Bir telefon çığlığıyla Yalnız bir güne uyandım Bir an yanımdasın sandım Dün de yok, yarın da yok Sonsuz bir şimdi içinde O an nefessiz kaldım
Başka türlü bir şey bu Yalnız seni isteyen Başka türlü bir şey bu Sen gelsen aniden
Kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni hala ister misin?
Aynı cümleyi on kere okurum Bir şey anlamam, çünkü Aklım hep sende Eski bir rüya uğruna Başka bir rüyaya tutundun, keşke Anlasan sen de
Başka türlü bir şey bu Yalnız seni isteyen Başka türlü bir şey bu Sen gelsen aniden
Kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni hala ister misin?
Sen kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni yine sever misin?
Kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni yine ister misin?
Sen kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni yine sever misin? Beni yine ister misin? Beni hala sever misin?
Kardelen.. Kardelen.. Kardelen..
Hoşlandığım kişi de şu 3 sözü beğenmiş.
Kalabalığa karışmak hiçbir yetenek gerektirmez. Ama yalnız ve dik durmak gerçekten çok şey gerektirir.
Biliyor musun, her şeyden haberim var ama bazı şeyleri bilmek istemiyorum.
Bir telefon çığlığıyla Yalnız bir güne uyandım Bir an yanımdasın sandım Dün de yok, yarın da yok Sonsuz bir şimdi içinde O an nefessiz kaldım
Aynı cümleyi on kere okurum Bir şey anlamam, çünkü Aklım hep sende Eski bir rüya uğruna Başka bir rüyaya tutundun, keşke Anlasan sen de
Sen kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni yine sever misin?
Kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni yine ister misin?
Sen kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni yine sever misin? Beni yine ister misin? Beni hala sever misin?
Kalabalığa karışmak hiçbir yetenek gerektirmez. Ama yalnız ve dik durmak gerçekten çok şey gerektirir.
Sevgililer arasında birbirinin sözlerine karşılık böyle şeyler oluyor. Göndermeler bazısı yerli bazısı saçma olabilir yani olsun diye birbirinizi sevin gerisi boş takma kafana yani
Bundan 6 sene önce benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı. Açılmamıştı ama konuşma tarzı, gönderme vs anlamıştım. Ben o zaman başka birisinden hoşlanıyordum. O da paylaşımlarından anlamıştı. Hoşlandığım kişi başka birisiyle görüşüyordu falan onunla olmadı. Bu çocuk da destek olmaya çalışmıştı. Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orada olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burada mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orada stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya haziranda gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. Aradan 1 ay geçmişti. 1 gün önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 8 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün sonra stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay sonra o benim sevdiğim yere tekrar gittim. Ordayken ve ordan dönünce foto paylaştım. Paylaştıktan 2 gün sonra mesaj attı. 1 yıldır konuşmuyorduk. Hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım. Görüldü yapıp yaptı. Sonra ben de yarım saat sonra cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi. İyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. 1 hafta sonra görüldü yapmış mesajımı. 2 ay olmuştu yazalı. Yine storilerime bakmıyordu. İnstamı kapattım 1 ay. Sonra açtım stori koydum. Bakmış storilerime. Bu bahsettiğim Kasım ayıydı. Ondan sonra 1-2 kere daha storime bakmıştı.
Yani küçük değilsiniz adam akıllı konuşun. Yaz ona nasılsın diye hal hatır sormak iistedim diye eğer seni istiyisa konuyu uzatır ve yine beraber olursunuz. Çok kasmaya gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çabaladigi şeyler için hayal kırıklığına uğrayan erkek modeli
Bir şey daha sorabilir miyim
efendim
Ben dün bu şarkıyı paylaşmıştım.
Bir telefon çığlığıyla
Yalnız bir güne uyandım
Bir an yanımdasın sandım
Dün de yok, yarın da yok
Sonsuz bir şimdi içinde
O an nefessiz kaldım
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Kardelen, uçup gittin elimden
Peki, yine döner misin?
Sen kardelen, açıversen yeniden
Beni hala ister misin?
Aynı cümleyi on kere okurum
Bir şey anlamam, çünkü
Aklım hep sende
Eski bir rüya uğruna
Başka bir rüyaya tutundun, keşke
Anlasan sen de
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni hala ister misin?
Sen kardelen, uçup gittin elimden
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni yine ister misin?
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Beni yine ister misin?
Beni hala sever misin?
Kardelen..
Kardelen..
Kardelen..
Bir şeyi çok seversen, onu özgür bırak.
Ne düşünüyorsun?
