Üzülmesini istemiyorum?

1 yıla yakındır birlikteydik. Benden 10 yaş büyük ve daha önce başından bir evlilik geçmiş. Ben ilk başlarda istiyodum hoşlanıyodum ama zamanla birbirimize uygun olmadığımızı gördüm. İlk başlarda güzeldi ama zamanla her şeye bağıran bi adama dönüştü. Benimle olmayı çok istediğini biliyorum ama kişiliğim böyle diyip düzeltmiyordu kendini. Sonra terkettim bunu ve özür diledi son bir şans istedi. Ama ben o süreçte çok soğudum ondan. Devam edemedim. Ama o çoktan tüm çevresine benden bahsetmişti ve bana bazı konularda da yardımcı oldu falan ama bitti işte duygularım devam edemedim. Tüm bunlara ek olarak Hayata bakış açımız çok farklı. O çok çocuksu ben olgun bir adam istiyorum hayatımda. Bir de çevremdeki kimse yakıştırmıyor bana. Ayrıca ailem de evlenip ayrıldığını bilmiyor ve bilseler sorun yaparlar. İlk başlarda hoşlandığım için tüm bu sorunları görmezden geliyodum ama artık hislerim tamamen bitti. Ayrılmak istediğimi söyledim ve bana çok ağır şeyler söyledi. Bana ne yaşattıysan aynısını yaşa dedi. Çok üzülüyorum ona acı çekmesini istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen bi fikir verin bana :((
Üzülmesini istemiyorum?