Evlenmemiş bayan evli bir adama aşık olması nedense hep abes karşılanıyor evet evli olması engel ama sizce asıl engel nedir ve bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Sizce hiç evlenmemiş bir kadın evli bir adama aşık olabilir mi?
neden abes olsun kl bır cok insam var o sekilde evli erkek bekar kadin veya evli kadin bekar erkek falan yani benim arkadaşım evli çocuklu bi kadinla evlendi kendisi bekardı
o temennide kalir ama sadece dunyada hep iyi insanlar yok kötüler iyilerden cok daha cok maalesef. yorum yapmaya devam edeceksek takip edermisin beni zahmet olmazsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
neden abes olsun kl bır cok insam var o sekilde evli erkek bekar kadin veya evli kadin bekar erkek falan yani benim arkadaşım evli çocuklu bi kadinla evlendi kendisi bekardı
Bence süper 👍
insan yasarken çevre etkisinde kalmamalı kendi doğrularını yaşamalı
Kesınlıkle gecinecek ömür sürecek kendiisi
aynen öyle ama ben şahsen çocuklu birini tercih etmezdim ayrılmış falan olması sorun değil ama çoğul isi buyuk fedakarlık ister
Ben evlenmedim şahsen ama evlenmiş boşanmıs ve cocugu olmayan biriini tercih ederim en azından kıymet bilir. 🌻
bende o düşüncedeyim aynen katılıyorum çoğul olmadığı sürece sorun olacagini sanmiyorum kıymet bilir
Kesinliklee
kimisi çevre baskısı kimisi aile baskısı kimisi kendini asamamaktan kaynaklı ne duygularını yaşayabiliyor nede hislerini
Katılıyorum bu konuda ama bu hayatı kendımız için yasıcaz
aynen öyle kendimiz icon yaşayacağız ve şunu unutmamak lazım ki bu dünyaya bır kez geleceğiz bır ikincisi olmayacak
Evett hep ıyı ve merhametli insanlara denk gelirriiz inşalalh
o temennide kalir ama sadece dunyada hep iyi insanlar yok kötüler iyilerden cok daha cok maalesef. yorum yapmaya devam edeceksek takip edermisin beni zahmet olmazsa
Aşık olabilir kimse kime aşık olacağını seçemez sadecee nasıl devam etmesini bilebilir imkansızsa unutur
Görüyoruz aşık olan mi deyim macera arayan mi deyim adını sen koy
asik olabilirler
Soruyu soran kayboldu
Tabii ki aşık olabilir bu gönüldür evliymiş bekarmış diye dinlemez
Her şey olabilir
Kesınlıkleeei
Aşık olduysa da hazmedecek ve knu unutacak
Aşık olabilir
Olur
Her sey olabilir
Olmamalı
Neden?
Hani evli ya bi eşi var senin evlendigin adm icin böyle dusunulse nasil olur bekar mi kalmadi da evliye bakiyorsunuz
Off ne alakaaa senin bakış açın farklı
Nasil ne alaka senin evlendigim adam icin böyle düşünülse yorumunu alim 3 lu yapacaksaniz o zmaan baska
Hayıır ben evlenmeyi düşünmüyorum aşk ile EVLİLİK farklı seyler aşık olmaktan bahsediyorum ben takıntılı olmaktan deıl.
Tamam o adamla yatmak istiyorsun demekki hani evvli ya bi karisi varya onla empati yapmani istiyorum
😃Ha ha evli adamlar bekarlardan fenaa derlerdi işte kanıtı
Nerde kanıt 🤨
Yaaa neysee boş ver senin fikrine saygım sonsuz teşekkürler yorumların için
Olur ki
Asıl mesele başkasının hayatının içine etmek
Olabilir tabi ki