Yaklaşık 10 aydır konuştuğum, sevdiğim kötü günlerinde yanında olduğum her türlü desteği verdiğim insan en ufak tartışamda bana hakaretler ediyor yağdırıyor, ilk tanıştığımız zamanlarda bir konu hakkında tartıştıktan sonra bana s11t11r g111t demişti o gün onu engellemiştim, sonrasında özür diledi engeli geri açtım devam ettik, baya tavizler verdim sürekli alttan aldım, bakın mesela bir tartışma konusunu anlatayım siz kimin haklı olup oılmadığına karar verin. Bu tartışma yaşanmadan bir gün önce bana sıcak su torbasının patladığından bahsetmişti, ardından bundan sonraki günün akşamı ben bir şey aldım ne aldım tahmin et dedi, benim de kafam yoğun o gün bir sürü işle meşgul oldum bulunduğum şehirin her yerini turladım belkide bir sürü işi halletim çok yorgundum neyse aklıma bir türlü sıcak su torbası gelmedi ve zaten çok unutkan biriyim, ilk kıyafet dedim sonra dudak parlatıcısı falan dedim, ben dedikçe sus falan demeye başladı en son tamam görüşürüz dedim ardından bana sen ne g22zekalı insansın falan dedi ben de hakaret etme bana dedim, ardından 00. c2gg2uusun sen diyip beni engelledi, kendisini bu durumda bile haklı ve ettiği hakaretlerin doğru olduğunu düşünüyor. Bunun gibi bir çok olay yaşadım, ama bir türlü bırakamadım, sürekli bir şekilde manipüle edip özür dilememem gereken yerlerde bile ben özür diliyorum, eskiden böyle değildim bir şeyler iyi gitmiyor ama yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü 2 ay sonra üniversite sınavı var ve onunla beraber konuşmadan geçirdiğim çok az gün var aynı şekilde onun hayatı tam anlamıyla b022k gibi, psikolojisi tandığımda da çok bozuktu, derste çalışmıyor ama ben artık çok yoruldum. Bu anlattığım bahsettiğim tek bir örnekti va hala hatasını kabul etmiyor, ben kendimden şüpheye düşüyorum size de soruyorum bir insan sıcak su torbasının ismini hatırlamadığı için hakaret edilmeyi hak eder mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kendisine bunları söylediğimde sen de bana bunları yapma hakaret etmiyim hak ediyorsun diyor hakeden ben miyim sizce? Ağlarken yanında olup, mutlu şekilde bıraktım kaç kez, zamanımı ayırdım, ama bu tarz ufak nedenlerden sürekli hakaret duymak çok zoruma gidiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer