Açık giyindiğim için bana vurdu bide beni umursamadi şimdi napıcam bilmiyorum 1 aylık sevgiliydik hep ben peşinde koştum yakışıklı diye düştüm ona napıcam? Bilmiyorum unutamıyorum onu beni hep görmezden geldi sonra pişman olup geldi konu sen olunca vicdanıma yenik düşüyorum dedi bugünde kıyafetten dolayı kavga ettik beni sevmiyor biliyorum acı olanda bu karşılıksız seviyorum heralde 😭😭😭😭
Ne diyeyim ne söyleyeyim. Evet her erkekte her kızda bir değil de yani ben bunları görünce de objektifliğimden ister istemez uzaklaşıyorum arkadaş. Suç onda olduğu kadar sen de var ama söyleyeyim. Böylelerine bırak prim vermeyi, dönüp suratına bile bakmayacaksın. "Yakışıklıydı diye peşinden koştum'" ları filan da bırak gözünü seveyim Allah aşkına... Baban ve annen hayattaysa Allah uzun ömürler versin herkesinkine inşallah mutlaka onlarla iletişimini düzelt sen içindeki sevgi boşluğunu bu tarz insanlara bağlanıp kapatmaya çalışıyorsun yapma. Bugün el kaldıran yarın daha kötüsünü yapabilir. Daha fazla da bu işi uzatma bitir gitsin.
Canım benim sana el kaldıran zavallı kişilik yoksunu birinden ilgimi bekliyorsun mecbur musun onun şiddetine yol vermrlisin önce kendine saygın olsun her şeyden önce. İyi insan çok var kimse vazgeçilmez sokağın değil senin. Değerini bil çıkar böyle insanları hayatında yer verme.
İtin seni unursamamasi, aşağılaması sende takıntıya sebep olmuş. Yazık, gerçekten acınacak durumdasın ve o da bu durumunu görüyor.
Ağzınla kuş tutsan bile sen artık onun gözünde omurgasız, basit, istediğini yaptıracağı sıradan bir dişiden başka bir şey değilsin.
Devam edersen sana söylediğini yapacak, sikp atacak ve bir daha da yüzüne bakmayacak (boşta kalıp başka köleler bulamadığı dönemlerde boşalmak için kullanırsa kullanır seni) biraz onurun olsun. Engeli bas ve bir daha muhatap olma, aksi halde ileride çok dsha fazla üzülürsün. Bunu bir kız babası olarak yazıyorum. Kendini asla kimseye ezdirme.
Öyle birisiyle dünyanın en yakışıklısı da olsa yüz verme, hele sana böyle aşağılayıcı hakaret yapmadığıma pişmanım demesi niyetinin ne olduğu açık, hele hele şiddet yanlısı adamlarla sakın ilişki kurmayın, bunlar ruh hastasıdır kaçın, zararın neresinden dönersen kârdır.
Bu ne igrenc bi yazisma ya bana soylense gebertirdim onu nasil bu kadar sakin sakin durabildin hala seviyomus gibi konusmussun bazen erkeklere hak veriyom agziniza edilse bile kopek gibi baglaniyosunuz sonra agliyosunuz senin gururun yok mu kizim bu ne igrenclik bole ya
Ben anlamıyorum ya , nerden geliyo bu Ahlak Bekçiliği. Sanane nasıl giyiniyorsa, rahatsız oluyorsa da bunu kırmadan saygılı bir şekilde söyleyebilir. Tipe bakma işte yani genelleme yapmak istemiyorum ama kitabın kapağını beğenmişsin, içeriğine de bakmalısın. Lütfen buna dikkat et, sana vurduğu için de Allah belasını versin.Üzülme, kendine de iyi bak.🌸💞
sinirden ellerim titriyo bakk kızım ask bu değil kendine yazık etme böyle seviyesiz bir insanla aynı havayı soluman bile hata iken sevgiden bahsediyorsun azıcık kendine saygın sevgin varsa bu çocuktan kurtulursun git numaranı falan değiştir hatta ailen dar görüşlü değil ise anlat durumu şiddetin hiç bir açıklaması olamaz...
