Kadınlar neden aldatır anlam veremiyorum?

9 ay önce yönetici olduğum işyerine bir kız işe başladı, hoşlanmaya başlamıştım kısa sürede anlaşmaya başladık daha sonra sevgili olduk çok seviyordu ya da öyle zannediyordum ilk haftalarımızda bana geçmişini anlattı ve beni hak etmediğini söyledi ben geçmişin önemli değil benim için senin değişmek istediğine inancın varsa ben varım dedim. Fakat bir ay önce sevgilimin aynı işyerinde bir zamanlar çalışan 10 yıllık arkadaşımla aldattığını öğrendim çok ağırıma gitti ama söyleyemedim kendisine zarar verir diye aramız bozulsun diye ortam hazırlamaya çalıştım bu süreçte anlattım fakat tek değilmiş. Ben anlam veremiyorum benden daha çok seviyordu üstüme çok fazla düşüyordu beni acaip kıskanıyordu olaylar çıkınca ortaya bir anda yüzü değişti çirkinleşmeye başladı o tanıdığım kız kayboldu bense hala geçmişte ki kızda takılı kaldım aklım almıyor nasıl yapabiliyo bu yaşananlar yalan olamaz diye kendimi avutuyor gibi hissediyorum, bilmiyorum sanki yaptıkları kendisine çok normal geliyor gibi anlam vermekte zorlanıyorum ben mi çok safım yoksa onun yaptıkları mı normal.
Kadınlar neden aldatır anlam veremiyorum?