Açık resim pişmanlığı 😔?

Öncelikle sizlerden tavsiye bekliyorum kötü kelime duyarsam çok üzülürüm çünkü psikolojim zaten kötü durumda😢3 yıl oncehayatimda biri vardı bir gruptan tanıştık çok iyi çok düzgün biriydi bir süre görüştük yuzyuze gorusmemistik duygularımız vardı birbirimize karşı ama evliydi bir sonu yoktu ve ayrıldık bunun doğru olacağını düşündük heryerden engelledik birbirimizidaha sonrasında ben birisiyle tanıştım yine bir gruptan kendini çok iyi çok farklı biri gibi tanıttı arkadaşlık ilişkiye dönüştü güzel ve temiz duygularla başlamıştı ama gittikçe işi cinsellige döktü ve bende aptal gibi güvendim maalesef ciddi düşünüyordu güven vermişti iç çamaşırli resim istedi içten içe istememiştim ama bir şekilde göndermeye ikna etti diyelim ve birkaç kez gönderdim cinsel konuşmalar oldu😔sonra Herșeyinin yalan olduğunu öğrendim tüm hayatının söylediklerinin maalesef geç kalmıştım söylediğimde şiddetli şekilde tartıştık ve beni tehdit etti çok kötü bir şekilde o an anlamıştım ne kadar korkunç biri olduğunu sonra özür diledi sinirle söyledim dedi bir türlü koparmadi aramzidaki bağı bende korktuğum için hicbisey diyemedim sonra heryerden engelledim hayatımdan çıkardım çok pişman oldum Allaha tövbe ettim af diledim Rabbıme karşı utanç içindeyim sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe ondan sonra evli olan ayrıldığım kişiyle yeniden biraraya geldik Herșeyi geçmişte bırakıp devam edelim dedik boşanma aşamasındaydi bir araya geldiğimizde ve boşandı bir buçuk yıldır birlikteyiz çok seviyoruz birbirimizi evlenmeyi düşünüyoruz o kişinin hayatıma girdiğini söyledim biliyor ama detayları bilmiyor konuştuk ve konuyu kapattık ama ilerde önümüze çıkar mı bilmiyorum korkuyorum üzülüyorum anlatmam gerekir mi nasıl yaparım bilmiyorum çıkmaz bir durumdayım çok seviyorum kaybetmek istemiyorum o benim Herșeyim Herșey e razıyım onunla çok mutluyum ama içim kan ağlıyor aklıma geldikçe yaşadıklarım ağlamalarım devam ediyor iyi değilim o da geçmişte hatalar yapmış biri kimse kusursuz değil ama bunu kaldıramaz diye düşünüyorum sizce söylemeli miyim ya da gecmise komple sünger çekip bunu unutmalı miyim kuracağım yuvaya ona kendimi adayıp bilmiyorum çok üzgünüm çok 😢😢😢😢
Açık resim pişmanlığı 😔?