Bi s**ktiğimn ahmetiyle oldu o da bile isteye değil , ama bi tek onla oldu adam kalkıp bizi milletin mezesi yaptı demiş , kız arkadaşı da o varya tam bir kardeşim hayvanı yakalasa zorla yapar demiş , çok özür dilerim ama sevdiğim kız koz arkadaşıyla eski sevgilisi hakkında konuşurken bunu yakaLadım ne demek istiyor lütfen duygusallıktan ötürü düşünemiyorum …
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız arkadaşın eski sevgilisi ile cinsel bir ilişki yaşamış olabilir. Bu durumu alkollüyken vs yaşamışsa bile isteye değil yazmış..
biseyler yaşanmış
Cinsellik mi
evet
öpüşme olabilir
Sadece öpüşmeden dolayı böyle bişey söylemesi normal Mi
bile isteye değil demesi aniden öpmüş olabilir. bilmeyerek istemeyerek ilişkiye girmiş olamaz bence
Peki alkollü bir şekilde? Yani hasbel kaderen alkol almşsa çocuk oma bişeyler yapmışsa? Ki keza kız arkadaşı ona da şunu diyor o kardeşim hayvanı yakalasa ona Bile zorla yapar demiş yA ondan
Öpüşmek çok saçma olmaz mı bunu söylemesi bile saçma hadi diyelim evet dediğin gibi oldu milletin mezesi yaptı demiş
nasıl bi kız olduğuna bağlı alkol aliyo mi rahat mı sen istesen ilişkiye girecek bi tip mi. bence ilişkiye girdiği için söylenmiş bi söz değil fazla hafif kalıyo bu laflar. ama bilmiyorum bi ihtimal olabilir de
Evet biz beraber olduk eskiden alkol alıyordu ama şimdi söz verdi DİE almıyo ve kız da değildi yAni
He o zaman daha kuvvetle muhtemel
Kızlığı bozulmuştu ya ben orada değilim sadede diyorum ki bana dürüst ol her şeyi anlat ama yok anlatmıyor ne yapsam da anlatmıyor ama onu öyle çok seviyorum ki
bunu anlatması kolay değil kızı da anla. anlatsa bir ömür unutamazsın aranız bozulur belki ayrılırsınız zaten isteyerek yapmamış bence sorun etme
Sorun etmiyorum yemin ederim ki sorun etmiyorum ama yalan konuşması ağrıma gidiyor :(((
yalan değil ki sadece anlatmayı tercih etmiyo
Başka konularda da doğru konuşmuyor ki
pembe yalanlarsa ilişkiyi ayakta tutmak için söylüyor olabilir ama hani aldatma vs ise kötü tabi
Keşke numaramı verseydim özelden arasaydın gizliden konuşsaydık bacıma anlatsaydım
sesli olmaz da özelden yazıyım anlat
Yazmaktan keyif almıyorum işte :( gece arayabilirsin işteyim ben zaten
arayamam maalesef
teşekkür ederim kardeşim 🙏🙏
rica ederim
Peki ne yaparsam bana her şeyini anlatır böyle içini döker olduğu gibi eksiksiz yalansız konuşur
güven verirsen. terk etmeyeceğini sorun etmeyeceğini anlarsa
Anlatır mı kesin
evet açık olursanız güven verirseniz
Peki ne yapmam lazım neler yapmam gerekiyor
kaç yıllık ilişki aranız nasıl görüşme konuşma sıklığı ne ortamlariniz nasıl
2 yıllık ilişkimiz var beraber de olduk cinsellik yAni ama beni çoğu kez aldattı onunla benim şehrim arasında 2 saatlik mesafe var çoğu kez ayrıldık benden gidip başkalarıyla sevgili oldu ama gene geri geldi ben de gidip başkalarıyla denedim ama ona geri gittim eskisi gibi olamıyoruz konuşuyoruz bibermizi seviyoruz belki sevmek değil kalmamış sevgi belki de sadece birbrmizi kaybetmek istemiyoruz
Birsürü küfürler ettim ona neler söylemedim ki o da bana aynı şekilde ama o benden gitmiyor gidiyor ama geri geliyor
Bu ilişki değil bence bağımlılık yani sağlıklı bi ilişkiniz yok burada aldatma da olur yalan da yani düzelmez zor birbirinizi böyle kabul ederseniz devam eder
Onu kazanmak onu düzeltmek kendimi düzeltmek istiyorum beraber namaz kılalım istiyorum ama söylediğimde yok diyor
yaşlar kaç
Benim 26 onun 21 ben ona cinsel obje olarak bakmak istemiyorum :(((
yaşı küçük ya biraz da ondan kaynaklı bu haller
Napıcam bilmiyorum kafam doldu ne yapsam ne etsem hep bişeyler söylüyor gidiyor sonra geri geliyor yaw kurenıme ona obje olarak bakmıyorum umrumda olsaydı cinsellik gidip geneleve giderdim sma diyorum hani onunla böyle bişey yaşadık onu yarı yolda bırakmiyim yüz üstü bırakmiyim kızı
Bize yakışmaz be milletin kızıyla beraber olup boş ver olup gitmek
evlenin?
