Eşimin eniştesi ile görüşüyoruz. Artık görüşmek istemiyorum diyorum, tehdit ediyor. Sizce korkutmak için mi yapıyor?

Yargılayacak olanların Allah başına versin beterini diyerek konuya giriyorum. Aklı başında insanlardan yardım istiyorum. Kocamın ablası var. Onlara gittik geçen yaz. Ablası bizi davet etmişti. Eşiyle orada samimi olduk. Sonrasında instagram üzerinden havadan sudan konuştuk. Bu konuşmaları gizli tuttuk. Ne kocam bildi, ne eşimin ablası bildi. Sonra zamanla konu farklı yerlere gitti. Şeytana uyup bu adamla sadece 1 defa yakınlaştım arabada. Sonra çok ağladım, Allaha çok dualar ettim. Asla bir daha muhatap olmadım. Son 1 haftadır beni rahatsız ediyor. Biz arabada yakınlaşırken ben gizli kamera kurmuştum, herkese atıcam diyor. Ya benim olursun, ya da seni rezil ederim diyor. Sizce gözümü korkutmak için mi yapıyor? Kamera olsa görürdüm sonuçta. Ne yapıcam acilen tavsiye verir misiniz?
Eşimin eniştesi ile görüşüyoruz. Artık görüşmek istemiyorum diyorum, tehdit ediyor. Sizce korkutmak için mi yapıyor?