şu an hayatımda kimse yok. Önceden de hayatımda sadece bir kişi oldu. Onda da beni etkileyen şey karakterinin bana çok benzemesiydi. Birbirimizle fazla uyumluyduk. Ancak çok uzun sürmedi çünkü bana çok benziyor gibiydi ama aslında hiç benzemiyormuş. Bunu çok geç anladım, yani beni terkettiğinde... Ben kimsenin duygularıyla oynamam, kimseye hayaller verip sonra pat diye o hayalleri elinden almam. Ama o yaptı...
Once bakış sonra gülüş Gülüşte bir sıcaklık bir kaç anlam bulursun ama bakış deyince manalı gözler ise birde ohooo binlerce anlam Bazen konuşmaya bile gerek kalmaz
Gözlerdir insanı vuran ve çarpan.. Gözlerdir arzuları ve sevgiyi anlatan.. Gözlerdir öfkeyi nefreti anlatan.. Gözler yalan söylemez mavi, yeşil, siyah olsada hep doğrular nakledilir.. Elbette gulen gözler olduğundan daha çarpıcı, daha çekici ve daha huzur vericidir... Yüzde ki gülüşün artışı gözlerin gülüşü ile netleşir.
İlk olarak gözlerdeki o sevgi dolu bakış ve sonrasında gülümserkenki yine o kısılarak bakan bakış… her halükârda bakışlara çıkıyor bakıyorum da. Gözler daha çok dikkatimi çeker. Kime baktığı ne zaman baktığı ne aralıklarla baktığı ve de kime nasıl baktığı benim için önemli ve de çok dikkatimi çeker.
Gülüşü yazicam, gülerken ki o gözleri aklıma gelicek. Gözleri yazicam, o gözlerinin içinde bile gözüken gülüşü aklıma gelicek. Her ikiside yazsam o gözlerle bana gülerek bakan bakışları aklima gelicek. Benim için en iyisi aklıma gelmesin ya.
Gözler kalbin aynasırrr, yalan nedir bilmez onlarrr😅😅 dur devamı şeydi, siyah, yeşil, mavi olsun aşkı inkar etmez onlar haha😅 helal bana hatırladım şarkıyı hlhkvnvn
Bana göre direk gözler çünkü gülüş daha sahte olabilir veya daha yetersiz. Gözler ruhun aynasıdır diye söz vardır. İdeal dengede de iki tarafta birbirleri ile beraber olurken gözlerinin içi parlamalı birbirlerine baktığı sıra.