Hayır henüz olmadı ama olmasını çok istiyorum. Sanırım kitaplara fazla kaptırdım kendimi bilemiyorum. - Ben hep beni çok sevecek beni yanından ayırmayacak ve hayatı boyunca beni koruyacak birini bekledim. Sanırım sadece filmlerde görmeye alışık olduğumuz şeyler bunlar. :)
Bak tam unutuyorum derken yine neyse... Olduğu yere sakince bıraktım ben hocam. İmkansıza yorulmak kurumuş gölde yüzmeye daha doğrusu yüzememeye benziyor.
Ve aleykümselam mekanın sahibi Hoş gelmiş oldu be ya ben evli birini sevdim Hala da seviyorum aşık oldum o da bana aşık Çıkmaz bir durumdayız sıkıntı hanımın konuşuyoruz sadece
Hayattaysam ve o da hayattaysa hiçbir şey imkansız değildir bence. Zoru hemen yaparız imkansız biraz zaman alır. ✌🏻
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oldu, olmakta ama sonu yok gibi. O içimdeki en özel ve gizli sırrım 😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben ateşim, o su. birbirimizi severken o buharlaşıyor, ben kül oluyorum. hiçbir türlü olur yanımız, ortak yanımız yok. ama arkadaşlar bir aşığım bu olmazlara inat bir bilseniz. siyah-beyaz film gibiyiz emin olun :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oldu bütün imkansızlıklar rağmen onun için mücadele verdim kavuştum yani evlendim hayatımı mahvetti