Aşk İlişkileri Gercekten hoslanan Erkek neden sadece bakar ve konusmaz? kader123321 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gercekten hoslanan Erkek neden uzun zamandir bakar ve bi türlü konusmaz? Güncellemeler+1 yıl Veya söyle soriyim bi Erkek uzun zamandir bi Kiza neden bakar fakat konusmaz?Öylesine mi 🤷♀️ Gercekten hoslanan Erkek neden sadece bakar ve konusmaz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ben süre olarak 5-10 dk bakıştıysam gider konuşurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adi ustunde gercekten hoslanmis ve kaybetmeye mahkumdur yalan olur gider 1 5 Yorumla kader123321 +1 yıl Kaybetmeye derken yani Kizi mi konusmadigi icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla kader123321 +1 yıl Unuturlar mi peki zamanla uzun zamandir bakiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Untur hatirlamaz dahada Yorumla kader123321 +1 yıl Himm Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bakmaz bana diye konuşmaz 0 5 Yorumla kader123321 +1 yıl iyi de kendisi de yakisikliysa Yorumla RecepErL +1 yıl Olabilir kendini oyle gormuyo belki Yorumla kader123321 +1 yıl Bence öyle görüyor Yorumla RecepErL +1 yıl O zaman öylesine bakıyor Yorumla kader123321 +1 yıl Derin derin gecenlerde karsi sokaktan ona bakarak icti ve Arabesk dinliyor Müslüm Azer.. Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl neye baktigini biliyormusn 0 1 Yorumla kader123321 +1 yıl Kiz Arkadasima Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kendi adına mı soruyorsun bunu? :) 0 9 Yorumla kader123321 +1 yıl Hayir Kiz Arkadasim icin soruyorum evet bende merak ediyorum tabi Yorumla Asude-m +1 yıl bazen kendini ona layık bulmazbazen ona kıyamazbazen sorunları vardır onları çözmeden yaklaşamaz Yorumla kader123321 +1 yıl Cözemedik bizde uzun zamandir bakisiyorlar Yorumla Asude-m +1 yıl hım ne iş yapıyor bu kişiler? aralarında bir konuşma var mı Yorumla kader123321 +1 yıl Erkek Balik Lokantasinda calisiyor ve Kiz Arkadasimda Cocuk gelisimi okudu Yok ayni Ortamda takiliyorlar zaten ordan gördüler birbirlerini Yorumla Asude-m +1 yıl aynı ortam neresi oluyor? Yorumla kader123321 +1 yıl Cafede Yorumla Asude-m +1 yıl ikisi de aynı cafeye mi gidiyor? Yorumla kader123321 +1 yıl Yani biz Kiz Arkadasimla önceden beri gidiyorduk sonra bunlar cikti Cafenin yaninda Market e takiliyorlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hoşlandığını nerden biliyorsun 0 8 Yorumla kader123321 +1 yıl Uzun zamandir derin derin baktigi icin 🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki sadece begeniyrdur aşk ya da sevgi yoktur Yorumla kader123321 +1 yıl Himm bilemiyoruz gecenlerde ona bakarak karsi Sokaktan icti ve Arabesk dinliyor Azer Müslum falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmmm bilemem ama ne kadar utangac çekingen biride olsa niyetini belli eder bı şekilde söyler Yorumla kader123321 +1 yıl Söyleyemedi Kiz Arkadasimi yalniz hic görmüyor ve o yüzden Lovoo kullaniyor olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lovoo ne Yorumla kader123321 +1 yıl Radarli uygulama Tinder gibiymis bende kullanmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşe yariyormu bende kulansammi Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Utangaç olan her şekilde öyle yapar 0 19 Yorumla kader123321 +1 yıl Hicte öyle tipi yok yani Utangac biri degil bence Yorumla emircan2001 +1 yıl Belki daha önce ılişkisi olmadı hiç Yorumla kader123321 +1 yıl Olmussss Yorumla kader123321 +1 yıl Playboy gibi de pek emin degiliz Yorumla emircan2001 +1 yıl Belki senin burnun havada diye ılgi çekmesin senin öyle birseymi var Yorumla kader123321 +1 yıl ? Yorumla emircan2001 +1 yıl Yorumsuz mu diyorsun 🤔🤔 Yorumla kader123321 +1 yıl Burnun havada derken? Yorumla emircan2001 +1 yıl Kimseyi beğenmeyen biri Yorumla kader123321 +1 yıl 😅 Kiz Arkadasimda secilik var evet de onu begeniyor aslinda tam onun tipi de zaten Yorumla emircan2001 +1 yıl Kız arkadaşına bakiyor bu Yorumla kader123321 +1 yıl Eveet Yorumla emircan2001 +1 yıl Senin var mı aşkın sen ne düşünüyor sun Yorumla kader123321 +1 yıl Var evet Yorumla emircan2001 +1 yıl Kız arkadaşın ne diyor peki istoyrmu bunu Yorumla kader123321 +1 yıl Begeniyor da Kiz Arkadasim utangac yani gercekten begen Erkek gelir konusur diyor baska da bisey demiyor Yorumla emircan2001 +1 yıl Belli olmaz o kadar işte her erkek bir değil karşının tepkisi korkutur Yorumla kader123321 +1 yıl Rezil olma Korkusu dimi Ortama Arkadaslarina Yorumla emircan2001 +1 yıl Aynen öyle haklısın çok doğru Yorumla
