Hoşlandığım biri vardı onun da takıldığı biri varmış heralde. Adam beni gördükten sonra kızı s. ktir etti çok afedersiniz, sosyal medyadan anladım bunu kız triplere girmiş falan. Sonra bu kız geldi benim boş Instagram hesabıma istek bile attı ben şok. Zaten hesabim bombos beni nerden gordu nasil bulduysa Allah bilir. Ben de adama atmistim bu ne ya diye bana niye istek atiliyor falan diye zaten kızı çıkarmıştı bu olaydan sonra kızı hepten engelledi.
Bana da cevap yazdığı yok bu arada sadece fake hesabına ismimi vermiş farkettim sil dedim inatla silmiyor da
Olayda benim alakam var mı sizce?
Bana da cevap yazdığı yok bu arada sadece fake hesabına ismimi vermiş farkettim sil dedim inatla silmiyor da
Olayda benim alakam var mı sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her şey sadece seni görmesi üzerine gelişti ise "Güzellik başa bela" derim ve senin bir dahlin yok derim. Adam sen gördü diye manitine yol vermek nedir ya. Bu nasıl sevda.
Sevgili olduklarını sanmıyorum takılma gibi zaten şu an başka şehirdelerdi falan, kız takmış adama kafayı belli orası. Ve cidden çirkin bir kız sorry 😄🙈
Hayır bana da bir şey yazdığı yok fake hesabına adımı yazmış iki aydır sil diyorum silmiyor 🙄 bu yaptığı da sürüncemede bırakmak gibi bişi
oha ortada bir şey yok ve fake hesabına senin adını mı yazıyor. Ben kız olsam bu kişiden uzak dururdum. Kendi kendine gelin güvey oluyor. Başıma bela olmasını istemezdim
Nasıl kendi kendine gelin güvey oluyor anlamadım
Sevgili olduklarını sanmıyorsun da belli olmaz çocuk kıza ümit verip sonra sallamamıştır. Sınra seni görünce de götü başı dağıtmıştır
Muhtemelen dediğin gibidir de bana niye yazmıyor onu anlamıyorum hesaptan da silmiyor adımı tabi silmedikçe ben de mesaj atıyorum belki bu yüzden. Ve cevap vermedikçe aklımda kalıyosun falan da demiştim
Cevap vermedikçe aklımda kalıyorsun nedir ya. Madem ötle süründğreyim dersin 😂
Hahahhajah evet kendi kendimi yemledim 😂 fake hesaba yazdığım mesajları kesin okuyordur sinsi sinsi 😂
İstek attım bir şey sorucam mesaj atabilir misiniz ben atamıyorum
😂 sende sinsi çıktın he mi 😂
Eklemen kazım kim olduğunu bilmiyorum. Sanırım gizlisin
Yokk
Bana niye istek atıldı o zaman? Ve ne tesadüf ki bir buçuk yıldır takıldığı kızı beni gördükten sonra bırakıyır
Bırakası varmış bahanesi sen olmuşsun ama senden cidden hoşlansa çoktan bur yolunu bulur mesaj atardı.
Fake hesabına adımı yazmış iki aydır sil diyorum silmiyor 🙄 söylediğine katılıyorum öyle olsa mutlaka yazardı ama bu yaptığı da sürüncemede bırakmak gibi bişi
Ya çocuk m. al belli ki bos ver takma unuutt gitsin
Yoook
Okumadığına yemin edebilirim...
Yo okudum
Bana niye istek atıldı o zaman? Ve ne tesadüf ki bir buçuk yıldır takıldığı kızı beni gördükten sonra bırakıyır
Niyesini bilemedim cevabi o kizda malaesef
Muhtemelen
Ama bana da bir şey yazdığı yok fake hesabına adımı yazmış iki aydır sil diyorum silmiyor 🙄 bu yaptığı da sürüncemede bırakmak gibi bişi