Arkadaşlar merak edenlere hıkayemı anlatıyım bıraz …?

Esımle aşkla evlendık ayrı ulkelerdeydık çok severek evlendık hemde aşırı 5 sene bekledık esım oyle böyle sevmezdı benı anlatılmaz herkesın dılındeydık belkıde nazara gelmıstık başka bır açıklaması yok cunku …. Evlendık esımle hem uzaklık hem hasretlik sona erdı çok mutluyduk hep çokmutlu kaldık hep oyle kalacam dıye dusundum … ben hamıle kaldım 6 ay sonrası evlılıgımden 😔😔6 ayllık doğum yaptım oğlumu kaybetım tüm gün ne acılar ne sancılar cektım ama nerden bılebılırdım doğumum o gün olacağını neyse kaybetık cenaze falan fılan kendıme gelemedım esım bırgun geldı yanıma sarıldı … beraber atlatacaz okadar ınandımkı ondan sonra uykulara verdım kendımı esım cok degıstı saygısızlastı bana vurdu cok özür dıleyıp pısman olsada aıleme yansıtmadım aılemde cok cektı dıger ablamın evlılınden ben uzagım esımın akrabaları var burada … cok yanlızım cok konuştum yapma etme … ılgısız falan esım durust bır ınsan yalan konuşmaz bılırım ama degıatı ıste … o gün cok korktu doğumda olecem dıye ağlamış saatlerce susmamış bayılacakmış zor zamanlar gecırdık ama Benım kadarmı cektı ben ya ben anneyım… doğum sancısı cektım aglıya aglıya evladımı cansız bedenını hısettım ben yasadım dusunsenıze ıcınde bır can kıpır kıpır karnım sıs bu arada arkadaşlar hamıle halımle ne zaman çıksam yıkılırdım cunku dılerde bır hamıllelıgım olmustu guzelık konusunda aşırı derecede guzeleatıydım esımle cok kavgalar etık evlılıgım ne durumda onu bıle bılmıyorum cok acı cok ben daha anlatamadığım acım varken esımle kac kere ayrılma kararı aldık ne o vazgecebıldı ne ben senı sevmıyorum dedı esek gıbı sevıyor bumu bılıyorum oyle olsa merak etmez üzülmez aramaz sormaz kıskanmaz daha dun Benım ıcın degerlısın sen dedı … ondan önce dış kapının mandalıymısım ben kım annesı kım sonra pısman oldu sen degerlımsın dedı ama cok kırarak sevıyor … dayanamıyorum artık hersey ustume üstüme gelıyor 😣😣😣
Arkadaşlar merak edenlere hıkayemı anlatıyım bıraz …?