koclari tanimak istiyorum :) cünki sürekli karsima koc erkekleri cikiyor. sebebi nedir, anlam veremiyorum :) bende burclara merak saldim. belkide bende olan özellikler onlara cekici geliyodur veya tam tersi :) merakimi gidermek isterseniz buyrun yorumlarinizi bekliyorum. ayrica merak ettim bir konu daha var, koc cok sakasina birseyler söyler :) ama ben biliyorumki aslinda saka degil aklindan gecen birsey yani anlik cokta düsünmeden? dogrumu yoksa yaniliyormuyum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burçlara o kadar çok inanmışsın ki ya görmen gereken yere bakamamışsın ya da yok deyip farkına varamamışsın. İnsanı insan yapan burçlar mıdır?
burclara aslinda cok ta inanmadim özelliklede tanidigim kisinin burcunu zamanla ögrendim, tanistigim kisinin burclarini sormadim. ama 2 ve 3 flört veya ciddi iliskide hep koc denk geldi. tabiki zamanla buda beni düsündürdü, son görüstügüm yine koc :) yani belki birseyler cekiyo bizi birbirimize özellikle bir sey belki onlarin cok hosuna gidiyo veya benim. karsilikli oluyor ilgi zaten genellikle. insani insan yapan sadece burc degildir, ama ana temeini olusturan seylerden biri burcudur, diger etkenleri zaten biliyorsundur. bence burclari fazla hafife almamak gerek, daha dogrusu aklimizin bir kösesinde dursa bize özellikle baslarda yol gösterse fena olmaz bence, mesela kocun inatciligi ve egosu cok meshur, bunla bas edemeyen kadin tekrar düsünür, ama gidipde ayrilirmi? ayrilmaz tabiki yine bunlari zaman belirliyor, biz yine deniyoruz. burclara cok inanmis olsak ayrilirdik öyle degilmi? veya hic baslamazdik?
İnsan haklı olduğu yerde inatçılığı vardır. Ben kaybedilmesinden ziyade kazanılmasından yanayım. Egom hayatta olmaz. Toprak gibi mütevaziyimdir. Karşımda ki Kibir abidesi ise ona göre konuşurum. Ben de bu burcum ama inan bakmam bile.
Sana şunu söyleyebilirim sadece; Senin için mücadele etmeyen insan, sadece senin gitmeni bekliyordur. Şuna da bil ki; Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
katiliyorum sana, fakat birde yükselen burc olayi var, egerki toprak burcundaysan yine yön degisir :) ama genel olarak zaten öyledir, hakli oldugun seyde inatlasirsin :) fakat hakli oldugunu nerden biliyorsun yani belkide karsindakide kendini hakli görüyor?
Genelde köye gittiğim de Babamla inatlaşırım. Her seferin de sonuç doğru bir iş çıkıyor. Benim ki fikirden çok yaptığımız köy işlerinde ki işler. İki sefer hamallık yapmamak için.
Yanlış olan şu. İnsanlar bunlara bakarak ister istemez hayatlarına yön veriyorlar. Öyle olması gerektiğini düşünerek yaşıyorlar. Yani İradeyi ikinci plana atıyorlar.
Bak bu da burç sorusu;
Hangşi burcdaki kadınlar kısırdır? ↗
yani o paylasima katilmiyorum acikcasi :)
Benim hayatımda burçlar yok maalesef. Sadece insanlar arasından bir insanım. Sana karışamam. Kendine göre değerlerin var. Saygı duyarım
Uzun boylu, sarışın, renkli gözlüDavranış olarak da sakin ve kibar
dis görünüsde belki zevkler farkli olabilir, ama bende söyle düsünüyorum sakin ve kibar hosunuza gidiyo olabilir. ama sizce eglence ve tutku konusunda tatmin olabilirmisiniz? genelleme yapiyorum ama mesela genelde kibar ve sakin kisiler koc erkeklerini cogu konuda tatmin edemiyor diye biliyorum. buna ne diyorsun?
Ben burclara inanmam asla
bir kadin olarak, iddalisin :) senin burcun ne peki?
Koc burcuyum
:) iddali burc koc
Olabilir
Genelde goygoycuyuz ya
haha :) evet kocu genellemek gerekirse öylesiniz
Başka sormk istediğin var mı
yani süründürün vurun kacin yoksa cabuk sIkIlirlar diyolar dogrumu sence?
Alakası yok
peki tskler :) zaten hic yapmadim, eziyetli geldi strateji yöenlik yaklasmak
Bol şans o zaman
tesekkür ederim :)
Senin burcun ne?
aslan :)
Pek uyumlu sayılmaz
uyumu sormadim aslinda :) cekme noktalarina deyindim. uyum cokta yok haklisin katiliyorum sana
O zaman bir koç erkeği olarak yalandan nefret ettiğimi verilen sözlerin yapılmadığını gördüğümde uzaklaştığımı ve hayvanları koşulsuz seven insanları görünce ( özellikle sokak hayvanlarını ) etkilendiğimi söylemem gerek ghhj
acaba sevkat ve merhamet gördügün zamanmi etkileniosun?
Doğal kızlar etkiliyor beni kesinlikle toksit ilişki sevmiyorum
peki mesela kocu süründürün, birakin arkanizdan kossun, cektirin. vurun kacin falan diyolar :) bu konu hakkinda ne düsünüyorsun peki? birde cabuk sIkIliyorlar falan diyolar
Uğraşmam bile
anladim peki :) tskler
Başka sorun var mı
:) var aslinda, mesela görüstügünde ilgilendigini deger verdigini nasil gösterirsin? anlasilirmi? koc erkekleri bu konuda cok farkli ya, ya da ben anlayamiyorum
Görüşmüş olmam fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum chhjk
hahahaha :) peki tsk