5-6 aylık bir flört dönemimiz oldu. aramıza mesafe girdiği oluyordu. en son yine böyle bir şey oldu ve ilk adımı ben atıp seni özledim dedim. o da beni özlediğini ve beni çok sevdiğini söyledi. bana birkaç gün boyunca mesajlar atıp güzel şeyler söyledi. sinemaya gidecektik. sonra ben her seferinde ilk adımı attığımı düşündüğümden bir iki kere yazıp devamında onun mesaj atmasını bekledim ama yazmadı.15-20 gün boyunca konuşmadık ve bu sürenin sonunda instagramda bir kızla story atmış, storyi de yakın arkadaşlara eklemiş. yakın arkadaşlara benim kuzenimi eklemiş, aynı zamanda onun da iyi arkadaşı. bana söyleyeceğini biliyor. (hesabım kapalıydı o sırada) arkadaşım ona sorduğunda kızın sevgilisi olduğunu söylüyor. fotoğraf attığı kız aynı zamanda onun eski sevgilisi tekrar barışmışlar. 1 ay önce konuşmaya başladıklarını söylemiş, yani benle konuştuğu zamana da denk geliyor sanırım. (ayrıca birkaç ay önce bu eski sevgilisinin ona sürekli mesaj attığını, kendisine bela olduğunu ve konuşmak istemediğini söylemişti kuzenime). sonra kuzenim onu arayıp konusmus normal bir şekilde. o da benim konumu açıp ''fotoğrafı gördü mü, ne dedi?'' gibi sorular sormuş. kuzenim aranızdaki ilişki nasıldı deyince ''bana bir gün yazıyordu 5 gün yazmıyordu, hep ben yazıyordum, ben onla gerçekten denedim'' demiş aramıza mesafe girdiğinde hep ilk adımı atan ben oluyordum oysaki. ne olursa olsun aklımdan çıkaramıyorum, kabullenemiyorum bu durumu. sizce benim inadıma mı yapıyor bunları? çünkü storyi atıp yakın arkadaşlara eklemesi, kuzenime gördü mü ne dedi diye sorması (sevgilisi varken), daha iki hafta önce bana güzel şeyler söylemiş, beni sevdiğini özlediğini söylemiş olması falan bende öyle bir izlenim bıraktı. yorumlarınız nedir? ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıyetten kendisi komşum olduğundan sürekli görme ihtimalim var. nasıl davranacağımı bilmiyorum. beni mutlu görmesini, umrumda olmadığını görmesini, pişman olmasını, ama dönünce de red yemesini istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer