Yani ciddi anlamda memeleri yok gibi olan çatal hiç çıkmayan ortası çok açık olan yüz güzelliği ve fizik güzelliği de abartılı olmayan normal olan biriyle evlenir miydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seven kişi sana değer verir, kalbine değer verir. Eğer Vücuduna değer veriyorsa bil ki seni Obje olarak görüyordur. Yani sevgisi de kocaman yalandır.
Bunlar oturulup konuşulacak mevzular değil kardeşim. Rabb' im gönlüne göre hayırlı bir kişi çıkarır inşallah.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer birlikte iken mutluluk ve huzur varsa, birbirimize aşk duygusunu besliyorsak neden olmasın? Ona bakarsanız ben de kızların yani benim yaşlarımdaki Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli değilim. Eğer sizin sıkıntınız sadece memeleriniz ile ilgiliyse şükredin çünkü sevilme şansınız var ama benim sevilme şansım yok.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Fiziksel özelliklerini evlenmek için üst sıralara koyan birisiyle evlenilmez zaten. Demekki yarın bir gün kaza geçiren fiziğin bozulsa vs terkedecek
Onun için seni seven boyle sevsin
Bence bir önemi yok bunun00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Küçük meme seviyorum zaten ama fiziksel olarak bu hiçbir sorun olmazdı. Böyle şeylere takılmayın. önemli olan partnerinizin sizi sevmesidir. Sevmekte memeden ibaret değildir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkilerde yok gibi beni sevecek olan böyle sevsin benim vücut hatlarım için değil
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiz kizlar cok takiyorsunuz bunlar, bunu fark ettim. Yok gogusum su kadar buyuk kucuk yok popom kucuk yok ozel bolgemde soyle kararma var boyle sararma var falan fesman. Bak cidden kendi adima konusuyorum, tamam belki her sey dort dortluk mukemmel seksi bir vucut guzel olurdu herkes ister falan ama sonuc olarak ben esimi ya da daha dogrusu sevdigim asik oldugum kisiyi oralarina bakarak secmiyom ki. Yok bakim poposu ne kadar buyuk, aaa ufakmis begenmedim ben evlenmem bunla katiyen olmaz, ya da aa bunun gogusu yok ben bunu almam evlenmem kesinlikle boyle bir seyi asla kabul edemem, mi diyecek insan. Seven zaten sevmis bi kere, oraniza buraniza bakarak secmiyor...
00 YorumlaEvlilik öyle meme boyutuna göre olmuyor. Aşık oluyorsun, iyi anlaşıyorsun, hayat görüşleriniz uyuşuyor. Ondan sonra evleniyorsun. Sonra memesi büyükmüş, totosu küçükmüş umurunda olmuyor. Dünyanın en güzel, en çekici insanı o oluyor artık.
68 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da işte ilk gece adam soydugunda bi şok yaşar mı bu sebepten bana soğuk davranır mı diye korkuyorum biraz sadece
- +1 yıl
@Gmznrkl5 👏 👏 👏
+1 yılEvet olabilir çünkü onunda gururu duyguları var
allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi devamli romantik sana karsi sevgi ilgi gosterecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla kirmayacak senin icin herkesi karsisina alacak kendi canindan bile sana karsi cok ama cok icten deger verecek seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak gozu senden baskasini gormeyecek dinini irkini siyasi goruslerini asla yargilamayacak hicbir dis gorunusunu yargilamayacak gururunda duygularinda hakli oldugunu kabul edecek seni helali gozuyle bakacak butun ev islerinde sana yardim edecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin insallah rabbim02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bu arada benim ismim Ertuğrul
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık söyleyim erkekler tüm kadınların vucud tiplerinden hoşlanır bence... hoş olsun ve güzelliğine , temizliğine ve kendine iyi baksin yeterli olacaktır.
Vucud tipinin partneri secerken biraz etkisi var da ama ilk bakıştan tanışırken belli oluyor; Elbise üstünden boyutları tahmin edebiliyorlar merak etme yani.. problemi yok olan devam eder.00 Yorumla
+1 yılmemesi olması iyi olurdu ama her şey meme ve seksten ibaret değil, yüzümü güldürebiliyorsa, en kötü günümde yanımda oluyorsa omzunu açıp başımı yaslamama izin veriyorsa, benimle birlikte ağlıyorsa o kadına hayatımı verirdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sohbet evlilik öncesinde ciddi seviyeye gelince konuşabilirsin bunları, zayıf kadınsın anladığım kadarıyla hafif kilo alsan değişebilir de ayrıca arkadaşların da dediği gibi evlilik kafa uyumu ve huzur ortamı oluşturmak
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken neden kriter önceliğim göğüs olsun ki? Ha cinsellik için olabilir amenna ama fizik için biriyle evlenmem. Evleneceğim kişinin ilk önce karakteri önde gelir benim için
00 YorumlaNeden olmasın ki kendini bu sorularla mutsuz etmenin anlamı yok şayet sorudaki kişi sizseniz önemli olan insanın karakteri ama ben bu devirde kimseyle evlenmem orası ayrı 😅
00 Yorumla
+1 yılAhahha tatlım bu asla bir evlenme kriteri olamaz. Bunun için evlemem veya evlenmeyen birisinden de bir halt olmaz zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim ve silikon yaptırırız ne var bunda erkek adam memeye kıça bakmaz kalp önemli ahlak önemli sadakat hoşgörü anlayış önemli
10 Yorumla Bunlar çözümü olan şeyler. Dert edilmemesi lazım bence
20 Yorumla
+1 yılEğer aşık olursam neden olmasın? Ama kriterlerime uymuyor böyle birisi:). Ama böyle kızlardan da hoşlananlar var. Zaten her tipin bir alıcısı var.
