Dogru yani ciddi dusunse bile en kucuk bi tartismada gozu disari kayabilir ayni durum bende de var ben 10 uzerinden 5 lik biriyim 10 uzerinden 8-9 luk birini hadi diyelimki guzel sozler tatli dil hediyeler vs ikna ettim oldu olduda bunun omurluk olmucagini bnde biliorum hep kafada bi soru isareti disardan goren bile yanindakine bak ne alaka bunlar diosa bu iste bi sikinti var o yuzden bnce uyum hem fiziki hem duygusal ortak olmali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dogru yani ciddi dusunse bile en kucuk bi tartismada gozu disari kayabilir ayni durum bende de var ben 10 uzerinden 5 lik biriyim 10 uzerinden 8-9 luk birini hadi diyelimki guzel sozler tatli dil hediyeler vs ikna ettim oldu olduda bunun omurluk olmucagini bnde biliorum hep kafada bi soru isareti disardan goren bile yanindakine bak ne alaka bunlar diosa bu iste bi sikinti var o yuzden bnce uyum hem fiziki hem duygusal ortak olmali
Hiçbir kıza o gözle bakmadım isterse dünyanın en güzel kızı olsun
O yüzden güzel kızların yanında çirkin keko abaza erkekler var
Yaa o bakiyor ama ben bakmıyorum içimden gelmiyor. mesela kim sevdiğisem karakterini sevmişim tüpüne bakmadım bile
Bende güzel değilim okdar çok şaşırıyorum bu nasil bakiyor bana 😂
Niye bakmasın canım allahallah sende bak.😂
Ciddi düşünmez dışarda çok guel kiz var bana niye baksın ki? Bu bir gerçek erkekle fizike bakar
Çirkin olduğunu düşünüyorsan haklısın
Yok gayet beginirm kendimi 😏
O zaman dans
Halay severim 💃💃💃💃
Halay ben yokk
Nedne özgüvenin eksik
Neden ciddi düşünmesin biraz karaktere bakin
Yaa o bakiyor ama ben bakmıyorum içimden gelmiyor. mesela kim sevdiğisem karakterini sevmişim tüpüne bakmadım bile
Bı şans vermen gerekmez mi kendine
Hayır gerekmez 🥺çünkü baktı zmaan diyorum bu benle eģkenir atar okdar güzel değilim etrafta bu sürü güzel kiz var zaten
Ya bak kardeşim güzellik fizik ya da yüzde makyaj değil senin gözlerin öyle güzeldir ki kırk fizikli kızdan etkili olursun
Öyle ama erkekler guzel kiz sever bu bir gerçek. Benle ciddi bile düşünmez iki gün konuşur 3 gun atar bi sürü erkek böyle
Hhayir erkek güzel kızla eğlenir
Hiç öyle değili ama gerçekten bakıyorlar ve çok yakışıklılar okdar güzel değilim 😂😂
Ya deli etme beni ya of nasıl anlatım ki sama
Yaa sinirlenme 😂tamam dedin gibi olsun 😇😇😇
Kardeşim senle dertlesicem
Evde kaldin net diyorum nett
Valla haklsın 😂buyuzden sevglim olmadi 22 yaşındayım. Annem babama diyir bu kiz evde kaldı 😂😂
Ilerde bakalim boyle gulebilcekmisin cirpinmaya baslayinca aglamaya basladiginda beni hatirla
Ama niye öyle diyorsun ki niye evde kaldım ki 🥺🥺🥺
Haklısın
Öyle yaparlar dimi ciddi düşünmezler
Hayır
İlginç
Sana bir şey diyecem
De bro
Ben ne zaman senin profile baksam burun deliklerini görüyorum 😂acaba değiştirsen olmaz mi ama yinde sen bilirsin 😇
Yok olmaz bu resimle tanındım 🤗
haklısın
Ben bakarım sana
Tibine bağlı
Haklısın
Her zaman gibi
kndine kötü davranma