İşte aradığım ilişki kriterleri:
Sevgi, saygı, sadakat, samimiyet, yeri ve zamanı geldiğinde fedakarlık (çift taraflı olması kaydıyla) sıcaklık, her zaman huzurlu ve güvende hissedebileceğim bir ilişki olmalı.. Yoksa ben yalnız da kalabiliyorum, sorun yok..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar günümüzde dinlemeyi bilmiyor. Sonrasında da iletişim sorunları oluşuyor. Mesela karşındaki kişi uzun uzun bir şeyler yazıp kendini anlatmaya çalıştığında "Destan yazmış." diyenler oluyor. Oysaki belki de bir şeyleri bir süredir görmezden geliyordur ve anlaşılmak istiyordur. Olamaz mı? Olabilir. Bu zaten tam olarak böyledir. Sorunlar çözülsün istemeyen biri zaten o kadar uzun uzun yazmaz. Kestirip atar.
İkinci sıraya saygıyı koyuyorum.
Üçüncü sırada karşılıklı emek var. Kimse kimsenin egosunu tatmin edeceği oyuncağı değildir.
Sonra ciddiyet ve samimiyet diyorum. Birisi ciddiyse ve samimiyse zaten sadık olur diye düşünüyorum. Çünkü samimi bir şekilde sevdiğini söyleyen birisi karşındaki kişinin güvenini kıracak şeyler yapmaktan uzak durur.
Sonra empati10 Yorumla

.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir sorumda bunu kullanmıştım dfkjsfkdjs
- +1 yıl
Hayır. Sahiplenen erkek tutuşunu çok sevdiğim için :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Müsaade varsa geçmişteki ilişkilerimden örneklendireyim. :D Arkadaş gibi takılabiliyorduk. 101'de taş çalmaya eşlik eder, her arkadaş ortamına girer sırıtmazdı. Şakanın dozunu bilir, nerede ne konuşulacağını bilir, dışarıda kavga etmezdi. Bir de sevildiğini hissettiğinde ve emin olduğunda boş yere kıskanmadır başka bir şeydir olmuyor. Kültür ve segment uyumu varsa o ilişki evliliğe doğru gidiyor. Bir de aynı evde yaşamadıkça kişiyi çok tanıyamıyorsun o var. Haa benim ilişkim niye devam etmedi diyen soracak olan olursa o benim bokluğumdu. Ama daha da öyle aradığım ilişkiyi kolay kolay bulamam değil vakti gelince bulurum. :D
17 Yorumla- +1 yıl
Eskiler güzel gibi :D
- +1 yıl
Elektrikte zamlı :D
- +1 yıl
Yapınca söylersin. Kaldırırız :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gerçek bir ilişki isterdim.
İçinde gerçek samimiyet, gerçek duygu olsun,
göstermek istediği değilde gerçek olan "içi" gibi olsun,
yalanların arkasına saklanmayan bir gerçek insan olsa isterdim.21 Yorumla- +1 yıl
Bulabilmek ne kadar zor değil mi ama istemek ne kadar kolay bende arıyorum nerde acaba
Bi şarkı sözü var
Sen benim uyanıkken gördüğüm tek rüyasın. peki nerde bu
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bana saygı duyması gerek
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAradığım ilişki beni evlendiren ilişkidir
10 Yorumla
+1 yılOrtakKızlar Bir Adım Öne zevklerimizin ve ten uyumunun olduğu, çocuksu ruhu olan ama daha çok erkeğin hakimiyetinde olacak bir ilişki
20 YorumlaDizilerdeki ciftlerden daha iyi bir cift olabilmenin mümkünati yok hayat dizilerdeki gibi tozpembe değil öyle biri yok cünkü haha hayal dünyasindan uyanali çok oldu diyelim ama ne güzel olurdu 😅 Ben mükemmel bir ilişki istemiyorum arada Kavgada etmeli kizip köpürüp sonra barişmali karşimdaki taş gibi durmamali yeri geldiğinde eğlenmeli gülmeli sahiplenmeli bu kiz benim olacak diye savaşmali gözü benden baskasina görmemeli bu olmasada olur dememli gercektente olacak diye uğraşmali Ben onun eksiklerini kapatiyim oda benim
Beni herseyden herkesten üstün tutmamali
Beni korusun isterim.. dürüst merhamet vs onlar zaten herkes ister önemli olan Allah korkusu Allahdan korkan biri banada zarar vermez10 YorumlaAnlatırsam özeli kalmazdı da neyse anlatalım. Materyalist olmayacak. Aksi ve marjinal olacak. Anti kapital, bitkileri seven ve bakan, hobileri olan. Film ve müzik zevkleri olan. Kritik çözümleri olan. Politik ve siyasi olayları irdeleyen birisiyle ölene kadar anlaşırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl"Sığınacak liman"
Geçirdiğim fırtınalarda, boranlardan savrulup gittiğimde, gitmeye kalktığımda elimden çekip limanına saklayacak, sığınıp yaralarımı sarabileceğim bir liman aradım.
