Uf laflara bak bir taraflari arsa çıkmış Allah aşkına arkandan demedigini bırakmamış üstelik senden de faydalanmaya çalışıyor engelleyip gec. Bu işin seviyorumu yok karşındaki tam bir karaktersiz çünkü. Ah bana denk gelecek böylesi arkadaşımın arkasından böyle diyecek neler yapardım ona... Kadına şiddete karşıymis hadi ya, şu ettiği laflar bile gözler önüne seriyor 2-3 ay içinde darp, taciz vukuati yaşanacağını. Ulen adam dövmese tecavüz edecek, göremiyor musun nasıl bir karakter yoksunu olduğunu?
Altta cezaevine girdi dememiş mıydın? Sana afedersin de hayat kadını diyor verdiği değere bak siniri bozulduğu an hedefi sen olursun hiç de acımaz bırak bu kadına şiddete karşı ayaklarını benim babam da karşı güya bizi annemi senelerce dövdü.
O ceza evine yaralamadan girdi iki yetim kardeşi vurdu aynı anda ama diyor ben tüm kadınları korurum kollarım kadın sonuçta diye öyle birini görsem kafasına atarım diyor anneniz şikayet çi olsaydo
Bence sen bu adamı arzuluyorsun zaafın var o yüzden ne kadar kötü biri olduğunu göremiyorsun ama sana zarar verir çok kötü şeyler yapar uzak dur bu aşk değil anlık hormonal bir durum onunla olmaktansa başkanı bul en azından şiddet görmezsin
Sorduğun şeyden hiçbir şey anlamadım. Mesajları atan kimse üslubu berbat, böyle pislikler kadınlara tecavüz edip öldürüyor işte. Uzak durun şöyle adamlardan ya.