Ev arkadaşım ve kendim ile ilgili tanımlayamadığım bir sorum var yardımcı olur musunuz?

Ben ve iş arkadaşım inşaat sektöründe şantiyelerde teknik çalışan olarak görev yapıyoruz. Bu sebeple iş ortamında karşı cinsle sosyalleşme imkanımız yok.
Ben 31 ev arkadaşım ise 28 yaşında. Kendisi aynı şantiyede başka bir firmada çalıştığı için cumartesi günleri de çalışmıyor.
Bir sürü konuştuğu, görüştüğü, seviştiği kadın var hayatında. Kendisi benden çok farklı bir yapıya sahip. Şimdi azalttı ama eskiden her hafta sonu dışarıda onlarca kadına ''seni gerçekten çok beğendim. Aslında bunu yapmak benim için zor, daha önce hiç yapmadım ama seni bir daha görememe ihtimalim olduğundan, bu şansımı kaçırmak istemedim'' vs gibi cümlelerle onlarca kadına teklifte bulunuyor ve bu kadar çok kişiye teklif ettiği için mutlaka olumlu cevap veren oluyor.
Böyle yapa yapa belki telefonunda 500'e yakın kadın numarası var. Ve herkese farklı davranıyor ve arada da olsa kendini her zaman bir bahaneyle hatırlatıyor bu kişilere. Doğal olarak bu kadar çok kadının özel hayatında bazı değişimler olduğu zaman (aldatılmalar, duygusal boşluk vs) gibi konular olduğunda hemen bu fırsatları değerlendirip (kendi tanımı bu şekilde 'fırsat') geneliyle birlikte oluyor.
Bunları sizinle neden paylaştım. Çünkü ben onun kadar yüzsüz biri olamıyorum. Nasılsa yedekte onlarca kadın olduğu için çok umursamaz davranıyor ve kadınlar daha çok bağlanıyor ona. Kıskanmıyorum ama geçen hafta bir ''misafiri'' evimize geldi. Kendisi 35 yaşında inanılmaz zeki, olgun ve çekici bir kadın. Bi'an böyle bir kadının neden benim hayatımda olmadığını sorguladım.
Ve bunları kesinlikle ona hakaret amacıyla yazmıyorum. Veya ben daha iyi birisiyim diye her insanın yaptığı olumsuz veya saçma olaylar vardır.
Sadece bu şekilde bir karaktere sahip olmamam ve hayatımı yalnız bir adam olarak yaşamak zorunda kalmak bazen beni yoruyor.
Ama sorum şu;
Sizce gerçekten hayatımda birisi olması için ev arkadaşım gibi bir karaktere mi sahip olmam gerekiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Ev arkadaşım ve kendim ile ilgili tanımlayamadığım bir sorum var yardımcı olur musunuz?