Ben sığınacak liman olabilcek insana gerekirse canımı verecek kadar yaşam sunarım.12 Yorumla- +1 yıl
Sana göre yanlış olabilir. Bana göre doğru kelime...
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygılı, akıllı, uyumlu, güzel ahlaklı bir insan…
Yüzü çok güzel, fiziği çok iyi dış görünüşü mükemmel.
Mutfakta tam bir aşçı.
Yatakta harikalar yaratan, Seksi seven gelip benden seks yapmamızı isteyen…
Oyun oynamayı da sevsin. Oturup bilgisayar oyunu oynayalım beraber.
Yüksek hayatta bağırır tonla hiç konuşmasın. Benim sakin kavga sevmez yapıma uyum sağlasın. Şiddetin bağırmanın kavganın insanlara zarardan başka bir şey getirmediğini bilsin.
Ha bide haset fesat olmasın. Yok senin ailen şöyle falan yapmasın.
Ben onun ailesini severim o benim ailemi sevsin.00 Yorumla
+1 yılEkstra bir şey olmasına gerek yok Normal ilişki işte Sadık olsun sevsin yalan konuşmasın aldatmasın Bunlar bilindik şeylerdir Bunlar olsun yeter zaten
10 Yorumla
+1 yılNe demiş Oğuz Atay; "Yaz kızım, tek suçumuz sevmek..." Poyraz gibi bulsam otomatik Ayşegül olurum zaten ben peeh! 😎 😂 Fazla söze gerek yok ilişki anlayışım resim=ben, ben=resim bitti başkanım.😄
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım bulursun reis 😅
- +1 yıl
Ne demiş ünlü düşünür Ahmet Poyraz Karayel; Balık olsam vapur çarpar beni başkanım. Ben kim Poyrazı bulmak ve Ayşegül' e dönüşmek kim... 😂
- +1 yıl
Anca dizilerde olur zaten.
+1 yılHeh güzel soru.
Aradığım şu bu diye sipariş verir gibi sayamam. Bazen bir özelliği beni kendine çekiyor.212 Yorumla- +1 yıl
Benim özellik belli. Huzur ve sadakat
- +1 yıl
@yarabantlirakisisesi bu bi özellik değil lhlhh zaten olması gerekrn bi şey😅
- +1 yıl
Artık özellik gibi oldu. Huzur ve sadakat barındıran biri göremedik 😉
- +1 yıl
Bugüne kadar ki hiçbir ilişkimde böyle bi sorun taşamadım çok şükür @yarabantlirakisisesi şiddetli geçimsizlik sorunum😅
- +1 yıl
Sadakatsiz dizisini izleyen bize yürüyor anlamadım 🥳
- +1 yıl
@yarabantlirakisisesi sana sadakatli hatun alacam kbkhkv
- +1 yıl
Hsjsjs yok yok 🥳 öylesi yok.
