Merhaba güzel insanlar size sevgilim hakkında bir kaç soru soracağım lütfen cevaplayın?

Sevgilimin isten çıkışı saat 5 ve biz o gün konuştuk bana görüldü attı 2 saat boyuncada yazmadı bende doğal olarak onu aradım ve nerde oldugunu sordum şirketteki insanlarla birlikte iftara gidicez dedi. Peki tamam dedim kapattım ertesi gün bana neden yazmadığını ve haber vermediğini sorduğumda saçma sapan bir şekilde yükseldi sürekli aynı şeyi yapıyorsun dedi sana yazamıyorsan müsait değilimdir dedi seni sevmiyorum mu sanıyorsun dedi evet sevmiyorum ne sanıyorsan o dedi malmisin sen dedi malmisin anlamıyormusun kac defa söylicem dedi benim gözüm senden başkasını görmüyor dedi ve ben ona sadece neden haber vermediğini sordum konuyu saçma sapan yerlere çekti sonrada suçlu beni ilan etti sonra geldi ozur diledi ve haklı olduğumu söyledi şimdide kendinin haklı olduğunu savunuyor ve bana bugün şunu dedi sana benim gibi kimse davranmamıştır ben seni çok seviyorum dedi. Arkadaşlar ben ne yapmalıyım cidden anlamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kim haklı kim haksız ben haksızmıyım?
Merhaba güzel insanlar size sevgilim hakkında bir kaç soru soracağım lütfen cevaplayın?