Ne yapmam gerekiyor onlara karşı?

Beş altıı aylık Evliyim ve baya kalabalık bir aile eşimde beni seviyor ama bu insanlar (anne babası) dışında hep bi ezme laf sokma beceriksizsin elinden bir şey gelmiyor bizim oğlumuz sana fazla çok hasta olduğumda ateşin çıkıyor böyle hiç yataktan kalkamıyorum eşimde evde olup benimle ilgileniyor alt üst olduğumuz için annesi bana çorba yapıyor beni kızından ayırmaz akrabaları annesine yok yapma kendisi yapsın eli ayağı yokmu eşime senin işin yokmu bebek bakıcılığına mı başladın diyorlar eşim elinde güllerle geliyor yüzükler çantalar alıyor bi kere kapıda denk geldiler eşimde çiçek almıştı dev kadar ama içinde telefon vardı bende sarılıp teşekkür etttim senden daha güzel bir çiçek ve hediye bulamadım ama artık bununla idare edersin dedi yengesi geçiyor ama bir bakışı var görmeniz lazım eşimde içeri geçelim bırçiler yani açların gözü kalmasın. Sonra hastanede çalışıyorum doktorluğa adım adım belirli nöbet saatlerim oluyor eve gece geliyorum eşim hoş geldin diyor üstünü değiş sonra git uyu sen diyor açsan birşeyler ye uyuyorum çünkü halim sıfır adım atamıyorum arabayı zor sürüyorum bundan kadınmı olur bu bizim aileye nerden geldi biz evi yıkardık temizlerdik her saat bu hiç evde yok görüyormusun bari karını haftada bir insanlar neden böyle sizce ne yapmam gerekiyor?
Ne yapmam gerekiyor onlara karşı?