İnstagramda arama motoruna örneğin a yazıyorsunuz ve kız isimleri çıkıyor bu demek oluyor ki sık sık baktığı kişiler en üstte çıkıyor bu doğru değil mi? Erkek arkadaşımla bu yüzden kavga ettim her harfte bir kız çıktı resmen yeminler ediyor bakmadım diye kurana el basayım diyor siz bu konu hakkımda bir şey biliyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Helppppp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır tesadüf tamamen arama ile alakası yok erkek arkadaşını boşa suçlama. Adam kurana yemin etmiş.
Kurana el basmadı henüz ama ben öyle biliyorum bende bir tane erkek çıkmıyor mesela? Her harfi tek tek denedi ben oka laf ettim diye
Tamam boş ver ayrılma.
Düşünüyorum ayrılmayı
Görüşmeme kararı aldım bir süre iletişimde kurmak gelmiyor içimden zaten kırıldım
Yahu kafanda kurmuşsun sen öyle bir şey yok.
Vaaaaar baktığı bir kızı tanıyorum daha öncede baktığını gördüm en başta çıkması tesadüf değil
Yav zaten baktığı kesinde ben ayrılma diye diyorum erkek dediğin hem arayışta olur. Sen kadınsın edepli ol sus yerini bil.
O da edepli olsun ben başkalarına bakmaya başlarsam o pişman olur
Affet gitsin.
Öyle diyorsun ama insan şüphe ediyor bir şey olmasa bile sürekli böyle olur mu birde ne yeminler ediyor ya
Yahu klasik erkek yeminleri sen ses etme dediğimi yap.
Yok ayrılacağım
Bana bak tc kızı ayrılmak falan yok. Aldatma bile yok ortada.
Kırılıyorum ama ben bir süredir kiloluyum boyum 173 kilom 72 o yüzden başka kişilere bakınca kendimi kötü hissediyorum dün söyledim beni beğenmiyorsan gözüne ve ruhuna hitap etmiyorsam ayrılalım diye asla ayrılmıyor da bozuldum ama
Yahu kilon çok gözü ondan dışarıya kayabilir aldatmamış sonuçta sende az ye.
Sağ ol ya moralimi bozduğun için
Gerçekleri dedim..
Haklısında rahatsızlandığıö için kilo aldım vitaminlerim çok düşüktü doktor iğne verdi bir sürü haliyle kilo aldırdılar 78 kiloya çıktım 6 kilo verdim
Devamınıda ver.
Bir iki harfi yazdıktan sonra sürekli baktığın kişiler direkt çıkar yani doğru
Bir iki harfte tek harfte yazınca çıkıyor valla hepsi kız
Ayrıyken bakmışımdır ama hiç biri tanıdık değil yemin ederim yarına çıkmak nasip olmasın falan dedi tartıştık
Ayriyken bakmişımdir çok masum bi açıklama mi inanma kız
Ayrıyken baktık dediyse otur yerine sus sen de ona da karışacak haliniz yok ya
İnanmıyorum zaten inanmadım ama neler neler dedi sabaha çıkmak nasip olmasın işte baktım ama kimseyle konuşmadım annesi babası üzerine yeminler etti eğer yalan söylüyorsam Allah onlardan benden çıkarsın diye
@vesvesex şu an yeniden birlikte olduklarına göre seviyorlar birbirlerini (erkek için çok emin değilim) bu durumda en ufak bi ayrılıkta gidip ayrıyız zaten diyip kız stalklamak normal mi
Gğvenmiyosanız ayrılın oyalamayın milleti
Beni sevdiğine eminim o konuda şüphem yok 7 senedir birlikteyiz bir yanlışını da yakalamadım ama ayrıyken bakmışımdır demesi beni rahatsız ediyor doğal olarak kavga ettim zaten böyle yapacaksan ayrılalım insanlarla kendimi kıyaslamak istemiyorum dedim
En ufak bi ayrılık durumunda hemen kız stalklamasi normal mi yazmamasi bir şey ifade etmiyor bunlar için yemin etmek su içmek gibi zaten
Siz kafayı yemişsiniz
En fazla bir iki hafta ayrı kalıyoruz onun savunması da eklemedim konuşmadım görülmedim sana sinirlenip bakmışımdır
@vesvesex klasik tc erkeği aynısını kız arkadaşıniz yapsa kıyameti kopairsiniz
Bugün sana sinirlenip kızlara bakan yarın sinirlenip arkandan işi pişirir bacım bu benim kendi düşüncem sonuçta sevgilini sen taniyorsun
Bilmiyorum ayrılsam mı?
Şöyle ki saygılı ilgili sevgili birlikteyken birine bakışını bile yakalamadım 7 senedir birlikteyiz sonra ailemle tanışmak istiyor bazılarıyla tanıştı sürekli evlilik konuşuyor aramızda iki saat yol var her hafta sonunu benimle geçirmek için iki saat yol geliyor fedakarda yakın olalım diye bu ay benim mahalleme taşınacak Yanyana hiç kavga etmiyoruz genelde uzun süre buluşamayınca telefonda kavga ediyoruz bir kere bile yüzyüze kavga etmedik bu zamana kadar bu konu dışında o da pek kavga değildi sadece tartıştık ama bilmiyorum kendi isteğiyle adımı bileğine dövme yaptırdı wp instada her yerde fotoğrafımız var kendi isteğiyle yapıyor bunları zorlamıyorum beni de çok beğeniyor garip bir durum yok bu konu dışında
Seni seviyorum demeden uyumaz çiçek alır sürekli hediye alır cömert biri de böyle Yanyana hiç soğukluğunu hissetmedim gözünün dışarıda olduğunu vs ama biraz kilo aldım o yüzden özgüvenim düştü bakıyorum baktığı kızlar yüzüne bakılmaz ama benden zayıflar bunu kafama taktım
Ona da söyledim ruhuna ve gözüne hitap etmiyorsam ayrılalım kendimi saçma sapan insanlarla kıyaslamak istemiyorum diye saçmalama diyor çok kızıyor 100 kilo olsan yine gözüm senden başkasını görmez diyor ayrıyken baktığım için yapma bunu falan diyor
@Amayeterbe doğru 😂😂
Cok dogru bı yöntem degıl
Neden? Ben kendimde bakınca hiç erkek çıkmıyor