- +1 yıl
@yarabantlirakisisesi e özelliğin belliydi ne oldu ljlhkb
- +1 yıl
Benim belli. Öyle kadın tanımadım daha. Full sadakat nerde jsjsj anca dizi film
- +1 yıl
@yarabantlirakisisesi yav sana alacam diyom işte lhljjh sen tanıyamazsın, ben tanırım😏
- +1 yıl
Hshsjs taktı ya 😂
- +1 yıl
@yarabantlirakisisesi daha nelere takcam bi bilsen engellerdin beni ljşhlblv
+1 yılDümdüz sade abartısız bir ilişki elimizde varsa yediğimiz yoksa aç kaldığımız dışardan sıkıcı denilecek bir ilişkinin kendi içinde ki tatminkarlığı seviyorum böyle ben dünyanın en sıkıcı en çirkin insanı da olsam biz beraber iyiyiz diyebilmeli insan zaten insan evleneceği insanı anlıyor cidden yani ben anladım en azından ilk bu çocuktan çok güzel baba olur dedim ilk gün ve şaşırtmadı yani hayatı uçlarda değil basitlikte güzel benim için 🤗
00 YorumlaÖnce güven sadakat karşıdaki kişinin iyiliğini bildiğim beni bilen sevginin aşkın uzmedigi yormadagi neyi neyden yaptığımız söylediğimiz birbirimizi tanıdığımız birlikte eglenebildigimiz birlikte uzulebildigimiz
10 Yorumla
+1 yıl
Görseldekinden olsun yaa😅 yemeli içmeli, vurdulu kırdılı, eğlenceli ve sıkmayan bir ilişki. Çok mu şey istedim acaba?😳
10 Yorumla
+1 yılKanka gibi olabileceğim
, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen,
aynı şeylere gülebildiğim,
beraber uzun yürüyüşler yapabildiğim,
genelde evcimen olacağımız
ve yemek yemeyi her ikimizin de sevdiği bir ilişki 😂13 Yorumla- +1 yıl
@legolas38 var ama sonu iyi bitecek diye bir şey yok. Şans işi bunlar hep :D
+1 yılEvde pijama ile gezip.. Elmayı yıkamadan dizlerinde temizleyip , haşırt diye agzının suyu aka aka koca lokmalarla götüren , yedıkten sonra elini üstüne sürüp sende ister misin aşkım diyen kadın... işte o benim hatunumdur :-//
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle evlilik düşünmediğim için benim gibi evlilik düşünmeyen biri olması gerekir. İlginin, sevginin, saygının herşeyin dozunda, dozunu aşmadan olması gerekir.
10 Yorumla
+1 yılHayal dünyam geniştir oyle biri yok sanirim ya dunyada aramak lazim tr de zor gibi çıkanlarda önceden sevgilisi olmus kisi oluyor yani aramayanlar artik bana kalmamış 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güvenen ne istediğini bilen dominant ama aynı zaman da swict özelliği olan biraz manyak biraz çılgın biraz deli biraz sempatik
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. yoooook baba ilşkide ben huzur yalansız evliik istedim eşim benden başkasını sevmesin dedimn wallahi aldım agzımın payını kimseye özenmiyorum ama ilşkisine özenmemiz gerekiyor sa nurdan hanım diye ablamız var ona özenelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber kütüphane gezip Gratis yerine D&R ve kitap fuarlarina gideceğim bir ilişki Allah im nasip et ❣️
10 Yorumla
+1 yılBeraber siyaset yapcaz futbol izlicez oyun oynucaz çekirdek çitleyip film izlicez kitap okucaz. Yeri geldiğinde herkes yalnız başına da takılacak.
10 YorumlaBenim tanımım her zaman aynıdır. Duygusal, bilişsel ve cinsel anlamda kendimi tam ve bir hissediyorsam partnerimle o ilişki aradığım ilişkidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılmamak ne mümkün
+1 yılBen ne isterim, bilen adam; aradığım adam. Yüreğindeki saf sevgiyle beni severse bi de güzel gülüşü varsa düşerim net. 😅
10 Yorumla
+1 yılKorkusuzca, beni yargılayacak korkusu olmadan her şeyimi anlatabileceğim, sırtımı güvenle yaslayacağım biri olmalı. Bazen benle çocuklaşıp eğlenebilmeli bazen de ciddiyete bürünüp sorunlarımızı tartışabilmeliyiz. Bir liman olmalı... Fazla şey istiyorum. 😅
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Promblemsiz karşılıklı güvencede yalansız tamamen dürüst ve sadık huzurlu bir ilişki 🙃
10 Yorumla
+1 yılBeni mutlu eden kararlarının arkasında duran bir erkek olursa hayalimdeki erkek
10 YorumlaBirbirini seven birlikte tüm ihtiyaçlarına cevap veren sıcakkanlı olması uyumlu olmasını istiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir ilişkim olacağını sanmıyorum, o yüzden ilişki hakkında ne isteyeceğim hiç belirlemedim.
10 Yorumla
+1 yılBunlar artık sadece amerikan filmlerindeki dizilerindeki kadınlardır
10 Yorumla
+1 yılDürüst olamalı, sevgi dolu olmalı, neşeli olmalı kısacası hayat dolu olmalı…
10 YorumlaKarşılıklı anlayış, gereksiz kıskançlıktan uzak durmak ve ilişkiyi yıpratmamak gerekiyor
10 YorumlaBunlar ne yakışıyordu. Tamamen kafa dengi eğlenceli rahat konuşup derdini anlattığın biri
10 YorumlaOlmayan ilişki. O kadar soğudum ki böyle şeylerden. Sevdiceğimi gördüğümde abi diyeceğim galiba.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde yalnızlıktan güzel ilişki yok. Sevgililer boynuzlamak, evliler nafaka koparmak için ilişki yaşıyor. Tek samimiyet yalnızlıkta...
