Beni aç gözlülük, görmemişlikle suçlayan beyinsizlere not; sevgilimle bu konuyu konuştum. 8.500'e yüzük beğendiğimi söyledim. Bana böyle şeyler bir kere oluyor, tabiki istemek hakkın, sen benim için çok değerlisin, en iyilerine layıksın, sen hangisini istiyorsan beğendiysen o olsun dedi. Bu da bir tarafınıza girsin. Sizin gibi kanka heriflerle karşılaşmadım çok şükür. Gerçi karşılaşsaydım da bir ayda ne mal olduğunu anlar bırakırdım. Bana sanki 50 binlik yüzük bekliyormuşum gibi acımasızca yargı dağıttınız sözde. Her şeyin fiyatının bu kadar uçtuğu bir devirde evlilik teklifi gibi basit olmayan, bir çift için en önemli anlarından birinde verilen ve sevgiliminde dediği gibi hayatta bir kere olan bir yüzüğe 8.500 cidden uçuk bir rakam değil. Bo*kunuzda boğulun. :)
Sizin gibi mide bulandırıcı insanlarla burada kavga edip sizlere değerli zamanımı bile ayırmayacağım. Bu soruya gelen cevaplarınızın hepsini sileceğim boşuna yazarsınız. Gerçi sizin boş vaktiniz çok, vurunca tık tık ses geliyor hepinizden. :)
Sizin gibi mide bulandırıcı insanlarla burada kavga edip sizlere değerli zamanımı bile ayırmayacağım. Bu soruya gelen cevaplarınızın hepsini sileceğim boşuna yazarsınız. Gerçi sizin boş vaktiniz çok, vurunca tık tık ses geliyor hepinizden. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
her şey seninle nişanlın arasında biz karışamayız
Ben sadece şunu merak ediyorum dediğin yüzük olmasaydı tavrın ne olurdu
Kendi adıma ileride böyle bir şey yaşarsam karşı tarafı altın takı mobilya.. diye bunaltmamayı düşünüyorum çünkü aile olmak eş olmak beraber bir yola adım atmak maddiyatla kıyaslanamaz
Sizin de onlardan hiçbir farkınız yok. Bana ön yargıyla geliyorsunuz. Benim hayatımı biliyor musunuz? Benim altın takı mobilya istediğimi nereden kanaat getirdiniz pardon da? Yüzükten başla hiçbir şey istemedim ben bir kere. Soruldu da üstelik müstakbel kayınvalidem tarafından. Hiçbir şey beklemedim. Bir yüzük bekledim de onu da sanki 50 binlik mi bekledim? Düğün yok kına yok takı yok hiçbir şey yok, cidden bir yüzüğü istemem mi size battı da yüzük olmasaydı tavrın ne olurdu diyorsun? Ee istersen bir de kaçarak evleneyim de yüzük de masraf olmasın seni mi kıracağım. ;)
Hayır kuzum şunu kastettim yani diyelim ki cidden olmadı o yüzük denk gelmedi, o zaman? Bazı kızlar çirkefe yatıyor, diretiyor inat ediyor, 15 bilezik olmazsa evlenmem vs diyor. ayrıca yazı dilin çok sert neden bu öfke bu savunma tarzı iletişim bilmiyorum. Senin hayatın senin nişanlın dememin sebebi buydu. Biz karışamayız.
Dilerim huzurlu ve mutlu olursun
Kırdıysam hakkını helal et 🌿
Teşekkür ederim. Ben bana yüklenildiği için sinirlendim o yüzden seninle ilgisi yok. Sen önceki soruda konuşulanları görmediysen ki görmemişsindir şu an üslubum çok saçma çok agresif geliyor olabilir ama neler konuşuldu bilsen anlardın yani. Yok ben öyle cümleler kurmam. Kadınım, mal değilim koyun değilim, satılık değilim. Pazarlık konusu gibi çok kötü yani. Sadece beğenmediğim bir yüzük gelseydi daha sonradan değiştirirdik seveceğim bir modelle bu kadar yani.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin konuşuyorlar işte, canı sıkkın olana öl diyen var, maddi sorunum var diyene ahlaksızca yazan var, eşimle kavga ettim diyene yürüyen var. Bura böyle maalesef
Evet yaramaz...
Haklisin kuzucuk da yuzuk supriz olmaz mi kiz nasil sectin
Hahahaha. Ya şöyle, ben biraz fazla mükemmeliyetçi bir insanım kabul ediyorum. Seçici de biriyimdir. Ben tamamen işi sevgilime bıraksam beğeneceğim bir modelle gelme ihtimali %2 falandır. :D O yüzde işimi şansa bırakmak istemedim. Zaten ben sürpriz de sevmem hayatımda. Sürpriz olmasın bir şey, kafamdaki olsun ben daha mutlu oluyorum. :D
Guzel guzel ben de alttan mesaji veriyorum da aliyo mu emin degilim benim de hep gosterdiklerim 7 8 bin falandi genelde guzel bulduklarim oyle abarti bile olmayanlar cok pahali artik
Bir de erkeklerin çoğu 3-4 bin neyine yetmiyor diye yüklendiler bana bir sürü. Fiyatlardan hiç haberleri olmadığı ortada. Herhalde kendileri o paraya anca gümüş yüzükle evlenme teklifi edecekler. :D Bence de günümüzde 7-8 bin normal rakamlar. Valla pek anladığını sanmıyorum açıkçası erkeklerin kafası bizimkinden çok farklı işliyor ne yazık ki. :D Sen yine de bir emin ol bence.
Kavga etmemişsin diss atmışsın bildigin
Ee sorunun altına iki tane güncelleme yazdığım için bir hafta bekleyecek halim yoktu. Attım valla. :)
Helal olsun yüzüğün pahalı olup olmaması bişeyi degiştirmez sonuçta bi kere evleniyosun
Cidden çok ağır suçladı yüklendiler ya boşa değil yani. Hepsi bir anda sanki 50 binlik yüzük bekliyormuşum gibi ne açgözlülüğüm ne görmemişliğim kaldı. Bu arada o insanların hiçbirinin görmediği parayı görmüşümdür ben orası kesin. Maddi durumumuz çok iyi. Öyle yerlere geldi ki sanki ben aç gözlüyüm de ayrılsın benden. Beni ön yargıyla suçlayanlar aslında öyle bilip bilmeden hayatımı iftira attılar ki haram zıkkım olsun. Bilakis hiç de öyle bir insan değilimdir sevgilim de bunu çok iyi bilir. Yeri geldi maddi durumunda inişler çıkışlar oldu her zaman destek oldum, olurum da.
Size mutluluklar dilerim o zaman Allah ayırmasın
Teşekkürler.