00 YorumlaEvlenirim fiziksel özellikleri önemsemeyen yoktur ama seviyorsam küçük olan bile çok güzel gelir gözüme
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce meme görmeden kafa yapıları anlaşıp evlenenler var , o zaman aaa senin memen küçükmüş boşanalım mı demesi gerekiyor?
00 Yorumla
+1 yılNe bileyim bir kararsız kaldım şimdi göğüs önemli bir şey abi bilemedim… seversem tabikide evlenirim ama zor süreçler geçmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu birliktelikler organ ölçüleri ile orantılı değildir. Kalpler ne kadar büyük olması ile alakalıdır.
00 Yorumla Evlilikte insan dış görünüşe önem vermez ki duygular ve düşünceler önemlidir bence siz kafanıza çok yakıyorsunuz bu konuyu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Evlenilir.
Arkadaş her şeyi bağlamışsınız fiziğe memeye. Akıl var, fikir birliği var. Mantık uyuşması, ortak akıl, ten uyumu. Daha neler neler var küçük memeye gelene kadar.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir insanla üç şey için evlenilir, güzelliği, serveti ve güzel ahlakı. Güzellik ve servet zamanla kaybolabilir ama güzel ahlak, karakter kişilik kaybolmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bir insanı güzelliği için seversin inkar etme
Soran+1 yılO zaman da aslında seversin ama iyi biri olmadığı için hayatına almak istemezsin
Soran+1 yılSevdirmez
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNasip böyle şeyler,
Kafaların uyuşmasıyla ilgili00 Yorumla Hamile kalınca çıkar memeleri o kadar dert değil bence
00 YorumlaProblem olmaz ilişki başlayıp yıllar geçtikçe büyütürsün yeterki sınırsız olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılLan ne alakâsı var evliliğin memeyle aşk olduktan sonra
00 Yorumla Avucumu dolduracak kadar olursa olur. Avucum yarım kalırsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılGörünüşün bi önemi yok yürek ve kalp her şeyden önemlidir bayanlar et değildir
00 Yorumla
+1 yılBu kadar önemli değil benim için ince bel güzel eller çekici geliyor.
00 Yorumla
+1 yılseksi olarak hiç çekici gelmez dürüst konuşmak gerekirse
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmeyi isterdim öyle kızların hastasıyım küçük göğüslü kızlara küçük göğüslü zayıf kalçası küçük olan kızlara hayranım öyle kızlardan çok hoşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılçoğu sevmez ben de erkek olsam ağzımın tadını bilir memesiz biriyle konuşmam benimki çok büyük 2 avuç neredeyse ve kimle konuşsam çoğu benden gözünü alamıyor AŞK BİR YALANDIR MEMELİ KIZ ŞARTTIR!!!
325 Yorumla- +1 yıl
Her zaman 😂
- +1 yıl
Dışarıdan belli olan bir şey ona göre seçin 😂
- +1 yıl
Kıyamam antepli misin
- +1 yıl
Hislerim kuvvetlidir
- +1 yıl
Neresinden
- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
Oooo çok yardımcı oldun
- +1 yıl
İbrahimli
- +1 yıl
Çok iyi bilirim
- +1 yıl
Hele bi özelleşek yav
- +1 yıl
İğrenç düz mü seviyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sadece memeleriyle evlenmiyorum sonuçta.. Her şey cinsellik değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter güzelse evet. Beni anca karakter çekiyor. Kibar ve nazlı kızlar çok çekici geliyor ister istemez.
00 Yorumla
+1 yıltakılmayın bu kadar, seven insan bunları önemsemez..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. aradağım biri. evlenirim direk. düz veya küçük olması çok seksi bence
00 YorumlaKüçük meme elitliktir sarkma yapmaz bel ağrısı yapmaz
Taşıması kolaydır kısacası küçük meme kadar güzel bişey yok büyükte iyide em em bitmiyo be xkfkckgkvllgkv00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanayi de bi laf vardir
Ellemeden bisey diyemeyissss00 Yorumla
+1 yılçıkarım ama resmen beslerim onu 10 larca kilo aldirip o memeleri ben buyuturum 😅 böyle şeyleri takmamak lazım aslında kilo alinir çocuk dogurunca kızların memesi de büyüyor sorun degil yani
04 Yorumla- +1 yıl
Bide göbekten alıyormuş 😂😂
- +1 yıl
@Sudenapıyonburda canı sağ olsun hem zaten göbek te seviyorum ben 😄👍🏿 o otururken baldirlarinin ustune yatar göbeğinden öperim onu.
- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
@Sudenapıyonburda eyvallah sude bacım
Ben balık etli ve dolgun meme taraftarıyım ama bu demek değil ki evlenmezdim bakarsın Seni çok sever sana değer verir aynı şekil de sende ona Evlenilir neden evlenilmesin
00 Yorumla
+1 yılEvlilik meme boyutuna göre olmuyor zaten meme boyutuna göre evlenikecekse gerçek bir evlilik olmaz
30 Yorumla
+1 yılÇok azcık birsey varsa sıkıntı yok hamile kalınca büyüyor zaten ondan sonra da çok kuculmuyor ama iyice iskeletorsa o ne tahtaya çivi çakar gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılne olursa olsun mantık uyduktan sonra daha içine dert oluyorsa anlat ona ya da git devlete gögüs dolgusu yaptır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bende merak ediyorum bazen dışarda gördüğümde çok uzuluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeye üzülüyorsun
- +1 yıl
Şimdi ne istedikleri gibi sütyen takarlar ne dekolte giyer yani yok ki bişey oyuzden diyet kızları bile kiskandiklatini dusunuyorum
+1 yılÇok önemli meseleler değil bunlar kafana takmana dahi gerek yok
020 Yorumla
Soran+1 yılYa bende tip de yok ama benim beğendiğim bana bakmıyor fizik de olmayınca hepten kaybediyorum bu devirde öyle sadece içini görecek kadar iyi insan yok
- +1 yıl
Yani böyle düşünme illaki seni sen olduğun için seven birisi çıkacaktır karşına
Soran+1 yılHayır çıkmayacak
- +1 yıl
Nasıl bu kadar emin oluyorsun
Soran+1 yılÇünkü benim beğendiğim birinin bana bakma şansı yok
- +1 yıl
Standartların neden yüksek pekç
Soran+1 yılYüksek değil aslında o kadar da ama beğendiğim insanı da ben kendim seçemiyorum ki işte bu benim suçum mu beni beğenmeyen birini benim beğenmem?
- +1 yıl
Tabi ki senin suçun değil
- +1 yıl
tüm erkekler için fizik önemli değil
Soran+1 yılHayır önemli gidip de hiç kimse 140 boyunda şişman karga burunlu birini sevmez kendimizi kandırmayalım
- +1 yıl
Orası öyle ama sevmem için illaki muhteşem olmasına gerek yok ki
Soran+1 yılAma birsürü kusuru varsa olumlu yönü neredeyse yok denecek kadar azsa?
- +1 yıl
Kusurlarını da severim ben
- +1 yıl
Olumlu yönünüde
Soran+1 yılBirsürü kusur diyorum birsürü
- +1 yıl
Neden kendini bu kadar hor görüyorsun
Soran+1 yılUzun hikaye
- +1 yıl
Çok zamanım var
Soran+1 yılTakıp ettim
- +1 yıl
Ben mesaj gönderemiyorum xper1 olduğum için
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin gögüsle ne alakası var seviyorsam evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bildiğim erkek kadının icine girdigi esnada seyleri sisiyormus var mı boyle bisi bilmiyorum
00 YorumlaBen evlenirdim çünkü evlilik cinselliğe bağlı bir şey deyil birde herkesin sevme türü farklı
00 Yorumla
+1 yılNiye evlenmeyeyim bence insanlığı yok gibi olan ile evlenilmez
00 Yorumla
+1 yılBen öyle kızlardan çok hoşlanıyorum ya saçı kısa oluyor bide
00 Yorumla
+1 yılinek alsinlar madem... onun da memeleri var
30 YorumlaŞahsen erkek olsaydım tercih etmezdim
21 Yorumla- +1 yıl
Neden
erkekler ah erkekler meme manyağı erkekler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMemelerle mi evlenecem ben 😂😂😂 ne alaka
12 Yorumla- +1 yıl
@ZulemaVis saçma sapan sorular :)
Seviyorsam aşıksam neden evlenmeyeyim
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep sevince olur ama ben yuksek ihtimalle aşk evliliği yapmam
Soran+1 yılYapmam dedigim yani öyle karşılıklı sevdiğim biri çıkmaz karşıma yüksek ihtimalle görücü usulü evlenirim
+1 yılkarşılıklı sevgi olduktan sonra tabiki de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. bu bahsettiğin senmisin
00 Yorumlabeleş verse s.. kmem evlenip de napacam onunla
01 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılEvet evlenirim ben zeten büyük meme sevmiyorum 😌
00 Yorumlaçiftin uyuşması önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben oyle seviyorum
00 Yorumla
+1 yılEn harikası ufak meme bence
Ben evlenirdim00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası