Sevgilim benden ayrılmak istiyor ama ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor?

Lütfen okuyun ve kırmadan cevap yazın. Merhaba 1 yıllık bir ilişkim vardı çok güzeldi mutluyduk seviyorduk çok seviyordu beni bende onu kendini aşık etmek için okadar çabaladı ki sonunda da başardı deli gibi seviyorum aşığım ona ve ciddiydik ailesi ile de tanışmıştım herkes bize özenirdi çok güzelsiniz diyerek çok mutluyduk ta ki 2 ay öncesine kadar. İlk başta soğuk uzak olmaya başladı bana eskisi gibi değildi neden eskisi gibi değilsin diyordum eskisi gibiyim diyodu ama aslında değildi eskiden beni 5 dakika görmek için kapımda beklerdi en ufak fırsatta yanıma gelirdi ama artık ben ona bi kere sarılmak için yalvarıyordum, hep o arardı beni sesimi duymak isterdi ama özlerdi artık ben arıyordum. Annesi ile konuştum neden böyle hayatında biri mi var dedim üzülüyorum bana karşı çok mesafeli uzak dedim oda hayır kimse yok sakın böyle düşünme sakın da ayrılmayı düşünme dedi çünkü çok ciddiydik ve onun sülalesinde herkes biliyordu onu ve beni annesi planlar yapıyordu şu ayda isteriz seni şu zaman nişan olur diye. Ailesi istemesi önemli değil o istemiyordu beni sonra bi akşam istemiyorum bizden olmaz dedi arkadaşça seviyorum seni artık dedi şok oldum paramparça oldum ben ona okadar aşıkken onun bana bunu demesi bitirdi beni ne desem istemiyorum dedi suçum ne sana ne yaptım dedim sorun sende değil senin suçun yok dedi hayatımda kimse yok dedi ama inanmadım ablasıyla konuştum o uyurken telefonuna baktı kimse ile konuşması yoktu benden başka ama istemiyordu beni yalvardım günlerce ama gitti ne desem boş. şu an Sesini 1 saat duymayınca özlediğim insanın sesini 1 aydır duyamıyorum annesi ablası biraz ara verin bi süre yazma ona arama kendisi özler döner belki dedi. Okadar özledim ki onu sabredebilir miyim bilmiyorum ne yapmam gerekiyor beklemeli miyim ona yazıp sıkmak da istemiyorum ama çok da özledim onun beni bırakıp gitmesi en büyük korkumdu bana o korkuyu yaşattı lütfen akıl verin ne yapmam gerekiyor döner mi lütfen cevap verin şimdiden teşekkür ederim.
Sevgilim benden ayrılmak istiyor ama ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor?