Sevgilim biraz soğuk bakıyor bana güveniyor başka iş yokmu diyor işe başlıyacağım askeriyede yemekhane bölünmünde sizce nasıl olur Arkdaşlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Askeriye yemek bölümüne neden sivil personel alsın para ödesin ki beleş ameleler var zaten oda
Askeri okulda şirket üzeri
Asla taciz edilmeden çalışırsın askerde adamın kötünden kan alırlar öyle bi durumda çalış
Allah razı olsun saolun ya askeriye okul kardeşim zTen şirket üzeri yemek hane bölümüne alıcaklar sevgilim de biraz olumsuz bakıyor tabi erkek olarak bakar istemsiz olarak yani sen diyorsun bir sorun olmas rahat rahat gider gelirsin demi
Sen köle izahuramısın senin para kazanmadan ona ne kocan olsa neyse de arkadas ise söyle öyle davransın fazla yuz verme kimseye ciddiysen bilemem
Tabi ciddiyim yani onada hak veriyorum birazda olsa ben kendimi bildiğim sürüce ne olabilir milletin düşüncesi değil mi
Artık askeriye de bile basına bir iş gelecekse zaten evden hiç çıkma kal evde o arkadasına da söyle san akıl vereceğine gitsin kendi çalışsın da sana baksın ne mal adam lan o öyle
Aşırı erkek var diyor askeri okul okuyan kalıyorlar hepsinin düşüncesi niyeti belli diyor onu demek istiyor tövbe tövbe ağzıma almak istemiyorum bu kelimeyi beni mi düşünüp ihtiyacını karşılıcak tövbe estafurulah ya
Türk askeri namusludur fazla dizi izliyorsun bence
Sevgilimin adına diyorum bunu zaten ben bu kadar soğuk neden bakıyorsun ki oraya nolucak girip çalışşam kötü bir şey mi yani demi ha orası ha başka yer
Git çalış ekmeğine bak devir naz yapma devri değil durumlar vahim ülkede paran yoksa bitiklerdesin demektir bir tane pide on lira olduktan sonra çalışmayana ne ekmek var ne su öyle düşün
Aynen vallahi doğru diyorsun
Mesai saatin bitince dönecen evine bu askeriyede şirket gibi 09:00 - 17:00 öyle kalma malma yok
Demi gider gelirm rahatlık ile ya
Neymiş o kadar askeri okul okuyan kişi var ne güzel işte yemeklerini vericem ne güzel :)
Sen askerlerin yemeğini filan dağıtmazsın aşıya yardımcı arıyorlardır yemek yapmak için sadece sen asker bile görmezsin öyle diyim ancak bahcede mahcede görürsün bir yerden bir yere gecerken
Yo yo yemek dağıtıcam konuştuk onu tanıdığım birisi ile saolsun dedi böyle böyle yaparsınn yani
Kızım sivil askere yemek dağıtamaz askeriyenin de kendi kuralları var sen asker denilince sadece vatandaşın çocuğu er Mehmetçik diye düşünüyorsun öyle değil bunların kendi içinde rütbe sistemleri var Astsubayı var yüz başı var bin başı var birlik komutanı var yani yüksek rütbeli askerler de var öyle seni elinde kepçeyle askerin önüne kimse çıkarmaz buna inan git çalış boş durma zaman boş durma zamanı değil aldığın ücreti de çakal çukala yedirme birikim yap ilerde evlenirsin filan lazım olur çoluğuna çocuğuna harcarsın anladın
Askeriye yemekhanede ya bırak yalanı askede bütün işleri askerler yapar
Şirket üzeri askeri okula alıyorlar bilmiyormusunuz özel zaten kantin vs eskisi gibi değil yani
İşte kantin özel yekhane defil
Yemekler dışarıdan geliyor askeri okul ya hani diyer yer gibi değil öyle olsa giremem zaten
Tamam askerler dagitiyor
Siz anlamadınız beni şirket üzeri bağlantılı çalışıyorlar bu yemek hanfendi yoksa bu yorumu burada sorup kafamı ağrıtmam ki
Kışlada mı
Askeri okulda
Olur başla parası güzelse devam et
Yani ortam erkek ortamı baya askeri okulu okuyan insanlar var baya kız yok sevgilim de biraz soğuk bakıyor başka işmi yok diye :)
Sevgiline göre yaşayamazsin kararlarına saygı duymalı git işini yap gel
Ne kadar istekli Abaza insan varsa orada diyor ya. Ben işime bakıcam onların bakış açısı beni ilgilendirmez ki
Aynen öyle senin davranışların önemli onların değil ha çok aslan bir sevgilisiyle her iş çıkışı gelir seni alır kendini gösterir
Önemli olan içerisi işte onu diyor oda baya erkekvar nasıl olucak bu diyor askeri okul okuyan orada kalıyor. zaten
Çok riskli. Ama çok eğlenirsin
Nasıl yani
Özelden ulaş detaylı anlatacağım işin içindeyim merak etme
Ekledim sizi
İlk siz mesaj atın benim seviyem yetersiz kalıyor maalesef
Ekleyin beni
Ekledim
Olmuyor burdan yazın
Askeriye de özel şirket bakar ve servis ile gider gelir maaşınız düzenli olur vs. Bu konuları iyidir.. mesai şartları gevşetilmiş mola vs gibi sıkıntın olmaz rahat eder ve bayan olduğun için daha dikkatli bi yere koyarlar
Yemekhane bölümü denildi de
Ama asker rütbeli öğrenci çok bakışlara maruz kalırsın adamı normal gör aylardır bi kız görmüyor. Dayanamıyor. Abaza oluyor ama sıkıntı değil zaten sende iş kaygısı kovulma korkusuyla konuşmasın çok fazla dikkat etmelisin. Kaç yaşındasın
Yemekhane yorucu zor
Hemen basla
Şirket üzeri gireceğim zaten o kadar askeri okul okuyan kişi varki baya erkek var sevgilim ile ciddiyiz biz onada hak veriyorum pek sıcak bakmıyor