Komşumdur kendisi 2 aydır konusmuyoruz lakin storylerimi hiç kaçırmıyor 5_15 dk arası bakar ki pek bir şey atmam ya kuran veya gittiğim yerleri atıyorum niye sizce bakıyor?
19 yaşındayım
19 yaşındayım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Story lere herkesin bende bakıyorum illa hoşlanıyor mu olmamız lazım kim nerde napiyo diye bakiyom herseyde çok mana aramayın bence
Peki hanfendi
Masum bir merak olabilir ama şunu düşünmen gerekir ülkede çok sayıda kansız var lütfen kendine dikkat et benim önerim onu takipten çıkman olacaktır
Komşum o benim aynı sitedeyiz babamla güzel anlaşıyor annesi annemle arkadaş 🌸☺️
Birkaç ay önce bir haberde aile dostu bir kansız (50/60yaş) ailedeki 17 yaşındaki kızı taciz etmiş ve kız intihar etmişti. o aile dostu kansız beni taciz ediyor diye not bırakmasına rağmen aile buna inanmadı ve hala aile dostu olarak birlikteler. Olan kıza oldu daha çok genç bir can gitti.
Çok yakın akraban dahi olsa kontrolü elinden bırakma , ben sadece olabilecek olan kötü tarafını söylüyorum. Dediğim gibi masum bir merakda olabilir
Beyfendi herkes öyle mi yapmayın allah aşkına
Evet doğru diyorsunuz
Ya işsizin tekidir her gün instada dolaşan ya da senden ilk adımı atmanı falan bekleyebilir rahatsız oluyorsanda enngelle neden engelledin derse konu ordan açılır ztn
Komşum baya o babamın arkadaşı gibi bir sey annesi annemle arkadaş
Biz bilemeyiz tabi ama eğer hareketleri çok dikkatini çekiyor ya da rahatsız ediyorsa uzak dur bence ailenede belli edebilirsin rahatsız olduğunu çünkü adamın kötü bir düşüncesi varsa ciddi bişey olabilir hafife alma devir kötü
Sadece storyleri izliyor☺️🌸
Valla ben bilemem sen bilirsin aa ne güzel seviyo benden hoşlanıyorda deme hemen azına sıçar belki sonra bilemeyiz kusura bakma 😁
😄😄 bende az değilim
İyi
Hoşlanıyor. Evlimi
Yo olsa ne işim olurdu onla🤷🏻♀️😄
O kaç yaşında
25
İlgileniyordur kesin seninle
İnşallah ne diyim 😄zaten o benden hoslanmadan once 6 ay önce hoslanmistim ondan babamla arkadaş selamlasiyor filan annesi annemle arkadas gibi cay iciyorlar filan bakalım
Ne iş yapıyor
Rent a car
Sen?
Öğrenciyim
E hadi bakalım
Ne isteyebilir
Niye bakıyor hala demek istedim
Bakmasi normal sende cok takilma
😆😄
Gulen yuzler solmasin ama sen sen ol sana bukadar yakin olan biriyle birsey yasama cok pisman olursun uyarmadi deme
Allah'tan korkarım bir sey yaşaman tabiki teşekkür ederim mutlu ol
Tesekurler 🙏
Seni istiyor
İnşallah 😄😄