boşu boşuna aramayın kızlar!

illa çıkar bi kaç kişi... ama aradığınız canım erkek profilleri bitti... barınma-beslenme ihtiyaçlarınızı artık kadınlar tek başına karşılamak zorunda... ananızda evden gitmeniz için sizleri zorluyor değil mi?

Boşanmadan sonra çocuk yoksa erkeğin nafaka ödemesine karşıyım. Çocuk varsa onlara ödemek zorunda. Ayrıca ülke erkeği neden evlenmez değil seviyorlar sunumcu buldumcuk gösteriş meraklısı tipleri iyi oluyor öylelerine
Cevap
3Cevap
Sen nerden biliyon kanka benim burada koca arayışında olduğumu buradakilerden bırak koca olmayı bir baltaya sap olamazlar
Ok
Nedir bu sendeki kadın nefreti, hep aynı paylaşımlar. Kuyruk acın mı var :d?
nafaka ödeyemen bir ton erkek intihar ediyor
boş beleş insanların
çalışan didinen erkeklerin hayatlarının içine etmesine izin vermem!
Kanka buna sen değil hükümet hukuk karar veriyor okey? Engel olarak ne yapabilirsin kadınlara karşı olan kuyruk açını bırak. O zaman bizde erkekler tarafından öldürülen kadınlara engel olmak isteyelim?
@fantastiklady erkeklere köle olmaktan vazgeçin
çalışın üretin evde koca beklemeyin
Sqlak insan erkeğe köle olmamak İÇİN sabah akşam ders çalışıyoruz zaten. Bizim evde koca bekleyip beklemememize biz karar veririz sen kes sesini
@fantastiklady mecbur çalışacaksın
Yo çalışmıyorum evde koca beklemek istiyorum bundan sana ne?
@fantastiklady kölemi olmak istiyorsun
He bundan sana ne? Benim hayatım istediğimi yaparım senden tavsiye alan kimse yok düşmanlığını anana bacına yap. Onları çalıştır karışma başkasına
@fantastiklady çalış köle olma elin oğluna!
YAV SANA NE GİT KADIN NEFRETLİĞİNİ BAŞKA YERDE KUDUR
@fantastiklady anan evden git diye gözünün içine bakıyor
evden bir boğaz eksilsin diye
Tamam😃😃🤣🤣🤣🤣
Az önceki sorundaki yorumum geçerli :)
Bilemeyiz
Nafaka kalkmadığı sürece evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?