Evlenmek istiyorum zaten annesiyle de konuştum dedim kızına anneme bakar gibi bakıyorum onu çok seviyorum ama korkum var doğru konuşmuyor bana ondan korkuyorum
al karşına konuş bundan sonra yalan olmasın aramızda diye. seviyor mu seni
Seviyor yA da onu çok ama çok sevdiğim için beni kaybetmek istemiyor bilmiyorum
Ona bayramlık elbiselerini aldım ona gönderecem iki tane ayakabı pantolon tulum
düzelir inşallah senin baya emek vermen gerek bu durumda
Sevmeyen adam alır mı 3000 maaşıyla
İnşallah ama ya düzelmezse :(( ya gene giderse gene aldatırsa diye öyle korkuyorum ki
aldatırsa ayrıl gitsin ya dönersen adam gibi dön bidaha olmasın de biraz ciddiye alsın durumu
Haklısın
Ama sanki benimle cinsellik için beraber
genelde erkekler bunun için beraber olur 🤔kız istese bi sürü bulur
Evet doğru ama hem onu seven hem ona değer hem onun bunca davranışlarına rağmen onu eş olarak kabul etmem? Sence bunların bi parça da olsa önemi tok mudur
tabiki vardır ya bu zamanda bunca şeye rağmen kabul eden erkek zor bulunur
Evet öyle ama işte keşke bana her şeyini anlatsa bilsem hatta ona dedim ki yurt dışına gidelim kardeşim orada biz de orada yaşarız falan sonra tamam dedi baktım annem dedi tamam dedim telefonunu annene ver annesiyle konuştuk bak deidm kızını seviyorum ( ama seviyorum demedim ) ayıp olur diye dedim ki değer veriyorum şöyle böyle ve kızınla olur da rabbim nasip ederse evlenirsek yurt dışında yaşamak istiyorum dedim onunla annesine bile söyledim
ergen bu daha aklı havada birkaç yıl daha geçmesi lazım
Ama Birgün çok pişman olacak onun hayatında olmadığım dönem beni öyle arayacak ki yalnız yapayalnız kalınca deli gibi beni hatırlayacak aklına gelecem onun
kesinlikle..
O benim yüreğim ya onu öyle seviyorum ki bacım Allah’ıma bilsen ne kadar sevdiğimi hayret edersin intihara bile kalkıştım onun için
sakin ol ya o kadar da değmez
Yaw gel de sev :((( yaw varya of ulan offf niye sevgimize karşılık veren karşılık da vermesin be bize değer versin bize dürüst olsun yeter
yanlış kişiyle eşlesmissiniz🙂 ama herseye rağmen belki sonu mutlu biter belli olmaz
Sanmıyorum
hayırlısı olsun hakkınızda kardeşim
teşekkür ederim bacım sence düzelir mi ona o kadar mesaj atıyorum ama ne bilim yA insana koyuyor be