Mizojinist03 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Açılınca reddediyorsunuz diye 0 15 Yorumla kader123321 +1 yıl Her Kiz degil herhalde :) Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Bakistigim kız beni reddetti ama Yorumla kader123321 +1 yıl Hadi yaa üzüldüm Yorumla Mizojinist03 +1 yıl O yüzden ciddiye alasım yok kim bakarsa baksın artik Yorumla kader123321 +1 yıl Kendisi Kumral Erkek 1.88 Boylarinda Trabzonlu baya göze geliyor etrafinda ona bakan Kizlar da var da iste.. Yorumla Mizojinist03 +1 yıl tamam benim de tipim iyi o yüzden bakan kızlar oluyor ama sevgili bulamıyorum bir türlü Yorumla kader123321 +1 yıl Niyeeee Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Adim atmakdan korkuyorum sonu kötü olur diye Yorumla kader123321 +1 yıl Redd korkusu mu? Peki Erkekler öyle olunca nasil hissediyor mesela bu Erkekte uzundur bakiyor ve Kankalari da bakiyor Kiza sizce neden? Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Bana bakmaz diye düşünen erkek açılmaz bence Yorumla kader123321 +1 yıl 🤔 Arkadaslari neden bakar mesela kendisi olmayinca bakiyorlar sonra elinde Telefon bi bakiyoruz O gelmis 2 dk sonra Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Sevdiğim kız bu diye bahsetmiştir arkadaşlarına o yüzden Yorumla kader123321 +1 yıl Gercekten mi yani Erkekler öyle söylerler mi yani aralarinda konusurlar mi biz Kizlar gibi 😊 Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Aynen konuşuruz Yorumla kader123321 +1 yıl 😊 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Yok ben konuşurum 0 2 Yorumla kader123321 +1 yıl 😅 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Neden güldün 😂 Yorumla
K_isiselgeliiisim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çekingen sen ilgisini Çek 0 3 Yorumla kader123321 +1 yıl Mesela Yorumla K_isiselgeliiisim +1 yıl İnceleyelim mi ilişkinizi Yorumla kader123321 +1 yıl Nasil Yorumla
Aras135123 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cesaret edemiyordur 0 5 Yorumla kader123321 +1 yıl Neden olabilir Yorumla Aras135123 +1 yıl Sevgilin olduğunu düşünüyor ya da çok güzel olduğun için red edeceğini Yorumla kader123321 +1 yıl Evet yaninda Kuzeniyle görmüs ve kendisi Lokanta da calisiyor Kizin Kuzeni iceriye girmis ve Kiz disarda beklerken sormus ki ne Cesaret 😅 Kim icin Yorumla Aras135123 +1 yıl Bu konuda konuşalım 😂 Yorumla kader123321 +1 yıl Olur Yorumla
byistekli Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Cesareti yoktur 0 4 Yorumla kader123321 +1 yıl Himm Yorumla byistekli +1 yıl Ewtt Yorumla kader123321 +1 yıl Utangac birisi gibi degil aslinda Yorumla byistekli +1 yıl Bilemem. San utangacmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben süre olarak 5-10 dk bakıştıysam gider konuşurum
Adi ustunde gercekten hoslanmis ve kaybetmeye mahkumdur yalan olur gider
Kaybetmeye derken yani Kizi mi konusmadigi icin
Evet
Unuturlar mi peki zamanla uzun zamandir bakiyor
Untur hatirlamaz dahada
Himm
Bakmaz bana diye konuşmaz
iyi de kendisi de yakisikliysa
Olabilir kendini oyle gormuyo belki
Bence öyle görüyor
O zaman öylesine bakıyor
Derin derin gecenlerde karsi sokaktan ona bakarak icti ve Arabesk dinliyor Müslüm Azer..
neye baktigini biliyormusn
Kiz Arkadasima
kendi adına mı soruyorsun bunu? :)
Hayir Kiz Arkadasim icin soruyorum evet bende merak ediyorum tabi
bazen kendini ona layık bulmaz
bazen ona kıyamaz
bazen sorunları vardır onları çözmeden yaklaşamaz
Cözemedik bizde uzun zamandir bakisiyorlar
hım ne iş yapıyor bu kişiler? aralarında bir konuşma var mı
Erkek Balik Lokantasinda calisiyor ve Kiz Arkadasimda Cocuk gelisimi okudu
Yok ayni Ortamda takiliyorlar zaten ordan gördüler birbirlerini
aynı ortam neresi oluyor?
