No yalnızım . Böyle mi hayatın şu an üniversite okuyorum 1 haftam nasıl mı geçti. 1 kez merkezde gezdim boş boş. Diğer günler sadece odadan yemekhaneye ordan odaya bu kadar. Ayrıca odada tek kalıyorum. Bu kadar da yalnız değilsindir
Yani üniversten iyi bence teyzem orada okumuştu ben Balıkesir üniversitesiyim merkeze 17 km var Herhangi bir market yemek yiyecek yer yok. Cafe birtane. Ev tutmak istersen 2+1 magralar var. Öyle yine iyisin bana göre biraz mutlu ol bence
Ben artık alıştım sevgilim olsada olmasa da benim sarıldığım bir kutlu mefkurem var Turan davası var Hayatımda ki her kız yok sen davanı benden daha önce bildin dedi ben artık istemiyorum bu tarz tripler Yalnızlık Allah'a mahsustur Bir yaradan bana yeter artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
cunku bizim icin dogru insanlari hep onlar icin yanlis insanlar kapiyor
Özgüven eksikliği olarak düşünülebilir yahut da yalnız yaşamakta bir tecihtir bunu unutmayalım
Benim kadar yalnız olamazsın yine şanslıyım en azından anne baba kardeş sağ başka kimsem yok zaten
No yalnızım . Böyle mi hayatın şu an üniversite okuyorum 1 haftam nasıl mı geçti. 1 kez merkezde gezdim boş boş. Diğer günler sadece odadan yemekhaneye ordan odaya bu kadar. Ayrıca odada tek kalıyorum. Bu kadar da yalnız değilsindir
Aynı durumu yaşıyorum üniversitede bir tane bile arkadaşım yok odada tek kalıyorum
Dertleşmeye arayacağım insan bile yok telefonumda
Annem babam sadece harçlık veriyor arayıp sorsa ne olacak beni anlamıyorlar ve benim desteğe çok ihtiyacım var en zor zamanlarını yalnız geçiriyorum
Aaa bu anlattıkların ben , ama ben harçlık almam , hiç alamadım . 1 haftadır 1 kez annem ve babamla konuştum başka no
Ben de öyleyim kardeşim beni takmıyor zaten anne babam arada arayıp soruyor başka kimsem yok
Aaa kıyamam üzümlü kekim. Film izlerim ben sende izle zaman geçir. Nerde okuyorsun?
Ailen muhafezakar mı
Ailem muhafazakar değil dindar insanlar değiller o kadar ama baskıcılar biraz fazla
Filmlere odaklanamıyorum
Psikolojim çok bozuk
Yani bence çok şey düşünme sebebi ne yalnız olmanın?
Hangi üniversitede okuyorsun bölüm vs?
Kırklareli Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum
Yani üniversten iyi bence teyzem orada okumuştu ben Balıkesir üniversitesiyim merkeze 17 km var Herhangi bir market yemek yiyecek yer yok. Cafe birtane. Ev tutmak istersen 2+1 magralar var. Öyle yine iyisin bana göre biraz mutlu ol bence
Benjamin button hayatı filmini izle birazcık yaşadığın durumum iyi olduğunu anlarsın.
Tamam senin bölümün nedir?
Cografaya aynı kaderi yaşıyoruz
Peki sınıftan arkadaşların yok mu?
@byncokblms77 heyoooiii
Sınıftan arkadaşım yok
Annen baban arkadaslarin akraban varsa yalniz degilsindir bencillik etme
Hadi yoksa?
elbet vardir biri anneni babanida kaybetsen konustugun bir dostun yokmu?
Anlamıyorsun galiba mesala sana 1 haftam nasıl anlatayım mı?
herkes kendi içinde yalnız
Why. Bence herkes yalnız değil.
Kafa dengi insan yok, herkes bi tuhaf.
maalesef olsada farklı alemlere
Çünkü artık insan insana iyi gelmiyordu...
Peki ne iyi geliyordu?
Bilmiyorum, şair öyle demiş.
Ben anladım Hayvanları denemek lazım diyo Galiba
E denemek lazım...
Eşaiz bir ruha sahibiz de ondan☺️😉
Eşsiz mi demek istedin?
Ben öyle demek istedim de klavyem müsaade etmemiş😂
Bende yeni celdum bir yazı yazarken 10 kez düşünüyorum. Normalde
Yalnızlık kaliteli dir
Az çevre çok huzur
Bir zaman iyidir ama sonsuza kadar zor olabilir
Ben artık alıştım sevgilim olsada olmasa da benim sarıldığım bir kutlu mefkurem var Turan davası var
Hayatımda ki her kız yok sen davanı benden daha önce bildin dedi ben artık istemiyorum bu tarz tripler
Yalnızlık Allah'a mahsustur
Bir yaradan bana yeter artık
Peki , sen bilirsin
Yalnızlığa mahkumuz çünkü devir degisti
Ama nedennnn
agaaa hic bilmiorm ya