Karşı cinsten veyahut yöneliminiz her ne ise artık hoşlaştığınız kişiye karşı sorulmaması gereken ya da duymak istemediğiniz sorular nelerdir? 

Maliyeci gibi didiklememek gazeteci gibi sorgulamamak. Gündelik hayata dair sohbet yeterli keyifli. Sohbet esnasında kişiler kendinden bahsediyor zaten sormaya gerek yok.
Boy kilo vs sorgulanması iğrenç geliyor, yani laf arasında belki anlarım da düşünsene uzun uzun süzüyor kaç kilosun diyor kdjdjd maaş vs sorulması rahatsız eder sorulmamalı yani evlilik yolunda bi adım atılmadan
Ben doğallıktan yanayım aklına ne geliyorsa sorsun karşı taraf. Daraltılmış kalıpları sevmiyorum. Her şeyden konuşabilmeli insan, sonuçta sohbet amaçlı oturuluyor o masaya 😂😂
Neden anlamayım 😒
😑 beni haketmiyorlar aslında o yüzden yok (egoda bulaşıyor 🤪). Bir gün zeki, yakışıklı ve çılgın birini bulucam 😒
Beyfendi sizi değerlendirmeyi hiç düşünmedik zaten 😂 saçınızla mutualist ilişkinize devam edebilirsiniz 😂🤪
Aileni mi daha cok seversin beni mi. Annen bizle kalır mi? Annenlere çok gider miyiz
Ileride annen bana bir sey derse beni savunur musun falan fistan
Yoo gayet sevgiliyken soruyorlar
Cevap
8Cevap
Aylık kazancın sorulması
Eski sevgili muhabbetleri
Araban evin var mı?
Bakire misin?
Namaz kılıyor musun?
Geçmiş ilişkiler
Mal mülk ve aylık geliri
Evlilik ve cinsellik ile ilgili sorular
Eski sevgilinden ya da Flörtünden neden ayrıldın
Ne kadar kazanıyorsun? Evin var mı? Araban var mı? ve cinsellikle alakalı şeyler.
Üstüme yap gibi :D
geçmişi çok deşmeye çalışmaları
ben bu günü yaşıyorum geçmişi değil
beni bu günümle yargıla yani
Ben geçmişle alakalı sorular sorarım ne yaşadıysa bilmek isterim kadınlarda demesin o zaman kaç kadınla birlikte oldun diye
Kimsenin geçmişini sorgulamayı sevmem, sorgulatmamda
bana herseyı sorabılır.. cıddı dusunmedıgım ılıskıye baslamam
Maaş, geçmiş bu tarz konuları dile getirmek hoş olmuyor bir de üslup çok önemli
Herkes geçmişten bahsetmiş çok gülüyorum yazık cidden vah ki ne vah kimse kendine güvenmiyor :(
Maaş, kilo, eski sevgililer hakkında herhangi bi soru
Rabbin kim Nebin kim?
Yhaaa biz şimdi neyiz?
Neden BNE?
Geçmiş ilişkiler
Maddi durum
Siyasi görüş
Para muhabbet i ve geçmişi çok fazla kurcalamak
Kilo mu aldın, kaç kilosun..
Dış görünüşe yönelik sorular
geçmiş konular , arkadaşları hakkında konuşmak
Geçmişle alakali ayrıntı sorular.