lütfen yargılamadan cevap yazın
aldatıldım ve çok mutsuzum 🙏
aldatıldım ve çok mutsuzum 🙏
Daha önce hiç aldatılmadım ama aldatılan insanın psikolojisini az çok anlıyorum. Eminim şu an kendini çok kotu hissediyorsundur, ozguvenin yerlerdedir büyük ihtimalle sorunun sende olduğunu düşünüyorsundur genelde erkek aldatınca hemen kadına yüklenirler çünkü, yeterince güzel değildi, bakımsızdı derler ve ya işi cinselliğe çekip kadını yerler ama inanın bunlar saçma sapan şeyler dünya güzeli kadınlar bile aldatılıyor. Erkek aldatıyorsa sebebi karşısındaki kadının yetersizliği değil, kendi karaktersizliğidir.
Bu olayın iyi bir tarafı yok biliyorum ama en azından şöyle düşün, gerçek yüzünü daha başında gösterdi en azından gencliğini ona harcamadın. Atlatman zor olacak belki ama bu da geçecek dünya üzerinde kalıcı olan cok nadir acılar var ve aldatma gibi şerefsizlikler o kategoriye girmez merak etme zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna dememişler.
İnsanı doyuramazsın.
Dünyayı ver, de ki dünya senin kontrolünde.
Ya Mars' da kontrolümde olsa iyiydi der.
Mars' ı alır.
Der ki galaksiye hükmedeyim bu sefer...
Doymaz... İnsan, doyumsuz tarafının esiri olduktan sonra sahip olduğunu nimetin değerini anlamaz, bilmez...
İnsan, hayatta ki her şeyin sınırlı ölçülerde olduğunu bildiği neticede mutlu olmayı ve elindekini tutmayı başarır.
İşte bu yüzden ki, aldatıldığınızda kendinizde hemen bir eksiklik ve kusur arayışına girmeyin.
Aldatmaya binlerce neden bulunabilir.
Fakat aldatmak ne olursa olsun geçerli nedene bağlanabilecek bir eylem değildir.
Kısaca, boş ver...
Cevap
21Cevap
Bu karakter meselesi ablacım ne yaparsan yap karakteri öyleyse aldatır. Bunun yetip yetememekle de alakası yok. Bu böyle yani aynı karakterde kadınlarda var. Umarim bu süreci bı an önce atlatırsıniz sizin adınıza üzüldüm geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim
O erkek seni çok arar ve arayacak da çünkü en değerli hazinesi olacak insanı kaybetmiş kıymetini bilmemiş gelecekte onun işi zor
Hevesini almıştır çünkü. O yüzden evlenmeden heves ettiği her şeyi vermeyeceksiniz kızlar, verirseniz gözyaşlarınız ziyah olur böyle :D
ama gidip adımı göğsüne dövme yaptırdı bileğine doğum tarihimi yaptırdı yüzük taktı. yani bunlara rağmen hep başkalarıyla olmaya devam etmiş benden önce görüştüğü kişiyle benimle beraberken sürekli görüşmeye devam etmiş. başka görüştükleri de var öğrenince yıkıldım aklım almıyor neden
Karaktersiz bir abazanmış demek ki. Dövme de geçici dövmeydi eminim seni etkilemek için
yok inan kalıcı dövme
Sana Gülşen Teyzemin dizelerini okutmak istiyorum. Senin durumunu özetliyor:
img.wattpad.com/.../68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f3550325865417968346b5f4f74673d3d2d3233332e313538383734653163376538386637343530353632323334303337322e6a7067
bende şarkıcı gülşen sanmıştım :(
Şarkıcı Gülşen gitsin at pisliği temizlesin
Çünkü sadece o maçla seninle olmuş. Başka açıklaması olamaz.
Herkes bir değil bir kişiden yorum yapamayız, sende yanlış insana güvenmişsin ne diyelim.
Tek eşli değildir gözü dışarıdadır doyumsuz bir abazandır
Erkeklerin aldatması için bir sebep neden yok ki. Doğaçlama olur hep
her şeyi yaşatmak sıkıntı seni hep elde malzeme gibi görür
ama gidip adımı göğsüne dövme yaptırdı bileğine doğum tarihimi yaptırdı yüzük taktı. yani bunlara rağmen hep başkalarıyla olmaya devam etmiş benden önce görüştüğü kişiyle benimle beraberken sürekli görüşmeye devam etmiş. başka görüştükleri de var öğrenince yıkıldım aklım almıyor neden
bu amng erkeklerini hicbisey mutlu etmiyo amng
Bir cok nedeni olabilir acı oldu ama tecrübe oldu sana inanma kimseye
Her seyi erkenden yasadiginiz icin olabilir
ama gidip adımı göğsüne dövme yaptırdı bileğine doğum tarihimi yaptırdı yüzük taktı. yani bunlara rağmen hep başkalarıyla olmaya devam etmiş benden önce görüştüğü kişiyle benimle beraberken sürekli görüşmeye devam etmiş. başka görüştükleri de var öğrenince yıkıldım aklım almıyor neden. neden yaptı o dövmeleri peki. üstelik daha yeni yaptıralı bir ay falan oldu
Ya doyumsuz o yuzden bence. O zaman siz de aldatin kısasa kısas olur
İstediği herşeyi almış çünkü
dövmeler de yeni üstelik bir ay falan oldu yaptıralı
Sana bunu yaşattığı için çükü kopsun.
Her şeye doydugu için
doyumsuz herşeyde gözü olan insandan kaçıcaksın
Öyle bir kadını aldatan gerçekten canım
Farklı hazlar için
Yaptığı hiç hoş değil
Karakter
Yetmemiştir
f*ck ilişkisi miydi
doyumsuzluk
Şanslıymış