İlk aşkım olan sevgilim vefat edeli 12 sene oldu hala unutamadım ve annem bundan çok şikayetçi?

Merhaba öncelikle 28 yaşındayım ortaokula başladığım seneler sınıfımdan bir kıza aşık oldum, biz 7. sınıftayken ona açıldım ve çıkmaya başladık kendisinin ailevi durumu hiç iyi değildi yine de yanında olmamdan rahatsız olmuyordu biz liseyi aynı lisede okumuştuk annesi babası ölünce başka bir adamla evlendi vs. psikolojisi kötüydü lise 2 iken okul çıkışı buluşacaktık bir yerde ben okulun yakınındaki dershaneme gittim o da evine gidiyordu ben dershaneden çıktım onu orada bulamayınca aradım etrafı oturduğumuz mahalleyi turladım ileri caddede araba kazası geçirip orada can vermişti ben kendi gözlerimle de görmüştüm onu aradan 12 sene geçti ona olan sevgim aşkım hala tükenmedi unutamıyorum onu annem evlenmemi istiyor hayır diyorum beni sürekli başka kadınlarla buluşturmaya çalışıyor ama benim aklım hala onda eğer sevmeden bir kadınla evlenirsem hem o mutlu olmaz hem ben annemin bunu yapmasını nasıl engellerim bilmiyorum odam onun resimleri ile dolu onun anıları ile yaşıyorum onu unutamıyorum unutamam da onu çok seviyorum ama annem anlamıyor sürekli bende onu seviyordum ama ölenle ölünmez diyor ya da başka kimseye aşık olmayacak mısın diyor ama ben yapamıyorum ne yapmalıyım?
İlk aşkım olan sevgilim vefat edeli 12 sene oldu hala unutamadım ve annem bundan çok şikayetçi?