236 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsanlardan daha sevilesi pek çok şey var: Kediler, kitaplar, şiirler, şarkılar, hobiler... Onları sevmek lazım... Ne nankörlük yaparlar, ne de naza çekerler kendilerini... Paran olmadığı zaman bile anılarında yaşarlar... Sırtından hançerlemezler, tependen bakmazlar... Daha ne olsun?
Cevap sahibi+1 yılE müdür tarih boyunca kadınlar erkekleri önce kendilerine muhtaç etti, sonra kendilerini sevenleri pişman etti. Artık aklı başında olan erkeklerin canına tak etti. Tüm dünyada erkekler MGTOW diyor...
- +1 yıl
Evet. Son zamanlar ben de MGTOW yoluna gidiyorum. Bu zamana kadar çok denedim. Red pilli almak istememiştim hiç bir şekilde. Belki... Belki bir umutla ciddi anlamda duygusal bir değer gördüğüm bir ilişki olur diyordum. Şimdiye kadar sadece bir kez oldu. Onda da aile araya girdi. Ne anlamı kaldı ki?
Cevap sahibi+1 yılRed Pill faso fisodur. Black Pill ana akımdır ama onu da ABD'li veletler cinsellik yaşayamadıkları için okulları silahla basmalarına bahane olarak göstermeye başladılar. Black Pill kadınların özüdür. Kadınlar iyi güzel ve doğru olan herşeyden tiksinir. Bu üçlüye saygın varsa yalnızlıktan şaşmayacaksın mevzu budur. Şairler yalnız küfürbazların etrafında 10 kız, filozoflar yalnız playboyların etrafında 100 kız, dahiler yalnız mafyaların etrafında 1000 kız... Kin gütmeden ama kafayı da takmadan onlar bizi sevmesin biz de onların peşinden koşmayalım... Aradıkları aygır, mangır ve gırgır dolu hayatta onlara mafyalarla kabadayılarla eşkiyalarla mutluluklar dileyelim.
- +1 yıl
Ve bir seçim yapmam gerekiyordu.
Ya kötü, empati yoksunu bir insan olup onların hepsini tavlayabileceğim gizli potansiyelimi kullanacaktım ve bunun bedelinde hayatım boyunca rol yapmak zoru da kalacaktım ya da kaliteli bir yalnızlığı tercih edip asıl doğam olan iyi niyetimi koruyup hayatım boyunca özgür olacaktım.
Cevap sahibi+1 yılBize kadın düşmanı iftirası atacaklar ama onları en zor günlerinde sözlerine ve sevgilerine inanmadan düştükleri çukurlardan kurtaracak biziz. Kadınlara da kızmamak lazım. Tüm içgüdüleri kötüleri ödüllendirip iyileri cezalandırma prensibi üzerinden çalışıyor. Yalnız sakin huzurlu yaşamak en önemlisi...
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen kendinle ilgili gerçeği biliyorsun ya önemli olan o...
Cevap sahibi+1 yılSabah akşam bize mental oyunlar oynayan bir cinsiyetle uğraşıp hayatını tımarhaneye çevireceğine iki sokak hayvanını besle okşa gözlerindeki vefayı merhameti gör. Yeni kitaplar al oku. Kadınların iğrenç burç, moda, gıybet laklaklarının ötesinde makul ve aydınlatıcı bilgiler öğren. Elin nankör kızına değil, kendi insanî özüne yatırım yap. Akıl da mantık da insanlık da bunu söyler...
- +1 yıl
Bilmedikleri bir gerçek daha vardı benim hakkımda. O da neydi biliyor musun?
Ben kadınlara güvenmeme sürecine girdiğim zamanlardan önce, ben cidden sağlam değer veriyordum ve onları mutsuz etmemek için elimden geleni yapıyordum. Fakat sonrasında senle benzer şeyler yaşadım ben de falan filan biliyorsun zaten. Ama benim hakkımda şunu asla göremediler, sonradan gördüklerinde ise hepsi pişman oldu ama iş işten geçmişti:
Ben onlara ihtiyacım olduğu için değil, gerçekten sevdiğim için değer veriyordum.
