Ben 20 yaşında üni öğrencisiyim. Kütüphanede geçen hafta bir çocukla denk geldik. Koridordan geçerken sürekli bakıştık. Daha sonra kütüphenin içinde de gördüm. Bir an öyle bir ısındım ki kalbim küt küt atmaya başladı. Konuşmak istedim ama konuşamadım. Bana bölümümü sordu, söyledim. Konuşmamız bu kadardı. Iki gün sonra okulun yakınlarında gördüm. Gözünün içine baktım, başıyla selamladı. Bugün yine kütüphanede denk geldim. Gözlerine bakamıyorum. Çünkü baktığımda her an korkudan bayılabilirim. Çok hoş ve can alıcı bakıyor. Ben birçok kızın yürüdüğü yakışıklı biriyim. O da yakışıklı (* bence ) . Çok korkuyorum ama sence konuşmalı mıyım? Hani sadece arkadaş olsam da bana yeter gey olduğumu söylemeden. Bir haftadır aklımdan çıkmıyordu. Yine kaybedersem bir daha görememekten korkuyorum.
Not: geyim ama hiçbir zaman ahlaksız davranışlar yapmadım, sadece seviyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Not: geyim ama hiçbir zaman ahlaksız davranışlar yapmadım, sadece seviyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence arkadas gibi konus erkekler bu konuda daha samimi seni tersleyecegini düşünmüyorum. Ama bir süre sonra sadece arkadas olmak canını yakmaz mı :/
Hayır. Zaten arkadaşça bir yakınlık isterim. Aşk diğer şeylere benzemez. Sadece eline dokunman seni mutlu eder. Sadece gözlerine bakman seni lal-u ebkem eder. Az evvel geldi eşyalarını topladi gitti. Ben korkudan kalbim küt küt iken başımı kaldırıp bakmadım ve fakat o bana baktı. Ya beni severek baktı ya da " aaa yine mi bu çocuk hep karşılaşıyoruz diye garipseyerek.. boğazıma bir yumruk girdi resmen. Onu gördüğümden beridir. Zannederim ki ben bu aşk ile keremi aslıya müptela ettim, mecnunu leylanın rüyasında kaybettim, ince bir sızı ile sızlayan kalbim hiç bitmeyen bir rüya kadar derindeyken, kuru bir sigara öksürüğünde hep onu ciğerime ciğerime çektim. 😔
Off kanka bundan çok iyi bxb hikayesi çıkar
bxb hikâyesi nedir?
Gay story iste. Türkçen de güzel. Yazmaya basla bence shdhdn
Ben o storylerin gerçek olduğuna inanmıyorum. Bu yüzden yazmam. Hem bu arada ben şiir ve diğer yazınsal ürünler verebiliyorum. Yıllardır farklı dergilerde yazıyorum.
Romantiksin baya :)
Evet, çok romantiğim. O gün gitti. Ama başka gün yine gördüm. Bu sefer artık konuşmam gerekti. Konuştum ama çok uzatmadan. Normal bir ders hakkında konuştum. Meğer iki ay sonra mezun oluyormuş okuldan. Canım yandı.
Senin açından üzücü bir durum olmuş
Senin ilk yılın mı okulda
Evet benim okuldaki ilk yılım onun da son yılı... ama aynı yaştayız.
O iki yıllık okuyor... benim dört yıllık ben daha evvel hazırlık da okumuştum.
Kısa sürecek demek ki bu serüven unutmaya çalış artık
Benimde oluyordu ama gizli pasif gay olduğum için öyle uzaktan veya arkadaşça kalıyordu her şey karşı taraf bilmeden içimde yaşayarak
Kesinlikle konuşmalısın en azından şansını dene
Değerli görüşün için çok teşekkürler. Peki sence ne demeliyim. Hani durumumdan bahsedemem. Terslerse diye korkarım. Ama hiç olmazsa eline dokunabilmek, gözlerine bakabilmek bile bana yeter.
Gay misin la
Evet, geyim. Ama yakışıklı ve gizliyim. Kimse bilmez birçok kız yürüyor çıkma teklif ediyorlar falan ama gey olduğum için kabul etmiyorum. Başkasını seviyorum diyip reddediyorum. Oysa başkasını da sevmiyorum. İlk defa kalbim böyle atıyor bu çocuğa karşı. Geyim ama asla ahlaksız bir şey yapmadım.
Yok olabilir tabiki ya ama o da gay değilse sıkıntı çıkar
İşte açıklamayacağım kendimi. Zaten durumumu Allahtan başka kimse bilmiyor. Ben gey olduğumun farkındayım ama kimseye asla demedim. Sadece ben ve beni böyle yaratan bilir. Arkadaş olsam bile bama yeter gözlerine bakmak bile içimi ısıtır.
Oha lan aşık olmuş gibi bahsediyorsunb
Şu an gözlerimden yaşlar akarken yazıyorum. Buraya bir masaya eşyalarını bırakıp gitmişti. Az evvel geldi. Eşyalarını topladı hızlıca. Ben bakmaya bile korktum kalbim duracak gibiydi. Eşyalarını aldı ve gitti. Ama farkettim eşyalarını toplarken bana baktı. Ama ben korktum. Bakamadım.😔
Ama sen çok masumsunnn 😢😢 ay umarım onun da sana ilgisi olur ya
İlgisi olsun ya da olmasın sadece tek dileğim var.. yine görebileyim. Ve gözlerinde kaybolabileyim, eline dokunabileyim. Başka bir şey istemiyorum.