Ayrılış ve terk ediş çilesinin vuku bulduğu anlarda severek mi ayrıldın yoksa küfürbaz haydonun torunu gibi söverek mi ayrıldın? Ayrılış hikayenin son cümleleri neydi?Fok balığı suratlı iyi ki senden kurtuluyorum :dd
Ben hiçbir şeyi söverek çözmem ya da söverek bitirmem. Bitecekse bile güzel bitsin isterim ancak karşımdaki hakaret etmişti bana. Ben ona rağmen üslubumu bozmamıştım. Yani severek ayrılanlardanım ben.
Severek ayrıldım. O kendi hayatına giderken bende kendi hayatıma döndüm. Kolay değildi ama yaşamanın kolay olmadığını en küçük yaşlarda zaten hayat öğretmişti bana.
Hayatimda kimse olmadi da o yüzden! Sadece üniversitede bir kızla 1 ay birlikteliğimiz oldu o da adi konulmamış birseydi ailesi tehdit etti kızı okuldan alırız senide vururuz diye vs bende onun iyiliği için o nun anlam veremedigi bir veda ile ayrildim
ayrıldık mı ya da bi ilişki adımız oldu mu belirsiz ne ayrıyız ne birlikte tek engel onun henüz duygularında net olmaması ve benim net olmam fakat onun ilişkiden beklentisinin cinsellik üzerine olması ve benim kabul etmemem sonucu birbirimizi yıpratmamız ne ayrılıyoruz ne de birlikteyiz çok acı...
Kendine iyi bak, Allah'a emanet ol dedim, birgün mutlaka arayacağım namus sözü, telefonunu değiştirme dedi. Anlayacağınız üzere severek ayrıldık😥😥😥hem de dün 😔
Severek ayrıldım , pişman değilim. Olması gereken buydu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En sonki sevgilim benden cinsel bir şeyler yaşamamamı istiyordu. Yaşamadığım için ayrıldı. Ben, de "Sen boşuna üniversite okumuşsun. Atanmaya çalışmış ve atanmışsın. Sen, öğretmen yerine jigolo olsaydın ya. Hem zevkini yapardın hem paranı kazanırdın." demiştim. Hak etti yani. Aranmasa demezdim. Sanki nikahına girdik, g. zekalı.
Şu an oldu hatta 5 DKK önce çünkü unide yanyanaydik ailesi erken evlilik için dedi ben memleketime gidicem kaç yıl beklerim bilmiorum o süre zarfında hiç gorusemiycez ben kafayı yiycem ya aileni ikna et ya da ayrılırım dedim ailesini ikna edemiyor bende ağlaya öyle ayrıldım şu an ölmek üzere olan bir malım