Öncelikle sizlerden tavsiye bekliyorum kötü kelime duyarsam çok üzülürüm çünkü psikolojim zaten kötü durumda😢3 yıl oncehayatimda biri vardı bir gruptan tanıştık çok iyi çok düzgün biriydi bir süre görüştük yuzyuze gorusmemistik duygularımız vardı birbirimize karşı ama evliydi bir sonu yoktu ve ayrıldık bunun doğru olacağını düşündük heryerden engelledik birbirimizidaha sonrasında ben birisiyle tanıştım yine bir gruptan kendini çok iyi çok farklı biri gibi tanıttı arkadaşlık ilişkiye dönüştü güzel ve temiz duygularla başlamıştı ama gittikçe işi cinsellige döktü ve bende aptal gibi güvendim maalesef ciddi düşünüyordu güven vermişti iç çamaşırli resim istedi içten içe istememiştim ama bir şekilde göndermeye ikna etti diyelim ve birkaç kez gönderdim cinsel konuşmalar oldu😔sonra Herșeyinin yalan olduğunu öğrendim tüm hayatının söylediklerinin maalesef geç kalmıştım söylediğimde şiddetli şekilde tartıştık ve beni tehdit etti çok kötü bir şekilde o an anlamıştım ne kadar korkunç biri olduğunu sonra özür diledi sinirle söyledim dedi bir türlü koparmadi aramzidaki bağı bende korktuğum için hicbisey diyemedim sonra heryerden engelledim hayatımdan çıkardım çok pişman oldum Allaha tövbe ettim af diledim Rabbıme karşı utanç içindeyim sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe ondan sonra evli olan ayrıldığım kişiyle yeniden biraraya geldik Herșeyi geçmişte bırakıp devam edelim dedik boşanma aşamasındaydi bir araya geldiğimizde ve boşandı bir buçuk yıldır birlikteyiz çok seviyoruz birbirimizi evlenmeyi düşünüyoruz o kişinin hayatıma girdiğini söyledim biliyor ama detayları bilmiyor konuştuk ve konuyu kapattık ama ilerde önümüze çıkar mı bilmiyorum korkuyorum üzülüyorum anlatmam gerekir mi nasıl yaparım bilmiyorum çıkmaz bir durumdayım çok seviyorum kaybetmek istemiyorum o benim Herșeyim Herșey e razıyım onunla çok mutluyum ama içim kan ağlıyor aklıma geldikçe yaşadıklarım ağlamalarım devam ediyor iyi değilim o da geçmişte hatalar yapmış biri kimse kusursuz değil ama bunu kaldıramaz diye düşünüyorum sizce söylemeli miyim ya da gecmise komple sünger çekip bunu unutmalı miyim kuracağım yuvaya ona kendimi adayıp bilmiyorum çok üzgünüm çok 😢😢😢😢
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sadece iç çamaşırlı ise yine iyi
yüzün görünmüyorsa sorun olmaz da
e zaten şimdi görüştüğün adam da evli?
o sanki çok mu ahlaklı?
Evli değil boşandı ilk tanıştığımızda evliydi sonra ayrıldım ben evli olduğu için o zaman zarfında zaten bu diger kişiyle tanıştım ve olanlar oldu sonra tekrar bir araya geldik ve boşanma aşamasındaydi ve boşandı zaten bu diğer kişinin hayatıma girdiğini söyledim ama detaylı bu şekilde bilmiyor olanları
maalesef gorunuyordu😥hiç bilmiyordum daha sonra bu şekilde tehlikeli olacağını çünkü o an güvendim ve sildiğini söylemişti bana güvenmiyor musun ben öyle bișey yaparmiyim gibi
Bir şey yapamaz. İnternette bir sürü öyle resim var
Benim tereddutum şu yarın bir gün evlenince atıyorum bir şekilde ulaşıp bak zamanında bu böyleydi dermi diye o yüzden hayatımdaki kişiye bu detayları anlatmalı miyim diye sordum
Anlat kısmen için rahat edecekse
Ben gerçekten onu çok seviyorum ve kaybetmek istiyorum ama anlatırsam ayrılabilir büyük ihtimal ve benden nefret etmesi bana en büyük ceza olur😔 çok kararsızım
o zaman anlatma kaç zaman geçmiş
İnşallah karşımıza çıkmaz ileride ama kendimde o gucu bulamıyorum anlatamam bu şekilde herhalde
Birsey olmaz korkma her insan hata yapar tanıstıgınız grup neresi
Eğlence kafa dağıtma amaçlı paylaşım yapılan bir yerdi
boş ver kimse hatasız değil
Evet orası öyle haklısınız ama insan kaldıramıyor 😔
boş ver prenses hayatta kimse dört dörtlük degil tövbe kapısı her zaman açıktır kuldan utanacagina Allah a tövbe et boş ver
Zaten benim utancım pişmanlığım Rabbım e karşı şu an hayatımdaki kişiye anlatmalı miyim peki bunu sizce
Tabiki ona yalan söyleme ama bence bu artık gecmiste kaldı ve söylersen ilişkinizi bozar bırak geçmişte kalsin
Hayatında biri oldumu diye sordu bende söyledim bu kişiyi zaten biliyor ama detayları bilmiyor bu şekilde anlattığım gibi
Fazla detaya girme hepimiz günaha giriyoruz boş ver o Allah ile sen aranda
Yarın bir gün peki evlenince karşımıza çıkarsa bu detaylar bunu da düşünüyorum dua ediyorum hep fırsat vermesin diye
Çıkmaz herkes kendi derdinde seni mi bulacak
İnşallah öyle olur çok teşekkür ediyorum yorumlarınız yardımcı oldugunuz için
Ne demek kalbini ferah tut
Allah razı olsun gerçekten
ne kadar süre geçti?
yüzün görünüyor muydu?
maalesef evet😥
ne kadar süre geçti
Bir buçuk yılı geçti hayatımdan çıkaralı
o zamandan bu zamana yapmadıysa blöf yapmıştır. cezası ağır çünkü.
Ama başka kişileri de bu şekilde yalanlarla kandırıp bunları yaptığını düşünüyorum
nerden buluyorsunuz böyle tipleri
maalesef oldu bir kere neden bunu yapıyorlar anlamış değilim peki sizce şu an hayatımdaki kişiye bunu anlatmalı miyim
anlayışla karşılar mı?
Bilmiyorum onunda hataları var hatasız değil mesela bu tarz konularda ama erkekler daha farklı bilirsiniz bir kadının başına böyle bișey gelince farklı düşünüp kabullenemeyebilirler bana sordu mesela hayatına biri girdi mi diye bende bu kişiyi söyledim zaten biliyor ama bu şekilde detaylı anlatmadım yaşadıklarımı
böyle biriyle tanıştım, daha talihsiz bir durum yaşamıştı. 3 sene sevgili kaldık ve arkadaşça ayrılmıştık. kişiden kişiye değişir, seven sarar yaralarını.
Doğru söylüyorsunuz katılıyorum çok güzel bir yorum olmuş 👏🏻bunu herkes yapamazdı
bir şey olmaz ya emin ol kimler kime atıyor ya
Evet orası öyle ama bu duyguyu yenemiyorum nasıl bu hale geldiğim için kendimi suçluyorum hep😥
Ya suçlayarak bir yere varamazsın
Ne yapabilirim peki şu an biri var hayatımda ona anlatmalı miyim bilmiyorum anlatayım diyorum bir yandan ayrılır büyük ihtimal kahrolurum ama mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi geliyor 😔
Anlatma hayatını yaşa unut gitsin ya
Ne zaman oldu bu yüzün gözüküyor mu
maalesef evet 😥
Trollll
Ne trolü gerçek iyi değilim diyorum😔