Allahhh heyecanliyim😅 umarim
Kotu seylere denk gelmemmmmm. Genelde bunu yapan ciftler ayriliyormus ama korkmuyo da degilim 😅🥹
Kotu seylere denk gelmemmmmm. Genelde bunu yapan ciftler ayriliyormus ama korkmuyo da degilim 😅🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuğun geçmişteki özel hayatına müdahale etmen hiç etik değil sevgilisi de olsan özel hayatına karışma hakkı vermez
Yok bende oyle bi sey yokk. Gecmisi beni ilgilendirir. Ki ben basta ona soyledim gecmisin beni ilgilendirir diye kabul ediyo musun dedim ediyorum dedi gerisine ben karismamm 😂😂
Kendine bir saygın yok. Senden önce ne yaptığına sen karışamazsın
La sana ne 😂 karışırım karisicam da yanj alla ala ahahshsh
Sonra başına bir şey geldiğinde seni şikayet ederse ağlama ben olsam seni ederdim
Sence beni sikayet edecek olsa tum sifrelerini bana verir miydi 😂
Ben karışmıyorum yönettiğiniz ilişkiler hakkında çok yanlışlarınız var ne haliniz varsa görün
Bak güzel arkadasim. Sen hayatinda olan kisinin gecmisiyle ilgilenmiyor, merak etmiyor olabilirsin böyle bi insan olmayi çok çok isterdim ama olamam. Gecmiste yaşadığım bi takim ailevi olaylar var. Babamin anneme ihanetine sahit oldum.
Birisine Guvensem de %100 yapamiyorum bunu. Boyle bir sey yasamamissin belli umarim hic de yasamazsin. Herkes senin dusundugun sekilde dusunmek zorunda degil. Sen ilgilenmiyorsundur ama ben ilgileniyorum bilmem gerekiyor.
Sen babamın anneme ihanet etmeyip babamın beni ve ablamı ortada bırakmadığını nerden biliyorsun? Nerden biliyorsun bir şey yaşamadığımı Kİ?
Herkes travmasini farkli sekilde yasayabilir. Ben asla oyle olamazsin falan demiyorum sana bana yaptigin gibi diyemem de. Belki de sen gecmis onune gelince gormezden gelenlerdensin basta ben de oyleydim. Sevgilim telefonunu yanimda birakip gidince bakamiyordum simdi bi sey gorurum falan yeterince derdim var ugrasamam bi de bununla diye. Ama artik yapamiyorum bunu. Herkesin olaylarla bas etme evresi, sekli faekli
Sen güven istiyorsun eywallah ama karşındakini bunu yaparak zaten birbirinizin güvenini zedeliyorsun hayatında illa birisi olmak zorunda DEĞİL sana yanlış yaparsa çıkar gitsin bu kadar zor DEĞİL sadece kendine zarar verirsin
Tamam iste guvenemeyecegim bir sey oldugunda zaten bitecek. Ne ben nolursa olsun asla birakmam onu mu diyorum? 😅 sen olaylari cok algilayamiyosun galiba ya yordun beni he
Diyorum Kİ bu kadar geçmişini arayı sorgulamana gerek yok. Geçmişi yüzünden terk edeceksen sorun sende olur o zaman
Öyle bir şey var mı yaaa
Evet varr
Nasıl yapıyoruz onu
Rez
Profilindeki sağ üç noktaya bas / hareketlerim / bilgileri indir
Tmmdır teşekkür ederim
Rica ederimm
Bence hoş bir şey değil
Gecmisi beni ilgilendirir
hoş bişey değil
bize de ogggrett
Nasil oluyor o