşgul çalmasından ben birisiyle olduğunu düşündüm 5-10 dk sonra beni görüntülü aradığında yurttaydı fakat o sıra yanında birisi olduğu kesindi. dün ayrılmak istediğini söylese de ben hemen hislerimden vazgeçemedim. bugün tekrar aradığımda "Efendim Batuhan" dedi "Neredesin" diye sordum. bana "Arkadaşımla parktayım" dedi ama arkadan erkek sesi geliyordu ve kapatmam lazım deyip kapattı. bu konular hakkında bana bilgi verebilir misiniz? açık bir şekilde yorumlarınızı yazmanızı rica ediyorum.

Sevgi gerçekten de hemen biten bir duygu muydu? ya da Aşk böyle bir şey miydi? gerçekten kötü hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün ve bugün içerisinde de görüştük, konuştuk. normal bir şekilde. bugün en son akşam saatlerinde story atmıştı. iyi eğlenceler yazdım ve "of of" diye mesaj atmış. az önce instasına tekrar baktığımda bulunamadı kullanıcı, fakat diğer bir hesaptan baktığımda takip ettiği ve takip edildiği sayı değişmişti, sonuç olarak beni engellemiş :) Wp den yazdım tek tık. interneti kapalı :) Aradım, sürekli meşgul çalıyordu :) oradan da engellemiş hahah, arkadaşlarımdan ve evdeki diğer numaramdan aradım.
Güncellemeler
+1 yıl
Çalıyordu. Siz, siz olun güven hissetmeden ne bir şehre gidin ne sevin ne de başka bir şey yapın. bugün ki olanlarla beraber ben sonuca bağladım artık :) hayatında birisi olduğu ve şu an onun yanında olduğu o kadar bariz belli ki. Sadece yazık diyorum başka bir şey demiyorum. ki komik olan tarafı hala bu platformdan benimle alakalı sorulara cevap veriyor. utanmıyor da :)
Birisi bana doğrular hakkındaki gerçekleri yüzüme vurabilir mi?