Güven sorunu, ilgisizlik , umursamazlîk vs vs... bircok sey?

2 yıllık ilişlim var ve uzaktan yürütüyoruz imkanlarımız gereği. Kız arkadaşımın ailesi beni istemiyor. Onlar alevi ve ben türk üm diye. Onlara gore ise turkmen*. Kız arkadaşıma bircok kez güvenim sarsıldı cok uzdu beni ama seviyorum ve ayrılamîyorum. Ihanet sevmem ASLA... o benim yuzume bakarken turlu rollere giriyor. Lafları soyledikleri ile çelisiyor bazî zamanlar. Bir de simdi tavır aldı anlamsîzca. Senin icin ölürüm diyen kız yok oldu adeta ve baska biri var artîk karsimda bana oyle davraniyor haksız yere. Söylediklerinde artık tereddüt ediyorum ve inan ki 2 yıldır daha hic mutlu degiliz. Tam olamadik yani. Kendimi adadım her zorlukta her koşulda. Ama umduğumu ve hak ettigimi bulamiyorum. Sevdigini soyluyor ama tereddût duyuyorum soylediklerinden. Kalbim artik acıdan mahvoldu. Saclarim dokulmeye basladi iştahım kapandi , geceleri uyuyamaz oldum. O ise oyle degil cok rahat. Cok anlam cikartiyorum ama olumlu inanmaya calisiyorum her zman ve onu da kırıp uzmek istemiyorum. Cunku canim acıyor. Tek istedigimiz mutluluk ama çaba gostermiyor. Yardımcı olun lutfen. En azindan dertleşelim
Güven sorunu, ilgisizlik , umursamazlîk vs vs... bircok sey?