Buradaki ayrımı anlıyorsun, değil mi?
Cevap sahibi+1 yılO ayrımı sen ben anlarız da Allahın kadın katiline sosyal medyadan çok tatlısın aşkım diye mesaj atıp insanlığından kendisini baş tacı edenlere köpek muamelesi çeken kadınlar nereden anlasın? Kapasite yok, kapasite...
Cevap sahibi+1 yılHerkes layığını bulur, dahiler, şairler, filozoflar yalnız ölür... Mevzu budur...
Cevap sahibi+1 yılSen de öylesin dostum. Hayatta bize sunulmayanlar için dövüneceğimize bize verilenlerin kıymetini bilip onları geliştireceğiz. Selametle kal...
- +1 yıl
Tekrar teşekkür ederim gerçekten. Bunlar zaten bidliğim şeylerdi ama aynı dili konuştuğum böyle iyi birisini görünce dertleşmek istedim.
Şimdi... Bu konuşmadan sonra bu hesabımı kapatma sürecine gireceğim. Yapılacak çok şey var.
Haklısın. Daha önce de yaptığım gibi elimdekileri geliştirmeye devam edeceğim. 👍
Özgür kafa
Seks isteyince hayır demeyecek
Başkalarıyla bile olabilen
Ama benim zevkim için benimle beraber olacak kadın onunda işine gelir sonuçta kısıtlama yok00 Yorumla
+1 yılAradığım ilişki beraber afacanlık yapabileceğim bol bol güleceğim eğleneceğim. Maceradan maceraya koşacağım bir ilişki... Şu anki ilişkide aradığımı %55 i var ilerde yuz olcak inşallah
20 Yorumla
+1 yılBana benm verdiğim kadar değer verecek her şeyde arkamda duracak ve bana çok güvenecek biri olsun. Empati kurmasını bilsin herşeyim olsun başka bir şeye gerek yok:)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadık, anlayışlı, empati kurmasını bilsin yeterli.
21 Yorumla- +1 yıl
Empati işte bu empati kurmak her hatayı önler bende empatisi olan birini arıyorum nasip
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni taparcasına sevsin
20 Yorumla Ahlaklı, zeki, dürüst, oturmasını kalkmasını bilen bir kız olmalı. Ancak bu devirde piyasa hep fırlamalarla dolu bende de fırlamalara ayıracak zaman yok tek tabanca devam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sürekli sarılmalıyım oda bana sarılmalı. Günde en az 7saat yanımda olsun.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma evlenmeden olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle
.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Sevmeyi sevilmeyi anlamayı anlaşılmayı bilen biridir asıl ilişki :)
00 Yorumla
+1 yılBeni olduğum gibi iyi ve kötü yanlarına rağmen sevmeli.. çıkarcı bir ilişki olmamalı.. şefkatini sevgisini her an hissettirmmelii 🥰
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle romantik olmamalı birbirimize uçan tekme falan atmalıyız işte o zmn derim aradığım ilişki cllclf
10 Yorumla
+1 yılYatakta doyumsuz saldırgan ancak günlük hayatta normal biri
21 Yorumla- +1 yıl
Doğruya doğru
+1 yılRahat Olmalı Abi İlişki Dediğin Her Ota Boka Kavga Trip Olmamalı Rahat Ve Elverişli İlişki Olmalı
10 YorumlaAkıl oyunlarında ki John ' un eşi gibi saygı, sadakat ve azimli bir eş dilerim...
10 Yorumla
+1 yılİdeal ilişki diye bişey mi yapmışlar 😂
20 Yorumla
+1 yılAzıcık değer ya.. Onu bile veremiyorsan girme kimsenin hayatına.. Degerlı oldugumu hıssetmek. Değer varsa hersey vardır ztn..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aramadığım ilişki var benim☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki istemeyen ben.
10 Yorumla
+1 yılHer konuda dürüstlük netlik önemli benim için.
10 YorumlaDoğal olmalı en önemlisi
10 YorumlaEğlenebilmek ve kafa yapısının aynı olması
10 YorumlaSaygi ile sevginin birlesmesiyle guvenin percimlenmis haliyle bir ilişki.
00 Yorumlaseviyeli sürekli beraber değil ama ilgi eksikliğide olmamamlı ihanet olmamamlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTa*şaklı bi ilişki olmalı tabii ki!
20 Yorumla
+1 yılzeka merhamet empati ve tutku barındırmalı..
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat