• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Cesaretin var mı aşka?

özgürrkiizz
özgürrkiizz Takip Et
Master Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor
Aşk korkaklarin değil cesurlarin işi peki sen ne kadar cesursun
Cesaretin var mı aşka?
İş Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • penséespositives
    penséespositives Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk saçma sapan tamamen hormonal duygulara bağlı olan, 13. yüzyıl ve öncelerinde tıbbın ve teknolojinin olmadığı dönemde bazı ruh hastalarının dağı delip, çöllere düşüp buna da sevgi dediği ama sadece saplantı ve obsesyon içeren, abartılı bir histir. Cesaretle falan da alakası yoktur. Bunların hepsi edebiyattan ibarettir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• DamirAdalı
    DamirAdalı Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

askın içinde var olan tanımları ve acıları göze alabilmek ve dolayısıyla askın içinde olabilmenin ne kadar cesaret gerektiren bir sey oldugunun gostergesi bir cümle. hele bir de önceden agzınız yanmıssa cesaret gerekliliği katbekat artmaktadır. Evet aşk cesaret ister.

1
    0 Yorumla
  • Konrad027
    Konrad027 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Eğer Aşkımıza değecekse her türlü cesareti ve fedakarlığı yaparım

1
    0 Yorumla
  • Aselcik23
    Aselcik23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Cesurluk yönden cesurum enaz sizin kadar diyebilirim. Peki sevmek benimsemek nedir desem size @ozgurrkiizz

1
    4 Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Benim kadar derken

Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Onun derdiyle dertlenmek sevinciyle sevinmek

Yorumla
    • nNMmaak
      nNMmaak
      +1 yıl

Beni kobay olarak kullanabilirsiniz😅

Yorumla
    • Aselcik23
      Aselcik23
      +1 yıl

Hay hay her zamandakinden güzel kadınn⚘⚘

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

33

Cevap

• melankoli123
    melankoli123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Çok cesurum ama bir koç burcu kadın yüzünden adeta ölümle yaşam arasi bir savaş veriyorum bende savasiyorsam ya istiklaldir benim için ya ölüm sonuna kadar

1
    4 Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Hâlâ mi

Yorumla
    • melankoli123
      melankoli123
      +1 yıl

Evet hala niye şaşırdın mi

Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Bitmişti Sanki

Yorumla
    • melankoli123
      melankoli123
      +1 yıl

Evet o dediğinle artık buluşmuyoruz öyle arada ararsam hal hatır o şimdi başka bir koç var inanır mısın 4 senedir peşindeyim 4 ayda saçlarım agirtti senden tavsiyeler istiyorum vaktin varsa lütfen rica ediyorum gerçekten çok önemli yardımcı olursan sevinirim

Yorumla
  • Sefaumut
    Sefaumut Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.

Cesaret kimde var kimde yok yasamadan bilinmez bir aslan dan kedi bir kediden aslan cikabilir oyuzden cesareti degil kalbi olan olsun kalbini kullanmayi bilebilen

1
    0 Yorumla
  • taytayko7
    taytayko7 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Uzmanların araştırmalarına göre aşk daha düşük IQ seviyesindeki insanlarda daha sık rastlanan bir durum

2
    21 Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Wow. Sorgulamak amacıyla demiyorum. Daha da inandırıcı olması açısından...

Kaynağı alabilir miyim?

Yorumla
    • taytayko7
      taytayko7
      +1 yıl

@BruhAnı tam olarak emin değilim şu an ama Melbourne üniversitesinde yapılan bir araştırmaydi yanlış hatırlamıyorsam

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Mutlaka bakıcam.

Yorumla
    • taytayko7
      taytayko7
      +1 yıl

@BruhAnı hatta aldatmanın gen hazinesinden geldiğini sunan tezlerde vardi

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Gen hazinesinden gelmesi zaten çok doğal. İlk insandan beri kötülük, genetik olarak aktarılmış bir şey. Hepimiz içinde var bu.

Önemli olan, bunu ne kadar bastırabildiğimiz ya da buna ne kadar yenik düştüğümüz.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Az önce bu konu hakkında bir araştırma yaptım. Ama kaynağı Malbourne Üniversitesi'nden değil de Oxford üniversitesinden buldum. Yüksek IQ'ya sahip olan kişilerin ilişkiden habersiz olup olmadığı hakkında bir soruydu.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Aynen şöyle diyor:
      "İyi bir eşleşmeye sahip olmak adına IQ önemli bir rol oynayabilir. Mesela benzer IQ düzeylerine sahip olanlar birbirileriyle evlenmeye eğilimlidirler. Bu durumun benzer IQ'ya sahip bireylerin birbirileriyle benzer özellikler paylaşması, benzer entelektüel arayışlar içinde olmaktan ve buna yönelik diyaloglar içinde olmaktan keyif almaları vb. gibi çeşitli sayıda olan faktörler sayesinde kendilerinin birbirileriyle birlikte olmaktan keyif almalarına sebep olduğu söylenebilir. Ancak diğerleriyle benzer özellikte olan kişilere çekici gelmesine rağmen ilginç, yaratıcı ve eğlenceli olmayan yüksek IQ'ya sahip bireyler bir çok insana çekici gelmeyebilir."

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

"Yani, düşük IQ'ya sahip olan kişiler diğer özellikler sayesinde (Benim Notum: Burada eğlenceli, ilginç ve yaratıcı olmaktan bahsediyor.) bu durumu telafi edebilir." diyor.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Kısacası rahat bir dilde anlatmak istersek demek istiyor ki:

Abi bu yüksek zekalı şahıs eğlenceli, yaratıcı ve ilginç olduğu sürece hiç bir sorun yok ama bunlar yoksa olacak bir şeyde yok. Bir de insanlar hani benzer IQ düzeyine sahip olan kişilerle evlenmeye daha yatkın olduğu için bu yüksek zekalı kardeşlerin şansı düşük kısmına getirmeye çalışıyor makale aslında olayı.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Yani evlenmelik birisini bulmak istiyorlarsa benzer IQ'da birisini bulmaları lazım. Bu da şunu gösteriyor kısaca:

160 IQ'ya sahip bir arkadaş, 120 IQ'ya sahip olan bir arkadaştan büyük ihtimalle daha çekici DEĞİL.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Bu da düşük IQlu kişilerin evlenme konusunda şansının, yüksek IQlu kişilerin evlenme konusunda şansından daha yüksek olduğunu söylüyor. Adamlar haklı da.

Yani ben kendime bakıyorum mesela. Bir tane grizekalı bile ilgimi çekmiyor ciddi anlamda. Hani güzel fiziğe sahip olabilir, alımlı gibi olabilir ama akıl yok. Kapasiteyi kullanamıyor bu da beni deli ediyor. Ondan daha baştan uyumsuz olacağımızı anladığımdan hiç bir şekilde ilgimi çekmiyor (gerçi bizim ülkemizde çoğu kızın zeka seviyesi büyük ihtimalle düşük olduğu için benim işim zor)

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Kaynak bu kitap
      books.google.com.tr/.../&ots=bjRR0mOHxP&sig=gnF0vnFTr1Sgqwcm2inmfDKC_oM&redir_esc=y

Bu kitap içindeki 10. sayfayı mutlaka oku dediklerimi bahsediyor zaten.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Yani bu araştırmaya göre olay senin dediğin şeye geliyor. Aşkın hatta evliliğin düşük zekalı insanlarda olma ihtimali, yüksek zekalı insanlarda olma ihtimalinden çok çok çok daha fazla olduğu için zeki insanlar genelde yalnız oluyor. 🤷‍♂️

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Kaynak da bir Oxford Üniversitesi araştırması olduğuna göre gayet de doğru bilgi. Bu durumda soran kişinin "Aşk korkakların değil, cesur olanların işi." tezi çürüyor. Çünkü yine bu makalede bahsedilene göre, bu yüksek zekalı arkadaş, belki de çevresindeki çekici olma potansiyeli olan şahısları tam anlamıyla grizekalı ve benzer olmayan özelliklerde olarak gördüğünden dolayı ilgisini çekmiyor arkadaşın. Hatta yine bu yüksek IQlu arkadaş, makalede denene göre bu mallarla cinsel ilişkiye girmekten bile kaçınmaya yönelik hareket ettiği için yine çekici olmaması çok normal.

Açık bendeki bütün belirtileri anlattı yani. Neden kızların beni artık etkilemediği ve şimdiye kadar sadece 1 kişinin beni derinden etkilediği şimdi anlaşıldı.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Çünkü bizim çok ortak özelliğimiz vardı, kafa yapımız uyuyordu ve bazen benimleyken oduna bağlamasına sinir olsam da kız aslında normal şartlarda zekice hareket ediyordu ve ben bunu biliyordum. O yüzden benim ilgimi çekiyordu.

Bu da yine şunu kanıtlıyor:
      Demek ki neymiş? Gerçek aşk, bizim ülkemizdeki insanların sandığı gibi bir kişinin SADECE fiziğinden etkilenmesinden dolayı doğmuyormuş. Buradan doğuyorsa bile her iki taraf da sadece fiziğe önem veren insanlar olduğu için oluyormuş. Bu da yine benim dediğim şeye getiriyor olayı:

Karakter, karakter, karakter...

Benim düşüncemin tam anlamıyla Oxford destekli olduğunu da anladığıma göre bugün gönül rahatlığıyla uyuyabilirim. 😂

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Ve beni buna araştırmaya teşvik ettiğin için de sağol @taytayko7

Seninle bu bilimsel konular hakkında bir şeyler konuşabilmek, bir şerefti. KS'de hala akademik araştırmanın önemini anlayanların ve parlak zekaların var olduğunun canlı kanıtısın kral. 👍

Yorumla
    • taytayko7
      taytayko7
      +1 yıl

@BruhAnı bende araştırmakla hem beni hem soruyu soran arkadaşı aydınlattığın için teşekkür ediyorum bir soru daha detaylar ve kanıtlarıyla birlikte çözüme ulaşmış oldu ama tabiki bununda avam biri çıkıp Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadik gibi düşük kalite mizah ile cehaleti örtmeye çalışırsa şaşırmam çünkü alıştık bu tarz organizmalara

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

@taytayko7
      Ortada bariz kanıtlar var sen boş ver o tipleri. 😂

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Bir de son bir ek bilgi ekleyeyim. Bir cümleyi incelerken ve çevirisini yaparken fark ettim. Yine dediğim şeylerle alakalı bir durum ve onu da cevaplamam lazım.

Yüksek zekalı bir insanın, düşük zekalı olan bir insanla birlikte olma şansı hiç yok mu? Aslında var. Ama bunu tek belirleyen şey yine karakteristik özellikler. Yani demek istediğim, düşük zekalı olan birisiyle yüksek zekalı olan birisinin sağlam ortak özellikleri varsa, aslında yine birlikte olmaya eğilimli oluyorlar. Günümüzde sırf bu nedenle buna yönelik evlilikler de görülebilir.

Ama bu çok aşırı nadir bir durum. Genel anlamda baktığımızdaysa böyle bir şeyin olma ihtimali çok düşük; çünkü yüksek zekaya sahip bir bireyle düşük zekaya sahip bir bireyin arasındaki genetik yük/mutasyon yükü oranı çok fazla oluyor. Bu makalede de belirtilene göre insanların eş tercihlerinin, benzer mutasyon yükü oranına sahip kişiler arasında ince bir ayrım yapmaktan ziyade, aşırı yüksek mutasyon yükü olan insanlarla ilişkiye girmekten kaçınmaya yönelik bir çerçevede şekillendirilmiş olmasının daha muhtemel olduğunu söylüyor.

Yani bu konuya bile genetik açıdan bakacak olursak zeki bir insanla ortalama bir insanın arasında ciddi benzerlikler olma ihtimali çok düşük bir oranda olduğundan zeki bireylerin, düşük zekalı bir bireyle birlikte olma ihtimalinin de haliyle düşük olduğu burada belirtiliyor bence. Ama ihtimal yok da demiyor. Burada karakter faktörü devreye giriyor. Senin kadar zeki olmasa bile ve zeka düzeyinde uçurum kadar fark olsa bile senin halinden ciddi anlamda anlayıp bir çok ortak özellikler taşıdığın bir birey de senin için uygun bir eş adayı olabiliyor. Fakat tekrar belirtiyorum bu aşırı bir nadir olay olduğundan genel anlamda baktığımızda zeki bireylerle ortalama bir bireyin bir araya gelmeme sebebi tamamen bunlara dayalı denebilir.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

İşte burada da kısaca kendimden yorum yapacak olursak geçmişte kızlara güvenmemeye başladığım zamanların da öncesinde, ben kimseden süper zeka olmasını beklemeyip azıcık mantığını kullanabilmesini bile yine uygun buluyordum; çünkü aklını çalıştırsa zaten halimden anlayacağından emin olduğum için böyle bir düşüncede idim. Yani katı bir kriterim yoktu. Halimden anladığı zamandan sonra ve ciddi olarak ortak özelliklerimizi fark ettiğimde ben yine o kişiden etkileniyordum.

Şu anda olsa yine etkilenir miyim? Evet. Ama dürüst olmak gerekirse bu sefer etkilenişimi zamanla dizginlemeyi öğrendim. Kızlara güvenmeme konusunda kesin bir karar verme sebebim de bu zaten. Batman gibi olup çıkıcam kısacası. 😛

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      +1 yıl

Bu yüzden şu durumda yalnızlık bana daha sağlıklı geliyor artık. Ama yine de bilimsel gerçekleri inkar da etmem bununla. 😅

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Cesaret işi olan aşk değil, sevebilmektir. Herkes aşık olur ve aşk a**ptallara göredir.

2
    0 Yorumla
  • mythh
    mythh Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Sonunu bildiğin dipsiz kuyuya atlamamakta tecrübedir :)

1
    0 Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

cesaretim var ama aşka harcayacak kadar boş zamanım yok kusura bakmasınlar :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evliyim evli biriyle aşk yaşıyoruz çok heyecanlı

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen Yaşar mıydın

Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Sana ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin cesaret ne

Yorumla
  • Jöh06
    Jöh06 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Bana o güveni verebilecek kadar cesaretliyim.

1
    2 Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Bana o güveni verecek Kadar derken anlamadım orayı

Yorumla
    • Jöh06
      Jöh06
      +1 yıl

Ona güvenim varsa cesaretim car demektir

Yorumla
  • GoldenFireballl
    GoldenFireballl Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Cesaretim var ancak hevesim yok.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hemde hiç olmadığı kadar var

1
    4 Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Hı hı belli oluyor siz önce gizliden çıkıp açıktan görüş yazmaya cesaret edinde aşk duradursun orada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden? Gizliden çıkarsam benimle mi sevgili olacaksın?

Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Neden olayım ki olmam için bir neden mi var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O halde sükût et

Yorumla
  • DrErtuğrulbey
    DrErtuğrulbey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

o cesareti bir kere gösterdim

1
    0 Yorumla
  • Poligons_12
    Poligons_12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 33%
    +1 yıl

Sünnetsizim aşka cesaret ister 😄

1
    0 Yorumla
  • Xjaguar
    Xjaguar Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bir daha sevmek yok eskiden di o...

1
    0 Yorumla
  • picmisinenes
    picmisinenes Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Hak eden birisi için elimden geleni yaparım ben

1
    0 Yorumla
  • Bendeanlamadımkii
    Bendeanlamadımkii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Herseyi göze alabilecek kadar

1
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Cesaretli olmadığım birşeye bulaşmam

1
    0 Yorumla
  • alcohólico
    alcohólico Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 93%
    +1 yıl

4senedir aşık olamamış kadar😂

1
    0 Yorumla
  • JacquisLove
    JacquisLove Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Cesurdum evet eskiden ama

1
    0 Yorumla
  • Zkc007
    Zkc007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Yok, Aşk neymiş yav

1
    6 Yorumla
    • Zkc007
      Zkc007
      +1 yıl

Kaldı mi öyle şeyler bu devirde :S

• Zkc007
      Zkc007
      +1 yıl

Ben mastırımla mutluyum Salın beni :D

• özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Ne diyorsun anlamıyorum

• Zkc007
      Zkc007
      +1 yıl

boş ver kendi kendime hayıflanıyorum ışte

• özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

İyi kolay gelsin

• Zkc007
      Zkc007
      +1 yıl

Sağol teşekkürler :)

• majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

var evet..
    ve dibine kadar da yaşıyorum..

1
    0 Yorumla
  • veledron75
    veledron75 Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Her daim hazırım 😉😉😉

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok cesurum

1
    3 Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Evet çok belli daha nickini gösterip görüş yazmaya cesaretin yok aşka mı cesaretin olacak hadi ordan

Yorumla
    • melankoli123
      melankoli123
      +1 yıl

Hiç gülesim yoktu tam koç burcu espirisi cukk oturmuş 😂🤣🤣

Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Hı hı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gördüğüm en değersiz insansın

0
    1 Yorumla
    • özgürrkiizz
      özgürrkiizz
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • FakBadi48
    FakBadi48 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

En cesurum

1
    0 Yorumla
  • LeylaTekin3434
    LeylaTekin3434 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Yok..

1
    0 Yorumla
  • Efe64
    Efe64 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Var senin var mı

1
    0 Yorumla
  • Karga13
    Karga13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bir kadına ait ve sahip olacak kadar cesurum

1
    0 Yorumla
  • legolas38
    legolas38 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Var ama bulamiyoruz

1
    0 Yorumla
  • 97Kerim97
    97Kerim97 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Bıraktım o işleri

1
    0 Yorumla
  • lovbdy
    lovbdy Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Evett var

1
    1 Yorumla
    • lovbdy
      lovbdy
      +1 yıl

Ohhhhhhhhhhhhh

Yorumla
  • Logarithmic
    Logarithmic Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    +1 yıl

Bak bak diyene bak 😂 sanki senin varda 😅

1
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu-06
    hakansalihoglu-06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

ben evliyim

1
    0 Yorumla
  • Dubaiprensi
    Dubaiprensi Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Ne haber aşktannnn

1
    0 Yorumla
  • Red_Black1
    Red_Black1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Var cesaretim

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Cesaretin var mı aşka?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cesaretin var mı aşka? 43 cevap verildi
Cesaretin var mı aşka? 33 cevap verildi
Cesaretin var mı aşka? 75 cevap verildi
Cesaretin var mı aşka? 49 cevap verildi
Cesaretin var mı aşka? 15 cevap verildi
Cesaretin var mı aşka? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