en son beni çok üzecek bi şey yaptı o yüzden iyi akşamlar diyip daha hiçbir şey yazmadım ve hep çevrimiçi kaldım. bunları söyledi ve yaptıklarının asla farkında olamayan biri düşünme yetisi pek yok yani sizce bundan sonra ne olur?
Böyle ruh hastalarından uzak durun, kadınından da erkeğinden de. Senin ne düşündüğünün hada ne halde olduğunun ne yaptığının bir önemi yok, o nasıl düşünüyorsa ona göre yargılıyor. Üstüne birde terbiyesiz hanzo
Kesinlikle öyle. Önünden uzun yıllar var. Yeni kapılar aralanacak başka ufuklara yelken açacaksın Bir sürü insan tanıyacaksın. Sana zarar verecek bir şeye böylesine takılıp kalma...
hatasını anlasa o bile yeter özürde falan yok gözüm ya hahah ama profilini değiştirmesi inanılmaz şaşırttı asla değiştirmezdi tesadüf mü sence yoksa benimle alakalı mı
bende tam tersi çok güzel olduğunda soğuyorum bi kaos bi olay olduğunda benden uzak durduğunda daha çok istiyorum anlamadım bu yüzden hiç mutlu olduğum bi ilişki içinde olamıyorum tüm eforu beni üzenlerin peşinde harcıyorum çok yoruyo beni cidden
Unutma hayat ondan ibaret değil. İster yazsın ister yazmasın önemsemeyeceksin. Bu saatten sonra yazsan da boş havasında olacaksın. Ona beklediğini hissettirirsen yazmaz
benim sadık biri olmadığımı düşünüyor ama kırk kere söyledim bunun tek sebebi o. ciddiyetsiz biri bana hisleri var önemsiyo biliyorum ama fazla vurdumduymaz ve ciddiyetsiz biri o yüzden bağlanmaktan korkuyorum
Daha önce bunu zedeliyecek bir şey yaptiysan veya imaa ettiysen ona birsey diyemem. Yoksa kendi piskopatligindan böyle şeyler dusunuyorsa gercekten cok yazik olur baglanma zaten derim illerde evlendiginizde bu eve ben yokken kim girdi derse ve sadece demeklede kalmaz ozaman dönusu olmaz
yok yok kendiliğinden değil zedeleyecek çok şey var ama bunun sebebi aramızda bi şry olmamasıydı bi adı bile yoktu doğal olarak iletişim kurduğum insanlar oluyodu yani
Bu hic saglikli birsey değil şu an sevgiliyseniz onun guvenini kazan telefonuna vs baksin herseyi kontrol etsin ve bidaha boyle birseyi imaa dahi etmiyeceksin yoksa ayrilirim diye tehdit et. Sadakat olmadan birbirine guven olmadan bu iş olmaz. Gercekten cok igrenc bence bunun imaasi bille
işte o şekilde davransa bırak biriyle konuşmayı yüzüne bakmam kimsenin ama bizim sonumuz belli olamayız diyor hep hisleri var biliyorum ama hem ben taşınıyorum yaza gidicem hemde 9 yaş var onlar düşündürüyo onu belkide bu yüzden çekiyo kendini bilmiyorum. tanıştığımızdan beri nerdeyse bir yıldır bi kere bile profilini değiştirmeyen insan az önce değiştirmiş mesela
Canim valla nasil bir ilişkiniz var pek anlamadim :) sana bebegim diyor ama ciddi olarak degilmi sevgili degilmisiniz? Ozaman sana nasil bebegim der :) benbiraz geride kaldim herhalde :) sevgili olmadan birkac kisi bebegimli flnmi konusuyosun :) hiic bir şey anlamadim :) ama sen bilirsin tatlim nasil istiyorsan öyle yap ama taşinacaksin zaten yepyeni bir sayfa acman ve önune gelenle ciddi olmayan bir adaminda sana bebegimli yerimli konusmasina izin verme derim. Yani bence
ya o kadar uzun ve tuhaf ki 😅 çok yanlış anlaşıldım🙁 şöyle ciddi biri değil hisleri olsa bile fazlası olamayan doğasına aykırı aşktan uzak bi çocuk ama hayatına çok kişiyi almıyo sadece ben varım fakat o bana yeterince ilgili ve hayatımda tam anlamıyla var gibi olmadığı için birkaç kişiyle konuşmuşluğum olmuştu doğal olarak. sevgili gibiyiz ama değil gibiyizde kısaca be beraber olabiliyoruz ve ayrı olabiliyoruz (bunu bana o söylemişti ne seninle oluyo ne sensiz diye)
Benim anladigim tam bir serseri oldugu :) yaşida ufak degilki o şimdi ciddi dusunmeli.. bilmiyorum ama tavsiye etmem boyle bir adamla o guzel zamanlarini harcamani