Erkek arkadaşımla tartıştık ve gergin oldugu icin benimle ilgilenemeyecegini soyledi
Yani bana ilgisi mi azaldi diye düşünüyorum
Yani bana ilgisi mi azaldi diye düşünüyorum
Ilgi ilgi ilgi ablacim bırak kendini sev biraz üstüne gitme ne hali varsa görsün korkma azalırsa o kaybeder o korksun neden hep kadınlar kaybetme korkusu yaşıyor erkeğin umrunda değil boş ver ya gerginse gergin deenyoyaa bak. Yüz vermeyin cok
Haklısın bundan sonra nasıl davransam kaybetme korkusu yaşarrr
Yani sallama ben şahsen dolu ask acisi çektim haksizljkda yaşadım uzuldum ağladım ve tek ogrendigim sey ne biliyor musun kendime değer vermeliymişim çünkü ayrılınca ilgisiz olunca yuzkere arasam başımı saçımı yolsam destanlar yazsam sallamıyorlar oyuzden ne yorulcam ya aman banane giden gitsin kafasına ulaştım tabi 30 ü geçince ulaştım bu kafaya hahaha hayat kısa kardeşim valla karaktersizleri kafaya takarak kanser oluruz bosveer
Dogru haklisiniz kendimize deger vermeliyiz valla ben cok umursadim onu ondan bi tarafi kalkti herhelde beni takmamaya basladi
Valla yüz vermicem artık
Cevap
2Cevap
Evet artık sevmiyo seni
Hiii hiii sagol
Rahat bırak biraz daha sonra konuş aşko
Dogru dediinnn
Ayrıl ya uğraşma
Soğumuş senden
Ee nabalim yani
1 yildir sevgiliz yok uzak mesafe degil
Bulusunca normal biseyi yok aslinda telefonda konusuncada soguk degil ama keyfi yoksa veya sinirlendiyse ilgisizlesiyor. Bulusunca gezip ediyoruz bisey yapmiyoruz baska
Var
Evet noldu ki
Olur
Burdan analiz etsek
Tamam atıyorum
Sinirlidir
Normal yani
Tabikide sen sinirli olsan sen de ayni seyi demezmisin
Yani derim ama ne biliyim ilgilensin istedim
Siniri gecince yazar merak etme uzme o guzel kalbini
Tesekkur ederimm olumlu konusmaniz icin
Rica ederim kardesim