Cafede
ikisi de aynı cafeye mi gidiyor?
Yani biz Kiz Arkadasimla önceden beri gidiyorduk sonra bunlar cikti Cafenin yaninda Market e takiliyorlar
Hoşlandığını nerden biliyorsun
Uzun zamandir derin derin baktigi icin 🤷♀️
Belki sadece begeniyrdur aşk ya da sevgi yoktur
Himm bilemiyoruz gecenlerde ona bakarak karsi Sokaktan icti ve Arabesk dinliyor Azer Müslum falan
Hmmmm bilemem ama ne kadar utangac çekingen biride olsa niyetini belli eder bı şekilde söyler
Söyleyemedi Kiz Arkadasimi yalniz hic görmüyor ve o yüzden Lovoo kullaniyor olabilir mi
Lovoo ne
Radarli uygulama Tinder gibiymis bende kullanmiyorum
İşe yariyormu bende kulansammi
Utangaç olan her şekilde öyle yapar
Hicte öyle tipi yok yani Utangac biri degil bence
Belki daha önce ılişkisi olmadı hiç
Olmussss
Playboy gibi de pek emin degiliz
Belki senin burnun havada diye ılgi çekmesin senin öyle birseymi var
?
Yorumsuz mu diyorsun 🤔🤔
Burnun havada derken?
Kimseyi beğenmeyen biri
😅 Kiz Arkadasimda secilik var evet de onu begeniyor aslinda tam onun tipi de zaten
Kız arkadaşına bakiyor bu
Eveet
Senin var mı aşkın sen ne düşünüyor sun
Var evet
Kız arkadaşın ne diyor peki istoyrmu bunu
Begeniyor da Kiz Arkadasim utangac yani gercekten begen Erkek gelir konusur diyor baska da bisey demiyor
Belli olmaz o kadar işte her erkek bir değil karşının tepkisi korkutur
Rezil olma Korkusu dimi Ortama Arkadaslarina
Aynen öyle haklısın çok doğru
Açılınca reddediyorsunuz diye
Her Kiz degil herhalde :)
Bakistigim kız beni reddetti ama
Hadi yaa üzüldüm
O yüzden ciddiye alasım yok kim bakarsa baksın artik
Kendisi Kumral Erkek 1.88 Boylarinda Trabzonlu baya göze geliyor etrafinda ona bakan Kizlar da var da iste..
tamam benim de tipim iyi o yüzden bakan kızlar oluyor ama sevgili bulamıyorum bir türlü
Niyeeee
Adim atmakdan korkuyorum sonu kötü olur diye
Redd korkusu mu? Peki Erkekler öyle olunca nasil hissediyor mesela bu Erkekte uzundur bakiyor ve Kankalari da bakiyor Kiza sizce neden?
Bana bakmaz diye düşünen erkek açılmaz bence
🤔 Arkadaslari neden bakar mesela kendisi olmayinca bakiyorlar sonra elinde Telefon bi bakiyoruz O gelmis 2 dk sonra
Sevdiğim kız bu diye bahsetmiştir arkadaşlarına o yüzden
Gercekten mi yani Erkekler öyle söylerler mi yani aralarinda konusurlar mi biz Kizlar gibi 😊
Aynen konuşuruz
😊
Yok ben konuşurum
😅
Neden güldün 😂
Çekingen sen ilgisini Çek
Mesela
İnceleyelim mi ilişkinizi
Nasil
Cesaret edemiyordur
Neden olabilir
Sevgilin olduğunu düşünüyor ya da çok güzel olduğun için red edeceğini
Evet yaninda Kuzeniyle görmüs ve kendisi Lokanta da calisiyor
Kizin Kuzeni iceriye girmis ve Kiz disarda beklerken sormus ki ne Cesaret 😅 Kim icin
Bu konuda konuşalım 😂
Olur
Cesareti yoktur
Himm
Ewtt
Utangac birisi gibi degil aslinda
Bilemem. San utangacmisin