Ya nişanlımla telefonda görüntülü konuşuyorduk. Uzak mesafedeyiz ve iş çıkışları arıyor. Neyse öyle yakışıklı biri değil, normal yani. Ben onu çok seviyorum fakat çevremde de benim çok daha güzel olduğumu söyleyenler oluyor ama asla umrumda değil önemli olan sevgi. Fakat bu akşam nişanlımla konuşurken dedi ki "aşkım bende tip var mı sence" bende Allah Allah neden sordun olsa ne olur olmasa ne olur dedim. Nişanlım da "işte bugün çalışırken çocuklar oğlum sende tip var iyisin falan dediler de bende oğlum yürüyün gidin tipsizim dedim" dedi. Dedim hayır öyle olsan ne olur sonuçta seni alan almış yani. Böyle demesi beni düşündürdü. Niye bunu şimdi sorguluyor ki yani. Sizce art niyet aramalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet alan almış begenmiş dert ettiği şeye bak ya :)
Evet ya sinir oldum
çok deşerek kendini v seni üzecekişte sonra bu kız seni nasıl begenmiş gbsine laflar edecek
Art niyet arama herkes kendinin güzel olmasını ister
Ama yani tipi kötü olsa ne olacak alan almşs sonuçta
Olsun sen beğenilmek istemez misin
Yani nişanlımın beni beğenmesini önemsiyorum diyeyim, diğerleri pek umrumda değil
Tamam işte o yüzden erkekler beğenilmek ister
Yani art niyet yok mudur bunda?
Yok yanlış anlama
Öfff. Yaşa git gül gibi çocuk. İlla ortalık karıştıracak bir şey arıyonuz
Ya ben zaten onu çok seviyorum. Ama onu alan almış yani tipi iyi olsa ne kötü olsa ne? Neden bunu sorguluyor ki
Her insan sorgular. Sende yakışıklısın desen ne olur sevindirdi. Biraz ilgilen istersen. İş arkadaşları senden çok ilgileniyor ki gelmiş sana bunu anlatıyor
Ya ilgileniyorum aksine o çok yoğun çalıştığı
İçin bana vakit ayıramıyor
Eşim bana gözümde yakışıklı o da bazen öyle söyler arkadşa cevreside söyler benşm arkadaş crvrem bile yani kulak asma bence
Yani bu dediğinde kötü bişey yoktur demi? Üf ne bileyim ya bide çalışma ortamında bir sürü kadın var o yüzden aklıma takıldı, napcan yani tipini ben beğenmişim işte
Aynen öyle artık senin ama yinede gözü dışarda olmasın dikkat et kendşne bağla
Böyle demesi gözünün dışarıda oldugu anlamına gelir mi?
Hayır ne alakası var adam sormuş bence yani yirnde bilemem
Üff bilmiyorum bu aralar çok kuşkucu bir yapıya büründüm. Adam 10 dk yazmasa tribe giriyorum
Eklesene beni konuşalım anlat bende anlatırkm
Gizliliğini aç
Açtım kapatacam hemen
Naptın
Takip isteği attm
Her haltta art niyet arayın zaten
Hayır da yani beğenen beğenmiş tipi iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur?
Merak etmiştir ne var bunda
Çirkin olduğunu kendisini eksik hisseder
Ya öyle yakışıklı biri değil zaten ama ben seviyorum önemsemiyorum. Durduk yere böyle demesi beni düşündürdü. Hayır yani tipin iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur? Seni alan almış yani
Sen hiç sevgiline yakışıklısın diye iltifat ettinmi benim sevgilim hiç etmezdi bende ilk bahanede kavga çıkarttım ve ayrıldım
Yani arada ediyorum tabi
Erkeklere kimse iltifat etmez sen hergün iltifat edersen çok mutlu olur böyle şeyler düşünmez
Ya ederim o sorun değil de böyle demesi düşündürdü ne o öyle gözü dışarıda gibi yani yakışıklı olsan nolacak
Senin mecburluktan sevgili olduğunu ayrılmak için bahane aradığını düşünür bende öyle düşünmüştüm zamanında
Hayır ya aksine düğünümüz için gün sayıyorum ben, oda biliyor bunu
Sen haklısın ama erkek beyni böyle çalışır sevgilimden bende haksız yere ayrıldım şu an suçlu olduğumu biliyom tekrar sevgili olsam yine ayrılırım