Sevdiğimiz yanımızda uyurken biz kızlar “ne tatlı, canım sevgilim, iyi ki bu adam benim” gibi cümleler düşünüyoruz ve sessizce seviyoruz uykusunda bile.
erkekler siz ne düşünüyorsunuz sevdiğiniz yanındayken?
Ben bişey düşünmem çünkü kimse benim yanımda uyumaz kime çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura vura kaçar ona aşık olmamı kendine hakaret sayar anca olbot bor Gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
O nasıl bi ifade ediş biçimidir, gülmekten üzülemedim 😅
Oluyor be valla ben de güzel değilim
Gerçekleri dedim. Şansın yaver gitmiş demekki bide uyumuş olmalısın 😀
Niye uyumuş olayım?
Evet o şans bir gün sende de yaver gidecek. Çünkü aşk tipe bakmıyor İnan bana
Hmm umarım yaa ☹️ dur tipimi profile koysam on üzerinden puan verir misin ama yemin et objektif ol bide boyum 165 kisayim onu da hesaba katmanı isterim
Ama çok tipsizim diye tiksinmekten iştahınız kapanabilir
Cevap
10Cevap
Haydaa delilik bu, uykusunda bari rahat bırakın, canım sevgilimmis yok ne kadar neymiş 😀
Çok ayıp… sevdiğimizi sevmeyeceksek kimi seveceğiz?
Bu kimdi lan die düşünüp haaa sevgilimmiş diyip tekrar sarılmak 😂😂
Güzel bir duygu. Bazıları ne anlar bu duygudan?
Aşk sarhoşu oldum resmen 🙈🙈 baktım sevmekten uyandıracağım burada takılayım dedim ❤️
Gerçekten ya ne anlarl bazıları bu duygudan?
İşte bazılarında anlayacak kapasite yok. Değer, kıymet bilmezler. Senin gibilerin inşallah kıymeti bilinir, bilinmez ama neyse.
Ne kadar şanslısın uyuma da izle tüm aşıkların ve şanslı olamayanların yerine de tat bu duyguyu rabbim nice mutluluklar dilerim
Ayy çok amin arkadaşımmmm❤️❤️❤️ Teşekkür ederim, yok kıyamam uyanmasın sabah işe gidecek. Allah herkese nasip etsin ama hak eden herkese
En çok benim için yasa olur mu ben mesafe aski yaşıyorum ❣❣❣❣❣
Çok üzücü o ya ben de mesafe aşkı yaşıyorum😔 aylar sonra beraber olabildik.. Allah yardımcınız olsun
Neeeee tesadüfe bak cjdjcjdxj benim umudum oldun yemin ederim cndjcnx
🥲🥲 valla kız biz de öyle. İnanır mısın 1 ay daha görmesem yıl olacaktı görüşmeyeli. PÖH benim sevdiğim Şırnak’ta görevli görüşemedik yani.
Umudunu yüksek tut ❤️❤️
Bana yazar mısın sormak istediğim bir kaç bir şey var hani yanlış anlamayın sizde mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz ya ondan
Bence birlikte uyumak çok güzel
O duyguyu yaşamak istemişimdie hep 😏
tabi la.. tartisilmaz
Öpülecek uyanmak sabah sevişmesi
Degil
Yalanini
Bilmem yaşamak lazım
Oyleeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?