Canı öyle istemiştir ya da Google bugünün özlü sözü yazmıştır o çıkmıştır onu paylaşmıştır
sana bir şey daha sorabilir miyim
Tabi
Bir telefon çığlığıyla
Yalnız bir güne uyandım
Bir an yanımdasın sandım
Dün de yok, yarın da yok
Sonsuz bir şimdi içinde
O an nefessiz kaldım
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni hala ister misin?
Bir şey anlamam, çünkü
Aklım hep sende
Eski bir rüya uğruna
Anlasan sen de
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni hala ister misin?
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni yine ister misin?
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Beni yine ister misin?
Beni hala sever misin?
Kardelen..
Kardelen..
Kardelen..
Ne düşünüyorsun?
Sevgililer arasında birbirinin sözlerine karşılık böyle şeyler oluyor. Göndermeler bazısı yerli bazısı saçma olabilir yani olsun diye birbirinizi sevin gerisi boş takma kafana yani
sevgili değiliz ya bizim durum biraz farklı. sence bana gönderme var mı nerden anladın? bide beni istiyor mu istemiyor mu sence?
Böyle gondermeyle olmuyor açık açık konuşmak lazım senin için yazdığını anlayamazsın
Detay anlatsam yorumlar mısın🙏🏻 Kopyala yapıştır yapcam hemen
Yazdın zaten aynısı mi
Hayır
Yaz sıkıntı değil
Bundan 6 sene önce benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı. Açılmamıştı ama konuşma tarzı, gönderme vs anlamıştım. Ben o zaman başka birisinden hoşlanıyordum. O da paylaşımlarından anlamıştı. Hoşlandığım kişi başka birisiyle görüşüyordu falan onunla olmadı. Bu çocuk da destek olmaya çalışmıştı. Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orada olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burada mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orada stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya haziranda gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. Aradan 1 ay geçmişti. 1 gün önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 8 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün sonra stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay sonra o benim sevdiğim yere tekrar gittim. Ordayken ve ordan dönünce foto paylaştım. Paylaştıktan 2 gün sonra mesaj attı. 1 yıldır konuşmuyorduk. Hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım. Görüldü yapıp yaptı. Sonra ben de yarım saat sonra cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi. İyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. 1 hafta sonra görüldü yapmış mesajımı. 2 ay olmuştu yazalı. Yine storilerime bakmıyordu. İnstamı kapattım 1 ay. Sonra açtım stori koydum. Bakmış storilerime. Bu bahsettiğim Kasım ayıydı. Ondan sonra 1-2 kere daha storime bakmıştı.
Bu yine senin için olduğu anlamına gelmez geledebilir bunu ancak ona sorarak onunla konuşarak anlarsin
Yani özgür bıraktığında gerçek seviyisa yanında kalır
Evet
Bir telefon çığlığıyla
Yalnız bir güne uyandım
Bir an yanımdasın sandım
Dün de yok, yarın da yok
Sonsuz bir şimdi içinde
O an nefessiz kaldım
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni hala ister misin?
Bir şey anlamam, çünkü
Aklım hep sende
Eski bir rüya uğruna
Anlasan sen de
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni hala ister misin?
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni yine ister misin?
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Beni yine ister misin?
Beni hala sever misin?
Kardelen..
Kardelen..
Kardelen..
Ne düşünüyorsun?
Yaşınız kac
ben 27 o 28
Yani küçük değilsiniz adam akıllı konuşun. Yaz ona nasılsın diye hal hatır sormak iistedim diye eğer seni istiyisa konuyu uzatır ve yine beraber olursunuz. Çok kasmaya gerek yok
sence istiyor mu istemiyor mu kafam allak bullak oldu düşünemiyorum
Belli olmaz böyle git konuş dediğim gibi yap ancak öyle anlaşılır yoksa kafanda kurup durursun
Sıkıp bunaltma sanırım sjss
İnceleyelim mi ilişkinizi
Bunalmş demekko
Sorr
Bir telefon çığlığıyla
Yalnız bir güne uyandım
Bir an yanımdasın sandım
Dün de yok, yarın da yok
Sonsuz bir şimdi içinde
O an nefessiz kaldım
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni hala ister misin?
Bir şey anlamam, çünkü
Aklım hep sende
Eski bir rüya uğruna
Anlasan sen de
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni hala ister misin?
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Peki, yine döner misin?
Beni yine ister misin?
Peki, yine döner misin?
Beni yine sever misin?
Beni yine ister misin?
Beni hala sever misin?
Kardelen..
Kardelen..
Kardelen..
Ne düşünüyorsun?