Böyle erkeğe adam denilmez ama senin de hala konuşuyor olman tuhaf! Hiç mi kadınlık gururun yok? Gidip şikayet etmen gerekirken elindeki mesajlarla seviyorum ediyorum diyorsun hala! Uyandırayım herif seni zerre umursamıyor Akıllanın artık biraz
senin sevgin adama değil tipine. yakışıklı olunca sana vurma hakkı doğuyor tabi. hala seviyorum diyor birde. sonra kalkıpda heryerde kadına el kaldırma şiddet uygulama diye göötlerini yırtan sizsiniz. adam pişman oldu tabi seni siiikip ondan sıonra gitcek
Yani adamın bari kullansaydım boşa gitti gibisinden iğrenç zihnine mi üzüleyim, senin daha bir ay olmuş adamın peşinden böyle gurursuzca şiddete uğrayıp koşmana ve daha BİR AYDA adının yanına yüzük emojisi koymana mı bilemedim...
Bir bilseydin dinleseydin barii ; burada anlamadigin biresey var görmemişsin ben soylemim sen bulmaya çalış gördüğünde haber edersin yıllar sonraa belki gülüm
kendine gram saygın varsa bu konuşmaların ekran kaydıyla beraber savcılığa git ve şikayetçi ol. dayak yiyorsun , bide üstüne küfür yiyorsun ve hala seviyorum diyorsun awk
ikinizde hatalısınız senin hatan beddua etme ve çıplakta giyinme sonuçta seven erkek sevdiğini başkasının görmesini istemez oda ağır saygısızlık yapmış sana
Kızım ayrıl bundan böyleleriyle işin olmasın yarın öbür gün haberlerde bir kız daha öldü diyerek senin paylaşılması hiç istemem hatta hiç bir kızın paylaşılmasını istemem kızlar eğer sevdiğiniz insan size bu gibi kelimeler kullanıyorsa onda sinir problemleri vardır ne kadar severseniz Sevin lütfen onu terkedip bırakın yoksa sonunuz Allah korusun çok iyi olmaz
İkisi ayrı örnekti sen tipine kandım baskası parası var diyip kanıyor. Asıl aramanız gerektigi şeyi aramıyorsunuz sonunsa böyle el kardıran biri giriyor hayatına noldu tipi yakışıklıgı kurtardı mı hayır üstüne bide saygısızca hakaret
Babası el bebek gül bebek büyütsün kendi gözünden sakinsin ama elin p. içi gelip vursun yazık kızım kendine acimiyorsan babana acı adam olmayanlarla takilmayin
Kim bu dalkavuk ya yapistiramadin bir tane ağzına? Halâ unutamadim diyorsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her şeyi hak ediyorsun sana hiç uzulmedim yani bu yaptığın a ptallığin cezasını çekiyorsun hala daha sevgilim diye bahsediyorsun sırf yakısıklı diye birinin kölesi olmuşsun böyle birine uzulemem yani senin tercihin sonucunada katlaniyorsun
Kötü zihniyetli pislik iğrenç yaratıkmıs koşma pesinden kızım sakın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Su testisi su yolunda kırılmış. En azından cinsel olarak kullanıp atılmadan kurtulmussun. Bundan sonraki sevgili secimlerinde tc kızı standartlarını bırakıp duzgun bir kisiyi ararsın
Müstehak sana. Düşün yakışıklı diye peşlerine silkip atsınlar. Adam gibi adam yaramaz size
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Troll zaten ama bu kurguyu yapanın kız değil erkek olduğu o kadar belli edilmiş ki yani. Kızlar erkek gibi davranmayı erkekler de kız gibi davranmayı hiç bilmiyor.
keşke sevgilin ben olup göğsünde uyusaydım senin ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Trol mu nolur trol olsun böyle igrenç bir varlığın aramızda dolaşmasını nefes almasına tahamülüm yok igrenç mahlukat pislik herif senin Allah bin belanı verir inşallah
Ben olsam bu sapığa dava açardım. Sen daha iyi insanlar bulursun. Seni tanımasamda daha iyilerine layıksın. Şimdi senin yerinde olsam bir avukata gider suç duyurusunda bulunurdum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
oha, yazık sana. kes ilişkini hemen.. heleki hakaret hiç affedilmez.