Hiç aynı saniyelerde 2 kişiye tutuldunuz mu vuruldunuz mu? Seni de seviyorum seni de seviyorum ben de ayrım olmaz dediniz mi :ddd Seni de seviyorum ya seni de seviyorum ikiniz bir ben tek :Dd dd
Kalbin aynı anda "2 kişi" için davul gibi güm güm attı mı?
İki kişi hoşuna gidebilir insanın ama sevme konusunda ikiye bölünecek kalbe sahip değiliz hiç birimiz. Sevdiğini sanan sevmenin ne demek olduğunu daha çözememiş kişidir. Hoşlantıyı, hevesi, şehveti yani bir anlık duyguları sevgi sananlar var
Hayır öyle bir şey olmuyor ya bir ara oluyor gibi oldu ama daha sonra fark ettim ki bir tanesine gerçekten değer veriyorum diğeri benim için saplantı haline gelmiş ben de ikinciyi seçmiştim
Hayır ya iki kişi arasında kalınca genelde her zaman ikinciyi seçmek gerek çünkü ilk iki kişi gerçekten tatmin etse de ikinci bir seçenek ortaya çıkmazdı
Gözüm birinde olunca başka kimseyi görmüyor. şu an birinde yok, bir çok kişi görüyorum ama ancak yine birini beğenebilirim. Tek eşli olmanın faydaları.
iki kişiyi aynı anda seviyorsan ikisini de bırakman gerekir, insan aynı anda tek bir kişiye aşık olabilir eğer önünde 2 seçenek varsa ikisini de gerçekten sevmediğin anlamına gelir..
evet oldu. senin de olduysa bundan asla utanma. demek ki sevgi dolu Bi insansın ve kalbin çok büyük. yapabiliyorsan ikisini birden idare et. yapamıyorsan üçlü ilişki yapmayı öner. buna da hayır derlerse demek ki seni yeteri kadar sevmiyorlar.
Öyle bir şey olamaz 2 kisiye birden aşk duygusu duyana asla inanmam sadece kendini avutur karşındakini kandirir aşk bitebilir ve digeri basliyabilir ama iki kisiye asik olmak yalandan baska birsey degil bence